Alles over jouw hypotheek

  • Vestiging

  • Situatie

  • Other languages

  • Sorteren

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 5 april zijn veel specialisten aanwezig.

Nu de hypotheekrente in een paar jaar behoorlijk is gestegen, is de meeneemregeling extra interessant als je verhuist. Hoe werkt dat precies?

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

In De Tolgaarder in Nieuwerbrug aan den Rijn komen 11 woningen in een moderne bouwstijl. Alle woningen krijgen een zonnige tuin aan het water. Inschrijven is mogelijk tot 28 februari 2024.

Hypotheek Nieuwkoop Buytewech-Noord

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Er zijn nog steeds mogelijkheden voor ouders die hun kind willen helpen bij de aankoop van een eigen woning. Freek Hypotheek bespreekt ze.

In het plan Molen-Wieck in Bodegraven komen 10 koopwoningen. De verkoop start op maandag 29 januari 2024. Freek helpt je graag met je hypotheek.

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.

Hof van Harmelen hypotheek

In 2024 start de verkoop van nieuwbouwproject Hof van Harmelen. Er komen in totaal 95 woningen voor starters, gezinnen en senioren.

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Wil je gaan wonen in het nieuwbouwproject Haagstede in Maarssen? Dan is Freek er voor het advies over jouw hypotheek.

het-huis-van-mark-en-victoria-is-van-het-gas-af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

mayke-en-job-bouwen-zelf-een-duurzaam-droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.

lenen-voor-verduurzamen

Denk je erover geld te lenen voor het verduurzamen van je huis? Freek legt uit wat de mogelijkheden zijn.

duurzaamheidskorting-hypotheek

Dankzij energielabel A of hoger kom je mogelijk in aanmerking voor duurzaamheidskorting op je hypotheek. Benieuwd hoe het werkt en wat het je oplevert?

Nieuwbouw Kickstart Freek Hypotheek

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.

De Miljoenennota en Rijksbegroting die op Prinsjesdag 2023 zijn gepresenteerd, bevatten vooralsnog weinig baanbrekends voor de woningmarkt.

In nieuwbouwproject De Verbinding in Zwammerdam komen ruim 120 woningen. Freek volgt het project op de voet.

In het najaar van 2023 start de verkoop van nieuwbouw The Winston in Alphen aan den Rijn. Interesse? Freek zorgt voor je hypotheek.

Denk je erover je hypotheek te verhogen om te verbouwen? Freek legt stap voor stap uit hoe dat werkt.

maandlasten-bouwdepot-berekenen

Financier de verbouwing van je huis met een bouwdepot. Weten hoe dat werkt en hoe je de maandlasten van zo’n bouwdepot kunt berekenen? We leggen het uit.

geld-lenen-verbouwen

Om een verbouwing te realiseren heb je onder andere twee opties: flink doorsparen of geld lenen om te verbouwen. Freek zet de voor- én nadelen op een rij.

verbouwen-maar-geen-geld

Verbouwen zonder geld? Het kan! Verhoog je hypotheek met een bouwdepot waarmee je je verbouwing kunt financieren. Freek legt uit hoe dat werkt.

stijgende-rentes-toch-2,6%

We zagen de rentes de afgelopen tijd stijgen naar meer dan 4%. Maar weet je dat het nog steeds mogelijk is om een hypotheek af te sluiten tegen een rente van 2,6%? Lees snel verder.

Hypotheekadvies nodig voor nieuwbouw De Klub in Nieuwkoop? Dan staat Freek Hypotheek voor je klaar.

pensioenakkoord-hypotheek

Het nieuwe pensioenakkoord is vanaf 1 juli 2023 in werking. Maar wat betekent het nieuwe pensioenakkoord voor je hypotheek? Dat lees je hier.

huren-of-kopen-starter

Kun je als starter beter een huis huren of kopen? Freek maakt het je gemakkelijk en zet de voordelen en nadelen op een rij.

wel-of-geen-hypotheekadviseur

Wat kost een onafhankelijke hypotheekadviseur? En schakel je als starter wel of geen hypotheekadviseur in bij het kopen van je eerste huis?

kosten-koper-starters

Ga je als starter een huis kopen? Freek legt uit wat de kosten koper voor starters zijn en hoe het precies met de afgeschafte overdrachtsbelasting zit.

interview-starters-hypotheek

Starters Tim en Sophie wilden graag samen een huis kopen. Ze vroegen Freek om advies. Met succes: binnen een halfjaar kochten ze hun eerste huis!

huis-kopen-als-starter

Als je een huis koopt als starter dan komen er allerlei nieuwe dingen op je af. Wat zijn de mogelijkheden? En waar moet je allemaal rekening mee houden?

geld-uit-stenen-halen

Woningeigenaren met een huis met overwaarde kunnen met een hypotheek deze overwaarde opnemen zonder het huis te verkopen. Hoe werkt geld uit stenen halen?

Bentwijck nieuwbouw hypotheek

In Bentwijck komen circa 150 koopwoningen. Freek Hypotheek helpt jou als toekomstige bewoner graag met het financieren van jouw woondromen.

Hoera_freek_hypitheek_rotterdam_bestaat_1_jaar

Op 1 april (geen grap) bestaat Freek Hypotheek Rotterdam 1 jaar. Daar zijn we trots op! Niet alleen op onszelf, maar vooral op jou.

Nieuwbouw Kickstart Freek Hypotheek

Nu in de verkoop in Utrecht Leidsche Rijn: Bellevue. Een duurzaam nieuwbouwproject met 163 koopappartementen.

tot-welke-leeftijd-hypotheek-afsluiten

Te oud zijn voor een hypotheek, kan dat? Het is bij Freek Hypotheek een veelgehoorde vraag en onterecht een zorg die leeft onder ouderen. In dit artikel geven we het antwoord op de vraag: tot welke leeftijd kan ik een hypotheek afsluiten? Er is geen maximumleeftijd voor het afsluiten van een hypotheek. Wel spelen er […]

hypotheek-op-latere-leeftijd-willie-joke

Willie (79) en Joke (78) zochten na 52 jaar in hun ruime woning een kleiner, gelijkvloers appartement waar ze nog jarenlang kunnen wonen. Een spannende stap, want kon het echtpaar op hun leeftijd nog wel een hypotheek krijgen? Dankzij de hulp van Freek Hypotheek durfden ze de stap te maken en zijn de financiële zaken […]

46184 Vacature

Freek Hypotheek groeit! Wij zoeken per direct naar een enthousiaste hypotheekadviseur voor ons team in Deventer.

Hypotheek oversluiten draait niet alleen om de rente

Je hypotheek oversluiten draait niet alleen om de rente. Er zijn ook andere redenen die het heel aantrekkelijk kunnen maken.

Aan het Zuideinde in Aarlanderveen komt een mooi nieuwbouwproject: Welgelegen. De vier duurzame schuurwoningen komen op een karakteristiek boerenerf.

Steekteroever Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Als nieuwbouwspecialist kunnen de adviseurs van Freek jou natuurlijk helpen aan de beste hypotheek voor Steekteroever.

De rente was jarenlang erg laag. Maar in 2022 kwam daar verandering in. Hoe gaat het nu? Wat gebeurt met de hypotheekrente december 2022?

Prinsjesdag 2022. In deze blog delen we 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen.

Open_huizen_dag_1_oktober_bezichtigingstips_FreekHypotheek

Tweemaal per jaar organiseert de NVM een Open Huizen dag. Je kunt dan een groot aantal huizen bezichtigen zonder afspraak. Dit is hét moment om te oriënteren op de huizenmarkt. Maar waar let je dan op? Hoe gebruik je deze dag optimaal? Wij hebben de beste tips voor je verzameld.

Hypotheekrente_meenemen_nieuwe_woning_FreekHypotheek

Heb je een hypotheek met een prettig lage rente en wil je verhuizen, dan kun je deze hypotheekrente vaak meenemen. Freek geeft raad.

Parckweide fase 3 Bodegraven nieuwbouw hypotheek

In 2022 start de verkoop voor fase 3 van het nieuwbouwproject Parckweide in Bodegraven. Freek Hypotheek helpt je bij de financiering.

Nieuwe Rede is een prachtig nieuwbouwproject in Leimuiden. Freek Hypotheek adviseert geïnteresseerden in Nieuwe Rede graag over hun hypotheek.

(Wat)_moet_je_overbieden_freekhypotheek

Wat is slim om te doen? Nu overbieden? En zo ja: wat moet je overbieden? Freek vertelt je graag hoeveel je maximaal kunt lenen en geeft tips.

ECB_verhoogde_rente_Freek_Hypotheek

De ECB verhoogde op de rente met 0,5 procentpunt. Dit besluit vertaalt zich in stijgende hypotheekrente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?

Tweede_hypotheek_verbouwing_Freek_Hypotheek

Overweeg je een tweede hypotheek af te sluiten voor je verbouwing? Freek beantwoordt de 3 meest gestelde vragen over tweede hypotheek verbouwing.

Overwaarde_huis_opnemen_pensioen_Freek_Hypotheek

Gepensioneerden hebben minder te besteden. Vaak hebben zij wel een woning met een flinke overwaarde. Hoor jij bij deze groep?

Woning_huren_kopen_Freek_Hypotheek

Ben je op zoek naar een nieuwe of volgende woning, maar twijfel je nog of je moet huren of kopen? Wij zetten de verschillen van huren en kopen even voor je op een rij.

Veel (bijna) gepensioneerden hebben een woning met een flinke overwaarde. Wij vertellen je welke mogelijkheden deze overwaarde biedt.

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

46184 Vacature

Freek hypotheek groeit! Wij zoeken daarom per direct ter uitbreiding van ons team een enthousiaste hypotheekadviseur.

oververhitte_woningmarkt_freekhypotheek

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?

Rentevaste-periode_loopt_af_10jaar_freekhypotheek

Als de rentevaste periode van jouw hypotheek binnen tien jaar afloopt, moet je dan nu al in actie komen omdat de rente stijgt? Lees hier meer.

hypotheek_meenemen_verhuizing_freekhypotheek

Stond de rente toen jij je hypotheek afsloot rond 3% of lager en heb je verhuisplannen? Koop of verkoop niet zomaar. En lees vooral verder!

AOW_hypotheek_oversluiten_mogelijkheden_freekhypotheek

Het oversluiten van de hypotheek naar een lening met de huidige – nog steeds lage – rente kan interessant zijn. Lees hier meer!

Hypotheek_hoge_huur_salaris_freekhypotheek

Goed nieuws voor duurhuurders: er zijn nieuwe mogelijkheden voor een hypotheek voor mensen met een hoge huur. Lees snel verder!

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Vanaf 1 april 2022 is het hypotheekadviesbureau van Mark en Pieter aan het Weena in Rotterdam van naam en locatie veranderd.

