“Binnen twee weken was de hypotheek rond. Echt heel snel.”

Esther de Groot is getrouwd en heeft een zoon van dertien. Samen met haar man heeft ze pasgeleden een hoekhuis in Noordwijk gekocht, een eengezinswoning. Via Freek Hypotheek sloten ze de hypotheek af. Binnenkort krijgen ze de sleutel.

Voordat ze dit huis, letterlijk, tegenkwam had Esther al drie huizen bekeken. Er was niet zoveel keus. “Maar ik had geluk. Want toen ik op een ochtend ging wandelen, zag ik bij een leuk huis in de buurt een bord in de tuin. De makelaar vertelde dat het nog niet op Funda stond. Ik heb snel een afspraak gemaakt om het huis te bezichtigen. Daarna zat ik wat op m’n telefoon te kijken en zag de advertentie van de Freek OpZeker Hypotheek. Er stond ‘zonder voorbehoud van financiering’ bij. En ja, dat is natuurlijk handig, als je dat bij een bod kan zeggen. Zeker nu, met die krappe woningmarkt. De avond daarna hadden we meteen een afspraak bij Freek Hypotheek in Noordwijk.”

“We hebben onze financiële spullen meegenomen en alle belangrijke zaken doorgesproken. Ook wat het maximale bod zou kunnen zijn. Uiteindelijk hebben we een bod uitgebracht, waar we ons zeker bij voelden. Tweeduizend boven de vraagprijs en zonder voorbehoud van financiering. Dat werd geaccepteerd. Dezelfde week zaten we nog bij Aad van Freek Hypotheek aan tafel. En binnen twee weken was de hypotheek rond. Echt heel snel.”

“Ik kan iedereen Freek Hypotheek aanbevelen. Het is een heel duidelijk verhaal. Je kan al je vragen stellen. En als je het niet meteen begrijpt, legt Aad het nog een keer duidelijk uit. Hij neemt écht de tijd. Het contact met hem is heel prettig. We kunnen hem altijd bellen of mailen, als we nog iets willen weten. Hij heeft me gisteren nog teruggebeld over de eindafrekening. Dat was fijn, want ik had er nog wat vragen over. Kortom, alleen maar lof voor Freek Hypotheek!”

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 25 juni 2020

Situatie

  • Algemeen

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.