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Utrecht magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Hypotheek voor Fier in Ter Aar

Freek regelt je hypotheek voor Fier Wonen. Dit project bestaat uit 21 duurzame woningen op 4 verschillende plekken in Ter Aar.

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Rotterdam magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Uden magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Arnhem magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Voorhout magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Noordwijk magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Amsterdam magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek Amstelveen magazine. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Hypotheekrente_stijgt_wat_nu_freekhypotheek

De hypotheekrente is sinds het begin van dit jaar opvallend gestegen. Deze toename heeft flinke impact. Freek blikt vooruit.

Freek_magazine_voorjaar_2022_freekhypotheek

Er komt een hoop kijken bij het afsluiten van een hypotheek. Door de vele verschillende mogelijkheden, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Hierdoor ontstaan er veel misverstanden over hypotheken. Wij hebben de belangrijkste misverstanden voor je op een rijtje gezet. Je leest ze op pagina 4-5. Heb je verbouwplannen maar de […]

Hogere_woz-waarde_lagere_hypotheekrente-Freekhypotheek

Hogere WOZ-waarde betekent in veel gevallen een lagere hypotheekrente. Freek legt uit hoe dat zit en wat je kan doen.

Niet_vergeten_Belastingaangifte_2021_Freekhypotheek

1 mei is het weer zo ver, de sluitingsdatum van de belastingaangifte 2021. Heb je een eigen huis? Dan moet je op een aantal zaken letten. Freek beantwoordt drie vragen over de belastingaangifte bij een eigen huis. Voor persoonlijk advies over je woning, hypotheek en de belastingen neem je natuurlijk contact op met de dichtstbijzijnde […]

Financiële buffer en Freek Hypotheek

Bij veel huishoudens kan een onverwachte rekening en het ontbreken van een buffer ineens voor financiële problemen zorgen. Freek denkt met je mee over hoe je voldoende geld achter de hand houdt. 

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-zaandam-freek-hypotheek

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Hypotheek Zaandam Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer.

je-hypotheek-na-een-scheiding-in-zaandam-freek-hypotheek

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-zaandam-freek-hypotheek

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

hypotheek-oversluiten-in-zaandam-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

Een lagere schuld geeft een fijn gevoel, maar er is meer. Waarom hypotheek aflossen nog meer slim is, vertelt Freek.

Acht_grootste_hypotheekmisverstanden_freekhypotheek

Er zijn een paar hardnekkige hypotheek misverstanden. Freek Hypotheek helpt daarom acht misverstanden de wereld uit!

kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-in-zaandam

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Zaandam

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Wat_kost_hypotheek_oversluiten_freekhypotheek

Is jouw hypotheekrente hoger dan de huidige rente? Dan kan het oversluiten van je hypotheek interessant zijn. Freek legt het je uit.

Paul & Bob FREEK Uden_Arnhem

Bob Bressers (45) is al een tijd financieel planner bij Freek Hypotheek Uden en Arnhem. Sinds 1 januari 2022 is hij ook mede-eigenaar.

De overwaarde van je huis kan je gebruiken voor een verbouwing. Freek vertelt hoe je dat doet door drie brandende vragen te beantwoorden.

Rijnvliet-Utrecht-Leidsche-Rijn-Freek-Hypotheek-Utrecht

Rijnvliet wordt een prachtige nieuwe woonwijk in Utrecht Leidsche Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de vele nieuwe woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek.

Gaan de rentes in 2022 stijgen, dalen of blijven ze gelijk? Adviseurs van Freek Hypotheek vertellen hun verwachting voor hypotheekrentes van 2022.

Rentekorting_Freekhypotheek

Rentekorting op je hypotheek betekent dat je korting krijgt op het rentetarief van je hypotheek. Freek vertelt of jij ervoor in aanmerking komt.

Beste_hypotheekvoorwaarden_Freekhypotheek

Als je een hypotheek afsluit, wil je de beste hypotheekvoorwaarden. Wat die zijn, hangt af van je situatie en je wensen. Freek helpt je afwegingen te maken.

Alleenstaanden komen door de woningcrisis maar moeilijk aan een woning. Dus wat moet je dan als je gaat scheiden?

De Kroon van Alphen

In het centrum van Alphen aan den Rijn begint in 2021 de bouw voor De Kroon van Alphen. Geïnteresseerd? Freek zorgt voor je hypotheek.

Wil e een huurwoning kopen van Woonforte? Dan weet Freek precies wat er nodig is voor een passende hypotheek.

freek_hypotheek_vestiging_deventer

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Maak daarom eerst een afspraak met Freek. Wij kennen de huizenmarkt in Deventer heel goed.

Freek_hypotheek_magazine

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Huis kopen in Bodegraven

Er komt veel kijken bij het kopen van een huis. Maak daarom eerst een afspraak met Freek. Wij kennen de huizenmarkt in Bodegraven heel goed.

Freek_hypotheek_magazine

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_hypotheek_magazine

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Hypotheek_aanpassen_freekhypotheek

Ander inkomen, verhuizen, verbouwen… Veranderingen in je leven kunnen impact hebben op je hypotheek. Wanneer moet je je hypotheek aanpassen? Freek legt uit.

Hypotheken_2022_freekhypotheek

In 2022 gaat er het een en ander veranderen voor wie een huis heeft of een huis wil kopen. Wat dat allemaal betekent? Freek legt het uit.

hypotheek_oversluiten_freekhypotheek

Als je je hypotheek dit jaar nog oversluit, profiteer je nog van de hogere hypotheekrenteaftrek. Freek legt je uit hoe dat zit!

Extra_aflossen_hypotheek_freekhypotheek

Heb je een flink spaarpotje? Dan is extra aflossen op je hypotheek misschien iets voor jou. Freek zet de voor- en nadelen voor je op een rij!

Met de overwaarde van je huis kun je verschillende dingen doen. Bijvoorbeeld een tweede huis kopen met overwaarde. Lees hier wat de mogelijkheden zijn.

Freek_hypotheek_magazine

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_hypotheek_magazine

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Freek_hypotheek_magazine

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2021 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Wel advies u krijgt, hangt af van de adviseur die u kiest. Vaak worden niet alle hypotheekaanbieders met elkaar vergeleken. Bij Freek wel.

Vacature_FreekHypotheek

Freek Hypotheek groeit! Wij zoeken per direct ter uitbreiding van ons team in Deventer een enthousiaste commercieel medewerker voor onze binnendienst. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze (potentiële) klanten en weet hier met jouw actieve en professionele benadering een goed vervolg aan te geven. Op een innovatieve manier klant- en resultaatgericht werken staat bij […]

Droom jij ook wel eens over wat extra woonruimte? Maar zie je op tegen de kosten? Freek denkt met je mee over de voors en tegens!

voordelen_kleiner_wonen_freekhypotheek

Kleiner gaan wonen: voor de een is het noodzaak, voor de ander een bewuste keuze. Maar een kleinere woning heeft zeker zijn voordelen.

schenking_huis_kind_freekhypotheek

Wil jij een schenking doen voor het huis van je kind? Er zijn hierbij meerdere opties. Freek legt uit wat je moet weten.

impact_stijging_hypotheekrente_freekhypotheek

Na zo’n lange periode van rentedalingen kon het niet uitblijven: een stijging van de hypotheekrente. Wat merk je daarvan bij jouw hypotheek?

We vertellen je waarom het voor starters interessant kan zijn om een deel van je hypotheek aflossingsvrij te maken.

Als je verhuist naar een andere koopwoning, heeft dat gevolgen voor je hypotheek. Je kunt een nieuwe hypotheek afsluiten, maar je kunt je hypotheek ook meenemen. Wil jij een ander huis kopen en je hypotheek meenemen? Dit is vooral slim om te doen als je voor langere tijd een laag rentepercentage hebt afgesproken of vanwege […]

Gedwongen-verhuizing-bij-einde-aflossingsvrije-hypotheek

Als je aflossingsvrije hypotheek afloopt, moet je deze opnieuw kunnen financieren. Lukt dat niet? Dan is het gevolg een gedwongen verhuizing. Lees meer.

renteontwikkeling_2021_freekhypotheek

Is oversluiten ook in 2021 nog interessant? Freek vertelt wat we kunnen verwachten met de renteontwikkeling in de tweede helft van 2021.

overbieden_huis_kopen_freekhypotheek

Overbieden is de norm geworden. Er wordt met hogere bedragen overboden dan ooit tevoren. Hoeveel kan je overbieden? Freek geeft advies!

besparen-op-hypotheek

8 op de 10 huizenbezitters kan besparen op de hypotheeklasten. Benieuwd of en hoeveel jij kunt besparen? Lees snel verder.

Baronie Haven Hypotheek Nieuwbouw

De volgende onderdelen van Baronie Haven zijn de Havensuites en het Havenkwartier. Freek helpt de toekomstige bewoners graag met hun hypotheek.

Upp Living nieuwbouw hypotheek Alphen aan den Rijn

Upp Living is een nieuwe woonlocatie in Alphen aan den Rijn. Er komen 45 koopappartementen. Interesse? Freek helpt je met jouw hypotheek.

verwachtingen_hypotheekrenteaftrek_freekhypotheek

Wat gebeurt er met de hypotheekrenteaftrek? Deze vraag blijft met hardnekkige regelmaat terugkeren. Freek legt het uit!

huiseigenaren_verhogen_hypitheek_verbouwen_freekhypotheek

Afhankelijk van je wensen kan je woning verbouwen flink wat geld kosten. Hoe betaal je dit? Freek Hypotheek bespreekt de belangrijkste opties.

intrekken_partner_koophuis_freekhypotheek

Wil jij intrekken bij je partner met een koophuis en wil je direct weten wat dan verstandig is qua hypotheek? Freek adviseert je graag!

energielabel_freekhypotheek

Energiezuiniger en duurzaam wonen, wie wil dat nou niet? Want je energierekening gaat omlaag en je helpt mee aan een beter milieu.

gevolgen_afbouw_hypotheekrenteaftrek_freekhypotheek

Iedereen mag nog maximaal 30 jaar gebruik maken van de hypotheekrenteaftrek. De gevolgen hiervan komen nu in zicht. En dat heeft impact!

In 2021 wordt gestart met fase 2 en 3 van nieuwbouwproject De Harmonie in Alphen aan den Rijn. Net als bij fase 1 is Freek de hypotheekadviseur voor de toekomstige bewoners.

Heb je de mogelijkheid om je eigen huurwoning te kopen? Freek Hypotheek zoekt voor je uit of dit financieel haalbaar is.

Hypotheek Raadhuis Rijnsaterwoude

In Het Raadhuis in Rijnsaterwoude komen 8 koopappartementen. Freek helpt de toekomstige bewoners graag met hun hypotheek.

Profiteren_laagste_hypotheekrente

Hoe komt het dat de rente zo laag is? En welk voordeel kun jij hiermee behalen? Freek zet het voor je op een rij.

Tips_voor_starters_koopwoning_freekhypotheek

De prijzen rijzen momenteel de pan uit! Hoe kom je als starter nog aan een woning in deze tijd? Freek helpt je daarbij.

Besparen op je hypotheek

Ook dit jaar kunnen de meeste huizenbezitters besparen op hun maandlasten. Door de lage hypotheekrente is oversluiten vaak zeer voordelig.

huizenprijzen-per-provincie

De huizenpijzen verschillen per provincie. Uit de laatste kwartaalcijfers blijkt dat zij buiten de Randstad het hardst stijgen en de krapte toeneemt. Lees meer.

Ook tijdens de lockdown kan je bij Freek Hypotheek terecht. Telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

Ook tijdens de lockdown kan je bij Freek Hypotheek terecht. Telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

het-beste-hypotheekadvies-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Ook tijdens de lockdown kan je bij Freek Hypotheek terecht. Telefonisch, via beeldbellen of bij ons op kantoor.

overwaarde-hypotheek-senioren

Bijna de helft van de huizenbezitters van 55 jaar of ouder verwacht dat de overwaarde op hun huis meer dan een ton is. Toch blijft deze groep veelal gewoon wonen waar ze wonen. Hoe komt dit?

wat-te-doen-met-overwaarde

Is jouw huis op dit moment meer waard dan de hoogte van je hypotheek? Dan kun je – zonder te verhuizen – de overwaarde opnemen. Freek legt uit hoe dit precies in zijn werk gaat.

Nieuwe_NHG_voorwaarden_freekhypotheek

Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft de voorwaarden en normen voor 2021 bekendgemaakt. Hoe zit het precies?

nationale_hypotheek_garantie_freekhypotheek

Met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) ben je zeker van een verantwoorde en betaalbare hypotheek. Freek legt het uit!

huizenprijzen_blijven_voor

De spanning op de huidige woningmarkt neemt nog steeds toe. Wat kun je doen als jij nu op zoek bent naar een nieuwe koopwoning?

hogere-hypotheek-tweeverdieners-2021-freekhypotheek

Tweeverdieners en mensen met een studieschuld kunnen vanaf volgend jaar meer geld lenen bij de aankoop van een huis. Freek legt het uit.

studieschuld-verzwijgen-bij-aanvraag-hypotheek-freekhypotheek

Studenten lenen steeds meer geld. Geld dat ooit terugbetaald moet worden en later grote gevolgen kan hebben voor je maximale hypotheek.

Floor Minkels heeft bij ons kantoor in Arnhem de eerste Freek Opzeker Hypotheek gesloten. Lees het hier.

Floor Minkels heeft bij ons kantoor in Uden de eerste Freek Opzeker Hypotheek gesloten. Lees het hier.

spaarhypotheek

Er zijn veel verschillende hypotheekvormen. Lees hier meer over hoe de spaarhypotheek werkt.

huiseigenaren_verhogen_hypitheek_verbouwen_freekhypotheek

14.000 huishoudens vroegen afgelopen kwartaal een hogere lening om een verbouwing te kunnen financieren. Waarom juist nu?

hypotheek_wijzigen_lage_rente

Corona of niet, de woningmarkt deinst niet terug. Dat klinkt als een goed moment om jouw hypotheek te wijzigen, maar is dat wel zo?

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. In de tweede editie van 2020 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. In de tweede editie van 2020 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Utrecht. In de tweede editie van 2020 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

energielabel_freekhypotheek

Vanaf volgend jaar moet er verplicht een gediplomeerd adviseur langskomen om jouw woning volgens de zogenoemde NTA 8800 richtlijnen te bekijken.

grens_NHG-hypotheek-2021-freekhypotheek

De kostengrens van een NHG-hypotheek wordt in 2021 verhoogd. Huizenkopers kunnen dan een iets duurder huis kopen met een NHG-hypotheek.

freek_troonblog

We vertellen je in dit troonblog hoe het kabinet op het gebied van ‘wonen’ naar de nabije toekomst kijkt. Lees er hier meer over!

Tijdelijke-vrijstelling-overdrachtsbelasting-voor-starters

Starters worden de komende 5 jaar vrijgesteld van overdrachtsbelasting. Is deze tijdelijke vrijstelling gunstig of juist niet? Lees verder.

Lees er hier meer over!

Sinds kort is de discussie weer opgelaaid. Wellicht dat gemaakte afspraken veranderen en de hypotheekrente afbouw straks sneller verloopt. Lees hier meer!

Hypotheekrenteaftrek

De hypotheekrenteaftrek wordt momenteel al met 3 procentpunt per jaar afgebouwd. Mogelijk veranderen de afspraken en wordt sneller afgebouwd.

Wanneer is het slim om een aflossingsvrije hypotheek te kiezen? En waar moet je rekening mee houden? Wij leggen het uit!

Het coronavirus heeft invloed op de huizenmarkt. We geven een update van de ontwikkelingen in de huizenmarkt.

Wat-is-een-overbruggingshypotheek

Freek Hypotheek neemt de overbruggingshypotheek onder de loep. Hoe werkt de overbruggingshypotheek en wat zijn de kosten?

Na de aankoop van je nieuwe huis kun je bepaalde kosten eenmalig als aftrekpost meenemen. Freek Hypotheek vertelt je welke kosten dat zijn.

Woning verduurzamen zonnepanelen hypotheek

Veel mensen blijven dit jaar dichtbij huis, houden geld over en stoppen dat in hun woning. Freek Hypotheek adviseert je daarover.

Hoe_lang_is_de_termijn_voorbehoud_van_financiering_freek_hypotheek

Je kan ‘onder voorbehoud van financiering’ een huis kopen. Maar hoe lang is die termijn. En wat betekent dat? Freek legt het uit!

een_hypotheek_op_basis_van_je_huur_freek_hypotheek

Een meerderheid van de Tweede Kamer wil dat je inkomen en je uitgaves meewegen bij het verkrijgen van een hypotheek. We vroegen Paul naar zijn mening.

wel_of_geen_bouwkundige_keuring_doen_freek_hypotheek (1)

Om verborgen gebreken voortijdig te ontdekken, kun je een bouwkundige keuring laten doen. Is zo’n technische keuring altijd nodig?

De lineaire en annuïteitenhypotheek de meest bekende zijn soorten hypotheken op de markt. Lees hier hoe beide vormen in elkaar steken én wat de grootste verschillen zijn.

Starter op de huizenmarkt

Starters op de huizenmarkt hadden het al jaren erg moeilijk. Het aanbod aan woningen neemt echter toe. Daardoor ruiken steeds meer starters nu hun kans.

Veel geldverstrekkers hebben het razend druk. Freek Hypotheek je met een uitgekiende voorbereiding, zodat jij snel(ler) kan handelen.

binnen_twee_weken_was_de_hypotheek_rond

Esther heeft via Freek Hypotheek sloten ze de hypotheek af. Het is een heel duidelijk verhaal en je kan altijd je vragen stellen geeft Esther aan.

houdbaarheid_van_inkomen_onder_de_loep_freek_hypotheel

In deze tijd heeft een aantal geldverstrekkers de werkwijze voor de beoordeling van een hypotheekaanvraag aangepast. Lees hier wat dat betekent.

De opties voor meer woonruimte zijn verhuizen of verbouwen. Maar het moet natuurlijk wel financieel haalbaar zijn. Freek Hypotheek vindt voor jou de oplossing.

Freek_break_magazine_mei_2020

Bekijk hier het online magazine van Freek Hypotheek!

Freek_break_magazine_mei_2020

Bekijk hier het online magazine van Freek Hypotheek Alphen!

Freek_break_magazine_mei_2020

Bekijk hier het online magazine van Freek Hypotheek Utrecht!

Freek_break_magazine_mei_2020

Bekijk hier het online magazine van Freek Hypotheek Bodegraven!

Slapeloze nachten door de hypotheek

Bij Freek spreken we veel mensen die onzeker zijn over het kopen van een huis of de maandelijkse laten voor de hypotheek. Hoe nemen we de zorgen weg?

Op de locatie waar voorheen de V&D zat, komen 24 appartementen met een woonoppervlakte van 91 tot 115 m2. Heb je altijd in het hart van Alphen aan den Rijn willen wonen? Dan is dit je kans. Freek Hypotheek denkt graag met je mee over jouw nieuwbouwhypotheek.

Je_huidige_hypotheek_oversluiten_of_aanpassen_freek_hypotheek

Nu oversluiten, betekent kiezen voor zekerheid in onzekere tijden. Hoe pak je dit aan? Wat is wijsheid? Lees hier meer of bel Freek Hypotheek.

Hypotheek voor nieuwbouw Aardkadekwartier

Het Aarkadekwartier vind je midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Wil jij gaan wonen in het Aarkadekwartier? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij.

Aflossingsvrije hypotheek oversluiten

Heel veel huizenbezitters sluiten in 2020 hun hypotheek over. Dit levert meestal een forse besparing op. Zeker als het aflossingsvrije deel wordt meegenomen.

Het zijn andere tijden, nu. Lees hier de brandende vragen met een passend antwoord. Wil je advies over je persoonlijke situatie? Bel Freek Hypotheek!

Sinds dit jaar heeft Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn nieuwe huisgenoten. We delen een voordeur met ZV Scheidingsspecialisten.

Wat-doet-Corona-met-de-hypotheekrente-freekhypotheek

Huizenbezitters komen nu door een dreigende verhoging van de hypotheekrente in actie. Vraag Freek Hypotheek om persoonlijk advies.

Door-Corona-crisis-kan-ik-mijn-hypotheek-niet-meer-betalen-freekhypotheek

Banken bieden hulp aan klanten die hun hypotheeklasten niet meer kunnen opbrengen. Een aantal banken heeft al wel concrete plannen klaarliggen.

oude-DSB-hypotheek-boetevrij-aflossen-freekhypotheek

Positief nieuws voor duizenden mensen met een DSB-hypotheek. Vanaf 1 april dit jaar mag deze boetevrij afgelost worden. Doe de gratis check!

corona_freek_hypotheek

Het Corona-virus grijpt wereldwijd om zich heen. Freek houdt zich aan de richtlijnen van overheid en RIVM. Vragen? Neem contact op met jouw vestiging.

corona_freek_hypotheek

Dit zijn de belangrijkste maatregelen die Freek Hypotheek Noordwijk en Voorhout nemen in verband met het Coronavirus.

schenken_en_lenen_meer_met_hetzelfde_geld_freek_hypotheek

Het lijkt erop dat steeds meer starters een schenking krijgen van (groot)ouders voor de aankoop van hun eerste huis. Maar hoe werkt dat schenken?

belastingaangifte_hypotheek_overgesloten

De blauwe envelop is weer in de bus gevallen: tijd om de belastingaangifte over 2019 in orde te maken. Als je vorig jaar je hypotheek overgesloten hebt, is het zaak om op te letten!

geen_procent_te_veel_freek_hypotheek.png

Een rentevaste hypotheek met een looptijd van 10 jaar is nu al mogelijk tegen 0,99 procent. Ook de rentes van hypotheken met een langere looptijd dalen mee. Je betaalt inderdaad geen cent te veel, zo lijkt het. Hoe zit dat?

Pas-op-met-WOZ-bezwaar-het-kan-je-juist-geld-kosten

De blijvende stijging van huizenprijzen maakt dat de WOZ-waarde nieuwe records bereikt, waardoor je meer woonbelasting betaalt. Helaas. Je kunt bij de gemeente bezwaar aantekenen om de WOZ-waarde naar beneden te laten bijstellen. Maar pas op, want dat kan je een korting op de hypotheekrente kosten!

Dalende-spaarrente-en-toch-rendement-uit-je-spaargeld

De spaarrente daalt en gaat waarschijnlijk alleen nog maar verder omlaag. Arjen van Doesum, Financieel Adviseur van Freek Zaandam, vertelt hoe je alsnog rendement op je geld kan krijgen.

Vier handige tips om sparen tot een succes te maken. Zodat jij straks je droomhuis zonder problemen financiert. Of eindelijk die wereldreis maakt. Zodat het niet bij dromen blijft!

ontbindende voorwaarden

Wanneer je op het punt staat een huis te kopen, is het verleidelijk om niet te moeilijk te doen met allerlei ontbindende voorwaarden. Toch is het belangrijk hier goed over na te denken.

Bij het afsluiten van een hypotheek, wordt gekeken naar je BKR-registratie. Dit heeft invloed op hoeveel je kan lenen. Maar wat wordt er nou precies geregistreerd?

Wij vertellen waar je rekening mee moet houden wanneer je een lange rentevaste periode overweegt.

openingstijden_feestdagen

De openingstijden van Freek Deventer tijdens de feestdagen.

onafhankelijk-hypotheekadviseur

Vier redenen waarom je voor advies over de financiering van je woning het beste aan kunt kloppen bij een onafhankelijk hypotheekadviseur zoals Freek.

thuis_blijven_wonen

Veel van de oudere Nederlanders heeft de intentie om zo lang mogelijk in zijn/haar eigen huis te blijven wonen. Helaas is dit vaak niet mogelijk. Toch is er een manier om hier financiële ruimte te creëren zodat ze zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Reesvelt-Reeuweijk-hypotheek-Freek-2-scaled

In het mooie Reeuwijk-Dorp in de gemeente Bodegraven-Reeuwijk komt de nieuwbouwwijk Reesvelt. De 53 woningen worden aan de rand van het dorp gebouwd in de chique stijl van de jaren twintig en dertig.

Entree-Alphen-hypotheek-Freek

De appartementen voor L’Entrée in Alphen aan den Rijn zijn op dit moment in de verkoop. Begin december was al 50% verkocht, wees er dus snel bij.

Wanneer je voor het eerst een woning wilt kopen, maar je inkomen niet toereikend genoeg is voor je hypotheek, kan je in aanmerking komen voor een starterslening. Deze lening is in het leven geroepen om starters een extra duwtje in de rug te geven. Op deze manier wordt het voor hen makkelijker om de woningmarkt te betreden. Maar wat is het precies en hoe kom je ervoor in aanmerking? Freek vertelt het je.

Advies van Freek Alphen over voorbehoud van financiering en je hypotheek

Sommige kopers kiezen ervoor een bod te doen zonder voorbehoud van financiering en voorbehoud van de bouwkundige keuring. Is dat verstandig? Je leest het in deze blog van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn.

Hart van Bodegraven hypotheek

Tussen het dorpscentrum van Bodegraven en de groene Binnenpolder wordt een prachtige plek om te wonen gerealiseerd: het Hart van Bodegraven. Er zijn eind 2019 nog enkele woningen beschikbaar? Passen deze woningen perfect bij jou? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. En daarvoor heb je Freek!

Door de nieuwe regeling komen meer woningen in aanmerking voor de Duurzaamheidskorting. Wij vertellen je voor wie deze korting geldt en waar je rekening mee moet houden.

Het voordeel van een verbouwing is dat je de woning helemaal naar jouw wens kan inrichten. Alleen het betekent ook extra kosten. Hoe financier je dit?

Extra oplossen op je hypotheek is positief voor je maandlasten, maar er zit ook een nadeel aan: je kan een boeterente krijgen van de bank. Toch kan dit voordeliger zijn om maar te accepteren!

Het zelf bouwen van een huis levert vrijheid op. Steeds meer mensen realiseren dit en staan open voor de mogelijkheid. Het is namelijk een alternatief voor de lange zoektocht naar een geschikte woning. Wat zijn de voor- en nadelen? Wat is er mogelijk?

Hypotheek voor de Kloostertuinen in Alphen aan den Rijn

Wil jij gaan wonen in 1 van de ruime woningen in de Kloostertuinen? Dan wil je weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je.

veranderingen_woningmarkt_2020

Er staan weer verschillende veranderingen op stapel voor de woningmarkt. Freek zet de belangrijkste veranderingen voor 2020 voor je op een rij.

Rentemiddeling biedt je de mogelijk om te profiteren van de lage rentestand. Je verlaagt je oude rente en krijgt het gemiddelde van de marktrente van jouw bank. Door nieuwe regels is dit goedkoper geworden. Toch zijn er meerdere banken gestopt met aanbieden. Waarom is dit?

Vorig jaar rond deze tijd werd de campagne ‘Word ook aflossingsblij’ gelanceerd door de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB). Nu een jaar later kan worden geconcludeerd dat de campagne effect heeft gehad. Waarom is het zo belangrijk?

Om te bepalen wat je maximale hypotheek is, wordt gekeken naar je toetsingsinkomen. Dit inkomen wijkt vaak af van wat daadwerkelijk binnenkomt. Maar waar bestaat dat precies uit? Welk inkomen telt mee bij deze berekening?

Eind 2018 is Voor de Brug in verkoop gegaan. Een jaar later zijn er nog een aantal van de nieuwbouwwoningen in Driebruggen beschikbaar.

Energiebesparende maatregelen kun je meefinancieren als je een hypotheek afsluit. Maar wist je dat je sinds 2 september ook nog eens subsidie kunt aanvragen bij de overheid als je je huis isoleert? Zo krijg je een deel van je investering terug en bespaar je ook nog eens op je energiekosten!

Maandelijks een vast bedrag betalen voor je auto inclusief wegenbelasting, pechhulp, verzekeringen, onderhoud en reparatie? Dat klinkt als goede deal! En dat is het ook, zolang je maar bewust bent van de mogelijke gevolgen voor je hypotheek. Wat betekent private lease voor jouw maximale hypotheek?

Tien jaar geleden begonnen Bob Groenendaal en zijn compagnon Frank de Vos een Hypotheekshop in Amsterdam-Zuidoost en in Amstelveen, maar per 1 september gaan zij verder onder de naam Freek. In Deventer gebeurde iets anders moois. Remy Everink heeft al jaren een eigen makelaardij en heeft er nu voor gekozen om een Freek Hypotheek erbij te openen. Dit zorgt ervoor dat we nu maar liefst veertien vestigingen hebben!

Als je een huis koopt, denk je misschien niet na over wat er met je huis of hypotheek gebeurt in geval van scheiden of relatiebreuk. Op zich is dat logisch – je koopt tenslotte samen een woning met de intentie om daar lang en gelukkig te blijven wonen. Het kan echter geen kwaad om vooraf de gevolgen van een relatiebreuk in kaart te brengen.

Een huis kopen is ontzettend leuk, maar ook spannend. Het is zo ongeveer de duurste uitgave die je in je hele leven aan gaat. Het is dus belangrijk dat je je goed voorbereidt. Freek zet de vijf meest gestelde vragen over hypotheken voor je op een rij.

Overbruggingshypotheek Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Koop je een nieuwe woning voordat je huidige woning verkocht is? Dan kan je gebruik maken van de overbruggingshypotheek. Wat zijn de belangrijkste kenmerken?

video_energibesparende_maatregelen

Heb jij al zonnepanelen? Of goede isolatie? Het is niet alleen beter voor het milieu, maar energiebesparende maatregelen kunnen ook zorgen dat je energierekening flink daalt.

De aflossingsvrije hypotheek was jaren geleden erg populair. Dit houdt in dat je je hypotheek binnenkort óf helemaal moet aflossen óf nieuwe afspraken moet maken. Is dit een probleem?

hypotheek_huis_freek_hypotheekl

Een ‘starter’ heeft nog geen hypotheek, maar wel interesse in een koophuis. Een ‘doorstromer’ heeft al een hypotheek én een eigen huis. Beiden hebben te maken met verschillende zaken.

zomer_rente_freek_hypotheek

Veel mensen zitten nog steeds vast aan een oude, hoge rente. Sinds kort kan je daar makkelijker onderuit komen. Ga daarom met Freek voordelig de zomer in!

overlijden_goed_geregeld_freek_hypotheek

Je wil je familie niet achterlaten met financiële zorgen. Dit kan je voorkomen door een overlijdensrisicoverzekering af te sluiten bij je hypotheek.

Hypotheek-bespaar-zomer bij Freek Hypotheek

De zomermaanden zijn een mooie tijd om jouw hypotheek samen met Freek tegen het licht te houden. Want vaak heb je net wat meer vrije tijd om een afspraak te maken en te bekijken hoeveel je kunt besparen op de hypotheeklasten.

Deze zomer start de verkoop van twee mooie nieuwbouwprojecten in Utrecht. Freek Hypotheek is de specialist voor nieuwbouwhypotheken. Als je interesse hebt in één van de nieuwbouwwoningen nodigen we je daarom graag uit voor een afspraak.

Als je een hypotheek afsluit, krijg je de keuze tussen een vaste en variabele rente. En als je kiest voor een vaste hypotheekrente bepaal je zelf hoe lang de rente vast staat. Maar hoe neem je deze beslissingen?

In Boskoop wordt in vier fases een prachtige nieuwe woonwijk Waterrijk opgeleverd. Freek Hypotheek adviseert je graag over jouw nieuwbouwhypotheek.

Aad Kraaij vertelt over de toekomst van de hypotheekadviseur. Lees hier het interview.

De hypotheekrente staat de laatste jaren lager en daar zijn de mensen met een hypotheek uit het verleden jaloers op. Er kunnen verschillende opties zijn om toch te kunnen profiteren van deze rente. Vaak is dit dichterbij dan je denkt!

Een krappe woningbouw en een studieschuld maakt het voor starters niet makkelijker, want door zo’n schuld kun je minder hypotheek krijgen.

Rentemiddeling bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Nog steeds betalen veel mensen te veel voor hun hypotheek. Dat komt omdat de rente nu veel lager is dan toen de hypotheek werd afgesloten. Rentemiddeling is een populaire optie om de hypotheeklasten te verlagen.

Bijna de helft van de huiseigenaren is niet van plan om hun woning binnen vijf jaar te verduurzamen, blijkt uit onderzoek van het Nibud. Maar wist je dat je energiebesparende maatregelen kunt meefinancieren in je hypotheek?

je-huis-verbouwen-wat-betekent-dit-voor-je-hypotheek-freek-hypotheek

Als je een woning koopt, is het vaak verplicht om een bouwkundige keuring te laten doen. Maar uit onderzoek blijkt dat dat vaak niet gebeurt.

Freek Hypotheek magazine april 2019

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Utrecht. In de eerste editie van 2019 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Freek Hypotheek magazine april 2019

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Bodegraven. In de eerste editie van 2019 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Freek Hypotheek magazine april 2019

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. In de eerste editie van 2019 krijg je weer veel tips voor jouw hypotheek.

Het oversluiten van de hypotheek is nog steeds populair. Het aantal oversluiters steeg van 78.000 in 2017 naar 96.000 in 2018. 

Maximale hypotheek LTI en LTV

Mogelijk kom je de afkortingen LTI en LTV tegen bij jouw oriëntatie op een nieuwe hypotheek. Eigenlijk zijn dit begrippen waar jij je niet druk om moet maken, want dat doet Freek Hypotheek voor je. Toch leggen we ze graag aan je uit.

Freek-Nieuwbouw-Week

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning? Dan is nu het moment om bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn langs te komen. Deze week organiseren we namelijk de Freek-Nieuwbouw-Week.

Betaal-niet-te-veel-belasting-controleer-de-WOZ-beschikking-Freek-Hypotheek

Als de verkoopprijs van jouw koopwoning hoger is dan je resterende hypotheek is er sprake van overwaarde. Maar wat is overwaarde eigenlijk en wat kun je ermee?

Freek-Nieuwbouw-Week

Van maandag 15 tot en met 19 april organiseren wij de Freek-Nieuwbouw-Week. Maak een afspraak en wij beantwoorden al jouw vragen over het financieren van jouw nieuwbouwwoning.

Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Van maandag 15 tot en met 19 april kan je zonder afspraak binnenlopen bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Wij beantwoorden al jouw vragen over het financieren van jouw nieuwbouwwoning.

kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-in-alphen-aan-den-rijn

Het is weer tijd voor de belastingaangifte! Tot 1 mei kun je verschillende kosten voor je eigen woning aftrekken. Maar om welke kosten gaat het? En waar moet je met een eigen huis op letten? Freek legt het uit!

video-zo-koop-je-als-starter-je-eerste-woning-Freek-Hypotheek

Starters kopen steeds later hun eerste woning. Waar het eerst voornamelijk twintigers waren, zijn het nu vooral dertigers en veertigers. Dat blijkt uit een analyse van een bank.

Het-Havenhuys-Alphen-aan-den-Rijn-Freek-Hypotheek

Op zaterdag 13 april 2019 start de verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de 34 woningen? Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek.

kun-je-een-hypotheek-afsluiten-als-je-een-studieschuld-hebt-Freek-Hypotheek

Een waarschuwing vanuit de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Zij roept consumenten op terughoudend te zijn bij het kopen van een huis zonder voorbehoud van financiering.

NHG-grens-vanaf-1-januari 2019-omhoog-naar-290000-Freek-Hypotheek

Dat er weinig huizen te koop staan wisten we al, maar cijfers bevestigen nogmaals de krapte op de woningmarkt. De afgelopen twee jaar is het aanbod van koopwoningen bijna gehalveerd.

Energiezuiniger wonen

Energiezuiniger wonen, dat willen we allemaal. Want je energierekening gaat omlaag en je helpt mee het milieu. Maar hoe financier je dit? Freek helpt je!

Freek Hypotheek is sinds 1 januari 2019 een nieuwe vestiging rijker. De hypotheekadviseur heeft een nieuw kantoor in de Brabantse hoofdstad Den Bosch geopend. In oktober volgen vestigingen in Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen.

wat-betekent-een-scheiding-voor-jouw-hypotheek-freek-hypotheek

Jij en je ex-partner hebben een koophuis en besluiten om uit elkaar te gaan. Als je samen een koophuis hebt, moet er veel geregeld worden rondom jullie hypotheek. Freek zet het voor je op een rij.

Betaal-niet-te-veel-belasting-controleer-de-WOZ-beschikking-Freek-Hypotheek

Bij woningeigenaren is de jaarlijkse WOZ-beschikking weer op de mat gevallen. Dit jaar ligt de WOZ-waarde flink hoger dan het jaar ervoor. Wat kun je eigenlijk met de WOZ-beschikking?

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Utrecht

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

Aflossingsvrij of aflossingsblij?

De campagne Aflossingsblij spoort mensen met een aflossingsvrije hypotheek aan in actie te komen. Van aflossingsvrij wijzigen word je blij, klopt dat?

De aflossingsvrije hypotheek is volop in het nieuws. Heb je een (deels) aflossingsvrije hypotheek? Overweeg dan om ‘m om te zetten naar een hypotheek waarbij je wel aflost.

Het aanbod van koopwoningen is nog niet om over naar huis te schrijven. Daarom kiezen veel mensen ervoor om hun woning te verbouwen. Vaak kun je een verbouwing meefinancieren.

Hoge huizenprijzen

Voor veel mensen wordt het steeds moeilijker een woning te kopen. Dit komt door de hoge huizenprijzen. Door die hoge prijzen haken veel mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning af.

hypotheek-voor-ouderen-Freek-Hypotheek-Amersfoort

Door de hoge woningprijzen gooien consumenten steeds vaker de handdoek in de ring. Heb jij de hoop op een nieuwe woning ook opgegeven? Dan is het misschien wel een idee om de hypotheek van jouw huidige woning aan te passen.

Het lijkt erop dat de hypotheekrente in 2019 laag blijft. Naar verwachting zal de rente dit jaar nauwelijks stijgen, schrijft RTL Z.

huizenprijzen-2018-nog-omhoog-Freek-Hypotheek

De start van een nieuw jaar betekent ook vaak dat er wetswijzigingen plaatsvinden. Zo ook voor de woningmarkt. Wil je weten wat erin 2019 verandert? Je leest het hier.

Echtscheiding en jouw hypotheek

Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken. Zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Betaal-niet-te-veel-belasting-controleer-de-WOZ-beschikking-Freek-Hypotheek

Het krijgen van een hypotheek is voor studenten die onder het nieuwe leenstelsel vallen tóch lastiger dan voor mensen die gebruikmaakten van de oude studiefinanciering.

NHG-grens-vanaf-1-januari-2019-omhoog-naar-€290

Lagere tarieven voor taxaties gaan mogelijk ten koste van de kwaliteit. Daarvoor waarschuwt de NVM in een reactie op de aangenomen motie door de Tweede Kamer over lagere kosten voor taxatierapporten.

Wil jij je steentje bijdragen aan het klimaat door energiezuinig te wonen, maar denk je dat niet te kunnen betalen? Goed nieuws: als je energiebesparende maatregelen neemt in je woning kun je tot 10% meer lenen.

Als je een huis hebt gekocht, hoef je je voorlopig geen zorgen te maken over je kersverse hypotheek. Maar wat als je hypotheek al een tijdje loopt? Freek Hypotheek vertelt je wanneer het verstandig is om je hypotheek over te sluiten.

Vlakbij het Kasteel De Haar en het pittoreske dorpje Haarzuilens, wordt in Vleuten een prachtige nieuwbouwwijk gebouwd: Haarzicht. Wil jij gaan wonen in één van de 62 royale tweekappers of 6 luxe vrijstaande woningen? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek Utrecht Vleuten De Meern.

Video-zo-profiteer-je-van-de-lage-rente-Freek-Hypotheek

Door de lage hypotheekrente is dit hét moment om jouw hypotheek eens onder de loep te nemen. Benieuwd hoe je kunt profiteren van de lage rente? Onze hypotheekadviseur Michiel Pelser vertelt het je in deze video!

Je-hypotheek-verlagen-door-rentemiddeling-Freek-Hypotheek

Profiteren van de lage rente? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Een daarvan is rentemiddeling. Maar wat is dat precies? Freek legt het uit en vertelt je wat de voor- en nadelen zijn.

Hypotheek-oversluiten-fiscaal-voordelig(er)-Freek-Hypotheek

De belastingtarieven worden de komende jaren lager. De belastingverlaging wordt versneld doorgevoerd. Dat heeft invloed op jouw hypotheek en maakt oversluiten extra interessant. Hoe dat zit, leg ik je graag uit.

Hypotheek-voor-senioren-wat-is-mogelijk-Freek-Hypotheek

Bereik je binnen 10 jaar je pensioenleeftijd en wil je verhuizen of je hypotheek afsluiten? Dan heb ik goed nieuws. Je kunt nu eenvoudiger een hypotheek krijgen. Dit komt omdat de acceptatienormen voor een NHG-hypotheek zijn verruimd.

DOK2404-Alphen-aan-den-Rijn-Freek-Hypotheek

De verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject DOK2404 in Alphen aan den Rijn is gestart. Wil jij gaan wonen in één van de 29 woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek.

De aflossingsvrije hypotheek was jaren geleden enorm populair. Bij deze hypotheekvorm lost men de hypotheek niet gedurende de looptijd af, maar pas na afloop. In 2035 wordt de eerste grote groep aflossers verwacht.

Informatieavond-Hypotheek-5-oktober-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn

Op zaterdag 6 oktober start de NVM Open Huizen Route. Ben je geïnteresseerd in een nieuwe woning? Kom dan naar de informatieavond die wij organiseren.

Overlijdensrisicoverzekering-kan-jouw-premie-omlaag-Freek-Hypotheek

Heb je een paar jaar geleden een overlijdensrisicoverzekering afgesloten? Dan is het misschien verstandig om je premie nog eens te bekijken. Door ontwikkelingen in de markt zijn de premies nu veel lager dan een aantal jaar terug.

NHG-grens-vanaf-1-januari 2019-omhoog-naar-290000-Freek-Hypotheek

Goed nieuws voor mensen die op zoek zijn naar een woning. De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat vanaf 1 januari 2019 weer omhoog. De grens stijgt van €265.000 naar €290.000.

De hypotheekrente staat al een tijdje vrij laag. Begrijpelijk dus dat je daar van wil profiteren! Maar voor welke rentevaste periode kun je het beste kiezen? Hypotheekadviseur Perry Brouwer van Freek Hypotheek geeft advies.

Kun-je-een-hypotheek-afsluiten-als-je-een-studieschuld-hebt-Freek-Hypotheek

Als je een hypotheek wil afsluiten, wordt er niet alleen gekeken naar je inkomsten en hoeveel eigen vermogen je hebt, maar ook hoeveel en wat voor schulden je hebt. Je studieschuld dus ook. Door je studieschuld vermindert namelijk je maximale hypotheek.

Private-lease-van-invloed-op-maximale-hypotheek-Freek-Hypotheek

Het aanschaffen van een gloednieuwe auto is niet voor iedereen weggelegd. Private lease is dan een alternatief; zo kun je tegen een vast maandtarief in een nieuwe auto rijden.  Maar wist je dat private lease je maximale hypotheek kan beïnvloeden?

Woningmarkt-Leidsche-Rijn-Vleuten-De-Meern-Freek-Hypotheek-Utrecht

Steeds meer mensen ontdekken hoe leuk het is in Leidsche Rijn, Vleuten en De Meern. Het aantal woningzoekenden stijgt dan ook flink in dit deel van Utrecht.

nog-een-korte-looptijd-van-je-hypotheekrente-denk-aan-oversluiten-Freek-Hypotheek

Heb je nog een korte looptijd van je hypotheekrente? Dan is dit het moment om te denken aan oversluiten. De hypotheekrente staat nu nog historisch laag, maar volgens experts is de kans groot dat dat binnenkort gaat veranderen. Het moment dus om nu nog te profiteren van de lage rente!

Senioren hebben vaak andere hypotheekwensen dan jongeren. Maar kun je als 55-plusser nog wel een hypotheek afsluiten? Of kun je iets doen met de overwaarde van je woning? Hypotheekadviseur Rob van Rooijen van Freek Hypotheek vertelt het je in deze video!

rentemiddeling-en-jouw-hypotheek-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn-Bodegraven-Utrecht

Wil je jouw hypotheek aanpassen om te profiteren van de lage rentestand? Dan is rentemiddeling soms een goede mogelijkheid. Freek legt uit wat rentemiddeling precies is en zet de voor- en nadelen op een rij.

jouw-hypotheek-voor-het-noordereiland-in-nieuwveen-regel-je-bij-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn

Op 3 september start de verkoop van 29 kavels op het Noordereiland in Nieuwveen. Wil jij daar jouw droomhuis bouwen? Freek helpt met je hypotheek.

Overbieden-op-een-woning-wat-zijn-de-risicos-Freek-Hypotheek

Ben je langer dan twaalf maanden actief als ondernemer? Dan kun je met de nieuwe Inkomensverklaring Ondernemer van de NHG (Nationale Hypotheek Garantie) een stuk makkelijker een hypotheek met NHG krijgen. Waar je voorheen minimaal drie jaar actief moest zijn als ondernemer, is dit nu ingekort tot minimaal één jaar.

video-zo-koop-je-als-starter-je-eerste-woning-Freek-Hypotheek

Ben jij starter en wil je graag jouw eerste huis kopen, maar weet je niet waar je moet beginnen? In deze video vertelt hypotheekadviseur Ellen van Meijeren van Freek Hypotheek hoe je dat het beste kunt aanpakken!

aflosboete-niet-alleen-voor-ouderen-Freek-Hypotheek

Het aantal starters dat een hypotheek heeft afgesloten, is flink afgenomen. Het afgelopen kwartaal werden 33.000 hypotheekaanvragen gedaan. Dat is ruim 9 procent minder dan in dezelfde periode vorig jaar, blijkt uit cijfers van Hypotheken Data Netwerk (HDN).

verhuizen-hypotheek-mee-verhuizen-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Omdat de hypotheekrente nog steeds heel laag is en de concurrentie onder huizenkopers relatief groot, wordt er bij het kopen van een huis vaak overboden, in 2018 gemiddeld met € 4.750. Dat blijkt uit een onderzoek van Knab Bank, die het biedgedrag van 1.500 klanten onderzocht.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Het aantal aanvragen voor een nieuwe hypotheek is in het tweede kwartaal van dit jaar met 2,4 procent gestegen. In totaal werden er in de eerste zes maanden van 2018 zo’n 86.000 hypotheekaktes getekend. In 2017 waren dat er nog 84.000.

starter-vertrouwt-op-onafhankelijk-hypotheekadviseur-Freek-Hypotheek

De overgrote meerderheid van starters vertrouwt voor zijn hypotheek op een onafhankelijk hypotheekadviseur. Bij het afsluiten van een hypotheek willen 9 van de 10 mensen hulp van een professional.

Hypotheek-bespaar-zomer bij Freek Hypotheek

Wil je deze zomer jouw hypotheek oversluiten en profiteren van de lage hypotheekrente? Doe dan mee aan de zomeractie van Freek Hypotheek Utrecht en bespaar op je hypotheek.

hypotheek-verhogen-voor-verbouwing-Freek-Hypotheek

Huiseigenaren kiezen steeds vaker voor het verbouwen van hun huidige woning. Hiervoor sluiten mensen regelmatig een tweede hypotheek af. Maar hoe werkt dat? Freek vertelt je meer!

Meer-eigen-geld-nodig-bij-aankoop-woning-Freek-Hypotheek

Bij de aankoop van een woning krijg je te maken met allerlei kosten. Naast de koopsom betaal je bijvoorbeeld voor de notaris en het hypotheekadvies. Gemiddeld komt dit neer op zo’n 6% van de koopsom. De tijd dat deze kosten in de hypotheek meegefinancierd konden worden, is voorbij.

aflosboete-niet-alleen-voor-ouderen-Freek-Hypotheek

Het kopen van een huis is voor een freelancer of voor iemand met een tijdelijk contract niet altijd even makkelijk. Dat geldt ook voor Michiel en Eva uit Eindhoven. Met de hulp van Freek konden zij toch hun droomhuis kopen.

Wat-gebeurt-er-met-je-hypotheek-bij-scheiden-Freek-Hypotheek

Scheiden is al vervelend genoeg, maar als je met je ex-partner een huis hebt, dan moet je het een en ander regelen. Freek zet het op een rijtje.

wat-betekent-een-scheiding-voor-je-hypotheek-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie samen een eigen woning hebben, dan komt daar heel wat bij kijken. Zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

enorme-stijging-van-huizenprijzen-verwacht-Freek-Hypotheek

Het lijkt erop dat de huizenprijzen dit jaar ‘spectaculair harder’ stijgen. Dat schrijft RTL Nieuws.

Fantastisch nieuws voor Freek, want Freek is genomineerd voor een Gouden Lotus Award 2018!

Laag-lager-laagst-wat-gebeurt-er-met-de-hypotheekrente-Freek-Hypotheek

Het kan je niet ontgaan zijn dat de rente uitzonderlijk laag staat. Voor de spaarder is dat vervelend, als je een eigen woning hebt juist heel prettig. Helaas zie je dat niet iedereen er al van profiteert.

Binnenkort start de verkoop van de woningen van nieuwbouwproject Vrijeveld in Bodegraven. Ben jij geïnteresseerd? Kom dan langs tijdens de informatiedag bij Freek op vrijdag 11 mei. Loop tussen 11.00 uur en 19.00 uur bij ons binnen voor een gratis financieel gesprek.

als-samengesteld-gezin-een-huis-kopen-Freek-Hypotheek

Hebben jullie een samengesteld gezin en willen jullie samen een huis kopen? Dan zijn er bepaalde zaken waarmee je rekening moet houden.

Aflossingsvrij of aflossingsblij?

Wil je deze lente nog een lagere rente? Profiteer van de lage hypotheekrente en bespaar op je hypotheek bij Freek Hypotheek Utrecht. En als je vóór 21 juni je hypotheek bij ons oversluit, dan profiteer je ook nog eens van € 750 lentekorting.

gezinsuitbreiding-wat-verandert-er-in-jouw-financiele-situatie-Freek-Hypotheek

Krijgen jullie een kindje? Gefeliciteerd! Een spannende periode staat voor de deur. Een grote verandering zoals gezinsuitbreiding is een goede reden om jullie financiële situatie eens onder de loep te nemen. Freek vertelt je waarom.

Lagere-hypotheekrente-wat-moet-ik-doen-Freek-Hypotheek

Denk je dat je te veel rente betaalt voor jouw hypotheek? Dan ben je niet de enige. Want heel veel mensen hebben een hypotheekrente die veel hoger ligt dan wat tegenwoordig wordt aangeboden. Is er voor jou ook kans om je hypotheekrente en dus je maandlasten te verlagen?

Wil je een huis kopen of je hypotheek wijzigen en heb je hier vragen over? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag voor je. Om je een extra kans te geven je vragen te stellen, organiseert Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn een informatieavond.

Klanten die een hypotheek willen afsluiten, worden binnenkort in een adviesgesprek door een aantal banken geïnformeerd over het duurzamer maken van de beoogde koopwoning.

samenwonen-zo-voeg-je-twee-hypotheken-samen-Freek-Hypotheek

Jullie gaan samenwonen, gefeliciteerd! Maar wat te doen als jullie allebei al een koopwoning hebben en samen een nieuwe woning willen kopen? Freek geeft advies!

aantal-vergunningen-nieuwbouwwoningen-gestegen-Freek-Hypotheek

Er worden veel nieuwe huizen gebouwd in Nederland. In 2017 steeg het aantal vergunningen voor nieuwbouwwoningen naar 70.000. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

anw-compensatie-en-jouw-hypotheek-Freek-Hypotheek

Als we hypotheekverstrekkers moeten geloven, is de lage hypotheekrente binnenkort verleden tijd. Het lijkt erop dat de hypotheekrente weer snel gaat stijgen.

aflosboete-niet-alleen-voor-ouderen-Freek-Hypotheek

Bij een aflosboete denkt men snel aan ouderen. Want je krijgt er pas na je pensioen mee te maken. Toch? Of niet? Freek geeft uitsluitsel.

Is it wise – and advantageous – to extend or adjust your mortgage now, because of the low interest rates? Or is it better to wait? Freek Hypotheek gives advice.

huizenprijzen-2018-nog-omhoog-Freek-Hypotheek

De huizenprijzen gaan in 2018 nog harder omhoog dan vorig jaar. Dat verwachten economen van de Rabobank.

freek-hypotheek-wenst-je-een-mooi-2018

Ben je starter en kun je met moeite een hypotheek krijgen, omdat je niet zoveel eigen geld hebt om in te leggen? Misschien kunnen je ouders uitkomst bieden.

Goed nieuws voor zelfstandig ondernemers! Ruim duizend zzp’ers hebben namelijk al gebruikgemaakt van de mogelijkheid om met een inkomensverklaring een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) te kunnen afsluiten.

Ga je verhuizen of je hypotheek oversluiten? Een lastige keuze die je daarom misschien liever nog even uitstelt. De kans bestaat echter dat je met te lang wachten je eigen glazen ingooit.

Huis-kopen-wacht-niet-te-lang-Freek-Hypotheek

De woningmarkt is niet echt florissant te noemen. Er staan weinig huizen te koop en ook de nieuwbouw loopt nog niet storm. Met als resultaat dat de huizenprijzen blijven stijgen.

Is het verstandig – en voordelig – om je hypotheek nu te verlengen of aan te passen, in verband met de lage rentestand? Of kun je toch beter even wachten? Freek geeft advies.

Betaal-niet-te-veel-belasting-controleer-de-WOZ-beschikking-Freek-Hypotheek

Of je nu al een woning hebt, of van plan bent er een te kopen: de WOZ-waarde is heel belangrijk voor de hoogte van je woonlasten. Freek vertelt je er meer over.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Als je een aflossingsvrije hypotheek afsluit, denk je nog lang niet aan het moment waarop je moet terugbetalen. Ons advies: doe dit vooral wél, om grote problemen te voorkomen.

overlijdensrisicoverzekering-en-je-hypotheek-welke-ingangsdatum-Freek-Hypotheek

Als je een woning koopt, sluit je daarvoor een hypotheek af. Daar hoort vaak ook een overlijdensrisicoverzekering (ORV) bij. Bij het afsluiten van een ORV is het belangrijk goed na te denken over de ingangsdatum.

Freek-zorgt-ook-in-Utrecht-voor-je-hypotheek-Freek-Hypotheek-Utrecht

Sinds december 2017 is Freek Hypotheek ook actief in Utrecht Vleuten De Meern. Freek helpt je niet alleen aan de beste hypotheek, maar zórgt ook nog eens voor je hypotheek, als je wilt de hele looptijd lang. En dat is ongekend in Nederland.

freek-hypotheek-wenst-je-een-mooi-2018

2017 is alweer voorbij: tijd om te focussen op een heel nieuw jaar dat voor je ligt. Blijft alles bij het oude… of niet?

anw-compensatie-en-jouw-hypotheek-Freek-Hypotheek

Bij de pensioenregeling van ABP vervalt de Anw-compensatie. Wat betekent het vervallen van deze compensatie en wat zijn de gevolgen voor jouw hypotheek?

overlijdensrisicoverzekering-en-je-hypotheek-welke-ingangsdatum-Freek-Hypotheek

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek in Eindhoven. Freek helpt je vanaf je eerste online oriëntatie tot aan je laatste aflossingsverplichting. Precies wanneer jij dat nodig hebt.

Kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-Freek-Hypotheek-Helmond

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek? Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-Freek-Hypotheek-Helmond

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Eindhoven

De huurprijzen gaan geregeld omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Toch denken veel huurders nog steeds dat een koophuis voor hen te duur is.

In januari 2018 groeit Freek Hypotheek van 7 naar 11 vestigingen. Freek zorgt straks ook in Eindhoven (twee vestigingen), Helmond en Utrecht voor je hypotheek.

wat-betekent-een-scheiding-voor-je-hypotheek-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Wat betekent een scheiding voor je hypotheek? Dat is afhankelijk van verschillende zaken. Freek Eindhoven kijkt graag samen naar je situatie.

verhuizen-hypotheek-mee-verhuizen-Freek-Hypotheek-Eindhoven

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Meer kamers, een ruime tuin, een garage, een grotere woonkamer, een vrijstaand huis: wie meer ruimte wil, heeft vele mogelijkheden. Maar kan je hypotheek dan meeverhuizen? Gelukkig heb je Freek. Freek laat je zien welke mogelijkheden er voor jou zijn.

Je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek-Helmond

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten – is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek in Helmond. Freek helpt je vanaf je eerste online oriëntatie tot aan je laatste aflossingsverplichting. Precies wanneer jij dat nodig hebt.

Kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-Freek-Hypotheek-Helmond

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Hypotheek-oversluiten-in-Helmond-Freek-Hypotheek

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek? Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-Freek-Hypotheek-Helmond

Je hypotheek aanpassen doe je samen met Freek Hypotheek Helmond Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je wilt gaan verbouwen. Als je bijvoorbeeld meer ruimte wilt creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer.

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Helmond

Regelmatig gaan veel huurprijzen weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Toch denken veel huurders nog steeds dat een koophuis voor hen te duur is.

wat-betekent-een-scheiding-voor-jouw-hypotheek-helmond

Freek Hypotheek Helmond helpt je verder met jou echtscheiding Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Helmond

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Meer kamers, een ruime tuin, een garage, een grotere woonkamer, een vrijstaand huis: wie meer ruimte wil, heeft vele mogelijkheden. Maar kan je dan je hypotheek meeverhuizen?

Koopwoning-maakt-tevreden-en-gelukkig-Freek-Hypotheek

Huishoudens die wonen in een koopwoning zijn meer tevreden over hun onderkomen en de omgeving dan huurders. Ook zijn kopers gelukkiger dan huurders.

new-rules-for-mortgage-loans-freek-hypotheek

From January 1, 2018 on, the rules for mortgage loans will change. The maximum mortgage loan will be 100 percent of the value of the home.

Veel-winst-bij-verkoop-woning-Freek-Hypotheek

In 2017 worden driekwart van de woningen met winst verkocht. De verkoopsom lag gemiddeld 32 duizend euro boven de oorspronkelijke aankoopsom.

hypotheek-oversluiten-met-lagere-maandlasten-utrecht-freek-hypotheek

Heb je een hypotheek die al wat langer loopt? Dan is jouw hypotheek oversluiten vaak heel verstandig. Freek Hypotheek Utrecht vertelt je waarom.

Hypotheek-oversluiten-in-helmond-en-besparen-op-jouw-maandlasten-freek-hypotheek

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek.

hypotheek-oversluiten-in-eindhoven-freek-hypotheek

Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen.

WOZ-waarde-stijgt-wat-betekent-dit-Freek-Hypotheek

De gemiddelde WOZ-waarde van woningen is voor het tweede jaar op rij gestegen. Op 1 januari 2017 was de WOZ-waarde gemiddeld 216.000 euro. Dit is een stijging van 3,3% ten opzichte van vorig jaar.

Overbieden-op-een-woning-wat-zijn-de-risicos-Freek-Hypotheek

Je kunt er bijna niet meer omheen, overbieden. In heel Nederland staat de huizenmarkt op zijn kop. Op veel huizen wordt er boven de vraagprijs geboden. Is dat nou wel verstandig?

hypotheek-voor-starters-in-eindhoven-met-hulp-van-freek-hypotheek

Ge je jouw eerste huis te kopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hypotheek voor starters. Freek Hypotheek Eindhoven helpt je graag.

hypotheek-voor-starters-in-utrecht-freek-hypotheek-utrecht

Ben je van plan je eerste huis te kopen? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een hypotheek voor starters. Freek Hypotheek Utrecht kan je hier natuurlijk bij helpen.

apply-for-a-mortgage-with-a-perspective-statement-freek-hypotheek

The labor market is changing. More people are freelancing nowadays than ever before. Also, there are more and more people living on a flexible income. Happily, mortgage providers are playing into this.

hypotheek-voor-starters-in-helmond-freek-helpt-je-op-weg-freek-hypotheek-helmond

Je eerste huis kopen? Wij regelen een hypotheek voor starters. Want er valt veel te regelen. Gelukkig heb je Freek.

onafhankelijk-hypotheekadviseur

Koop je een huis in november of december? Dan kan het zijn dat je met de leennormen voor 2018 te maken krijgt. Wat betekent dit voor jouw hypotheek?

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Hypotheek-met-NHG-hogere-grens-in-2018-Freek-Hypotheek

De grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) gaat in 2018 omhoog. Een huis kopen met NHG mag volgend jaar tot 265.000 euro. Er komen dus meer hypotheken voor de garantie in aanmerking.

changing-your-mortgage-five-reasons-to-act-now-freek-hypotheek

A lot of people with (old) mortgages are not satisfied with the deal they’ve got. How about you? Freek can help you improve your mortgage!

nieuwe-leennormen-voor-hypotheek-freek-hypotheek

Per 1 januari 2018 wijzigen de leennormen voor hypotheken. De maximale hypotheek ten opzichte van de waarde van de woning wordt 100%.

woning-verhuren-mag-vaak-niet-van-hypotheekverstrekker-freek-hypotheek

Wil je jouw woning verhuren, bijvoorbeeld via Airbnb? Dan moet je er rekening mee houden dat dit vaak niet mag. Dit staat in de hypotheekvoorwaarden.

De hypotheekrenteaftrek wordt vanaf 2020 versneld afgebouwd. De aftrek wordt in vier stappen van 3 procent beperkt tot het laagste belastingtarief. Dat tarief is nu 37 procent.

risico-opslag-in-hypotheek-moet-automatisch-freek-hypotheek

Bij een hypotheek betaal je een hogere rente als het risico voor de bank hoger is. Dit wordt rente-opslag of risico-opslag genoemd.

nieuwe-regels-betaalrekeningen-freek-hypotheek

Volgend jaar gelden nieuwe regels over de informatie van uw betaalrekeningen bij de bank. De Payment Service Directive 2 wordt in 2018 in Nederland actief.

woningen-duurder-dan-ooit-freek-Hypotheek

De gemiddelde koopsom van bestaande woningen is in augustus uitgekomen op 268.500 euro. Er worden meer woningen verkocht. Tot en met augustus al 155.040.

Is jouw hypotheek hoger dan de verkoopopbrengst van je woning? Dan heb je te maken met een restschuld. Als je voor 1 januari 2018 verhuist, dan is de hypotheekrente over deze restschuld fiscaal aftrekbaar.

dual-income-earners-may-get-higher-mortgage-freek-hypotheek

In 2018 dual-income earners are able to borrow more when buying a home. The second income may count for up to 70 percent when applying for a mortgage.

problemen-met-aflossingsvrije-hypotheek-50-plusser-freek-hypotheek

50-plussers met een aflossingsvrije hypotheek zich niet bewust dat bij het aangaan van een nieuwe hypotheek vooral wordt gekeken naar het inkomen.

tweeverdieners-krijgen-mogelijk-hogere-hypotheek-freek-hypotheek

Tweeverdieners kunnen straks mogelijk meer lenen voor de aankoop van een woning. Het tweede inkomen gaat voor 70% meetellen bij de hypotheekaanvraag.

hypotheek-oversluiten-5-redenen-om-nu-in-actie-te-komen-freek-hypotheek-alphen-aan-den-rijn

Veel mensen met een hypotheek die al wat langer loopt, zijn daar niet tevreden mee. Lees in deze blog waarom nu jouw hypotheek oversluiten verstandig is.

Er zijn voor ouders interessante (fiscale) mogelijkheden om kinderen te helpen bij de aankoop van een woning. Beslissingen over schenken kunnen grote gevolgen hebben. Freek zet daarom graag de belangrijkste opties voor jullie op een rij.

een-hypotheek-afsluiten-als-zelfstandig-ondernemer-freek-hypotheek

Ook als startend ondernemer, zelfstandige zonder personeel (zzp’er), freelancer of Directeur Groot Aandeelhouder (DGA) is het krijgen van een hypotheek niet onmogelijk. De arbeidsmarkt verandert, steeds meer mensen werken als zzp’er en hypotheekaanbieders spelen hier gelukkig steeds beter op in.

Bij de aankoop van een appartement moet je rekening houden met een aantal bijzondere zaken. Zoals de splitsingsakte en de servicekosten. Freek vertelt je er graag meer over.

Heb je onlangs een financiële meevaller gehad? Vaak is het mogelijk om een deel van je hypotheek tussentijds af te lossen. Hierdoor dalen de maandlasten en hou je iedere maand meer geld over.

hypotheek-met-advies-of-execution-only-freek-hypotheek

Uit onderzoek blijkt dat het verschil in kosten erg klein is tussen execution only en een hypotheek afsluiten met advies. De hypotheek-doe-het-zelver loopt dus risico terwijl het kostenvoordeel verwaarloosbaar is.

huizenprijzen-stijgen-maar-rente-is-nog-steeds-laag-freek-hypotheek

Het woningaanbod neemt af en de huizenprijzen stijgen. Toch zien we de koop van een woning nog steeds zitten door de zeer lage hypotheekrente.

hypotheek-aanvragen-met-perspectiefverklaring-freek-hypotheek

Het is voor mensen met een flexibel inkomen en arbeidsperspectief, zoals uitzendkrachten, steeds beter mogelijk om een huis te kopen. Hiervoor vragen de aanbieders om een perspectiefverklaring.

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Zaandam

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Zaandam geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Voorhout

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Voorhout geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Noordwijk

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Alphen geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijn

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Alphen geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!

Huren-of-kopen-voor-hetzelfde-geld-je-eigen-huis-Freek-Hypotheek-Bodegraven

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek Bodegraven geeft jou graag advies of je beter kunt huren of kopen!

trots-op-freek-hypotheek

We zijn dus precies een half jaar onderweg als Freek. Een mooie tijd voor een korte evaluatie en een blik naar de toekomst. Want ik ben trots op wat we in een half jaar al bereikt hebben.

Aad Kraaij leidt Freek Hypotheek in Noordwijk en Voorhout. Hij geeft zijn visie over hoe automatisering bij kan dragen aan de beste kwaliteit van hypotheekadvies.

De eerste zes maanden Freek zijn een feit! Met een nieuw concept de markt bestormen is altijd spannend. Freek Bodegraven doet het net even anders.

Deze maand ontvangen onze relaties de Freek Update. In de Update lees je hoeveel er mogelijk is als het gaat om je hypotheek.

groter-wonen-freek-regelt-je-hypotheek

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Dan is het goed om te weten wat financieel haalbaar is. Gelukkig heb je Freek Hypotheek.

Veel 60-plussers willen op een gegeven moment kleiner gaan wonen. Ze doen dit echter vaak niet  omdat ze denken niet meer aan een hypotheek komen.

dubbele-woonlasten-wie-durft-het-risico-aan-freek-hypotheek

Stel je wilt verhuizen. Zou je al een nieuw kopen als je huidige woning nog niet verkocht is met het risico op dubbele woonlasten?

je-hypotheek-na-een-scheiding-in-noordwijk-freek-hypotheek

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Echtscheiding en jouw hypotheek

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

echtscheiding-en-een-hypotheek-freek-hypotheek

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

wat-betekent-een-scheiding-voor-jouw-hypotheek-bodegraven

Wat betekent een scheiding voor je hypotheek? Dat is afhankelijk van verschillende zaken. Freek Bodegraven kijkt graag samen naar je situatie.

check-je-hypotheek-ook-tussentijds-freek-hypotheek

Voor de financiering van je woning heb je een hypotheek afgesloten. Maar controleer je ook regelmatig of jouw hypotheek nog up-to-date is?

woning_kopen_in _alphen_minder_huizen_te_koop

Op zoek naar een nieuwe woning? Dat wordt in de meeste plaatsen steeds lastiger. Het aantal te koop staande woningen daalt sterk. De ruimte om als koper te onderhandelen is daardoor ook minder.

Op zoek naar een nieuwe woning in (de omgeving van) Bodegraven? Dat wordt net als in de meeste plaatsen steeds lastiger. Het aantal te koop staande woningen daalt sterk.

hypotheek-voor-flexwerker-mogelijk-freek-hypotheek

Flexwerkers blijven langer bij hun ouders wonen. Ze denken zonder vast contract geen hypotheek te kunnen krijgen. Freek laat zien wat wel mogelijk is.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

boven-de-55-jaar-een-hypotheek-afsluiten-freek-hypotheek

Ben je boven de 55 jaar dan wil je mogelijk een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken.

kunnen-senioren-ook-een-hypotheek-afsluiten-in-alphen-aan-den-rijn

Veel mensen willen als ze wat ouder zijn een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Toch zien veel mensen op tegen het afsluiten van de hypotheek.

boven-de-55-jaar-een-hypotheek-afsluiten-in-noordwijk-freek-hypotheek

Ben je boven de 55 jaar en wil je een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen? Freek Noordwijk legt de voordelen en mogelijkheden uit.

Krijg je bij je abonnement een gratis smartphone? Dan krijg je ook een BKR registratie. Dit heeft gevolgen als je aan hypotheek wil aanvragen. Hoe zit dit?

groter-wonen-zonder-duurder-uit-te-zijn-het-kan-freek-hypotheek

De lage rentes zijn plezierig voor woningkopers. Steeds meer klanten van Freek Hypotheek kunnen een nieuwe, maar vooral grotere woning kopen.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-noordwijk-freek-hypotheek.jpg

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-bodegraven-freek-hypotheek

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-voorhout

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

je-eerste-hypotheek-afsluiten-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

langlopende-hypotheekrente-huizenkopers-gaan-voor-zekerheid-freek-hypotheek

Steeds vaker kiezen mensen die een huis kopen voor een lange rentevaste periode voor de hypotheek. Dit geeft dus meer zekerheid en stabiliteit.

trouwen-wat-betekent-dit-voor-jullie-hypotheek-freek-hypotheek

Trouwen is niet alleen een grote stap voor jullie relatie, maar heeft ook gevolgen voor jullie hypotheek. Wat moet er eigenlijk allemaal geregeld worden als je gaat trouwen?

wil-je-je-hypotheek-aanpassen-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek Alphen laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

wil-je-je-hypotheek-aanpassen-in-bodegraven-freek-hypotheek

Je hypotheek aanpassen kan nodig zijn als je gaat verbouwen of groter gaat wonen. Wat je plannen ook zijn, Freek Bodegraven laat je de mogelijkheden zien.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-voorhout-freek-hypotheek

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

verbouwing-op-stapel-hypotheek-aanpassen-in-noordwijk-freek-hypotheek

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

Door de lage hypotheekrente sluiten veel mensen hun hypotheek over. Zo profiteren zij ook van de lagere rente. Er moet wel een boeterente betaald worden.

tips-voor-jouw-belastingaangifte-freek-hypotheek

3 belangrijke tips bij het invullen van de belastingaangifte met betrekking tot jouw hypotheek.

freek-hypotheek-bij-rtl-4

Op zaterdag 18 maart 2017 is Raymond van Hees, adviseur van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, te zien bij het programma Woontips op RTL 4.

veel-starters-denken-dat-ze-geen-hypotheek-krijgen-freek-hypotheek

70% van de starters twijfelt of het wel gaat lukken en 30% verwacht zelfs helemaal geen hypotheek te kunnen krijgen. Hoe zit dat bij jou?

wat-zeggen-de-politieke-partijen-over-jouw-hypotheek-freek-hypotheek

Zoals bij elke verkiezing wordt veel over hypotheken gesproken. En dan vooral de hypotheekrenteaftrek. Welke standpunten staan in de verkiezingsprogramma’s?

hypotheek-oversluiten-in-voorhout-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-oversluiten-in-bodegraven-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-oversluiten-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

hypotheek-oversluiten-in-noordwijk-freek-hypotheek

Hypotheek oversluiten? Om je maandlasten te verlagen? Let op de volgende belangrijke zaken:

je-eerste-hypotheek-afsluiten-freek-hypotheek

Je eerste huis kopen – en dus je eerste hypotheek afsluiten –  is voor iedereen spannend. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek.

hypotheekcheck-is-rentemiddeling-wat-voor-mij-freek-hypotheek

Bij steeds meer banken is rentemiddeling mogelijk. Daarmee krijg je een lagere hypotheekrente voor een nieuwe rentevastperiode.

je-huis-verbouwen-wat-betekent-dit-voor-je-hypotheek-freek-hypotheek

Je wilt meer ruimte creëren met een aanbouw of dakkapel of meer luxe met een nieuwe badkamer. Wat je plannen ook zijn, Freek laat je zien of verbouwen mogelijk is met je huidige hypotheek.

het-beste-hypotheekadvies-in-alphen-aan-den-rijn-freek-hypotheek

Wil je hypotheekadviseurs vergelijken? Dan vind je bij Independer de meeste reviews. Freek Hypotheek heeft met een 9,4 het hoogste cijfer heeft van alle hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn.

kan-ik-mijn-hypotheek-oversluiten-via-freek-hypotheek

hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Freek helpt je op weg.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Noordwijk

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Voorhout

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Alphen-aan-den-Rijnjpg

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

hypotheek-meeverhuizen-naar-een-groter-huis-Freek-Hypotheek-Bodegraven

Hoeveel kun je lenen? Hoeveel eigen geld heb je te besteden? Freek helpt je om deze vragen te beantwoorden en zo de stappen te zetten naar je nieuwe, grotere huis.

jouw-hypotheek-vanaf-de-eerste-stap-online-te-volgen-freek-hypotheek-alphen-aan-den-rijn

Freek biedt jou de mogelijkheid om je hypotheekdossier vanaf de oriëntatie online in te zien en zelf te vullen. Dit betekent dat wij efficiënter kunnen werken.

wat-betekent-een-scheiding-voor-jouw-hypotheek-freek-hypotheek

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek.