Financiële meevaller gebruiken voor hypotheek

Heb je onlangs een financiële meevaller gehad? Bekijk dan samen met Freek wat de beste mogelijkheden zijn voor jou en je hypotheek.

Wat zijn de gevolgen van een financiële meevaller voor mijn hypotheek?

Vaak is het mogelijk om een deel van je hypotheek tussentijds af te lossen. Hierdoor dalen de maandlasten en hou je iedere maand meer geld over. Het verschilt per situatie welke voorwaarden er verbonden zijn aan het aflossen van de hypotheek. Wij denken graag met je mee.

Wat moet ik doen met een financiële meevaller?

Freek kijkt met jou wat de beste oplossing is om optimaal te profiteren van de financiële meevaller. Is het verstandig om af te lossen op de hypotheek? Of kun je het geld het beste op een spaarrekening zetten omdat dat voor jou meer rendement oplevert? Iedere situatie is anders.

Wie kan mij adviseren over mijn hypotheek?

Freek doet jaarlijks een check van jouw hypotheek om te kijken of alles nog strookt met de huidige situatie. Mocht er een wijziging optreden, bijvoorbeeld in de vorm van een financiële meevaller, dan is het altijd verstandig om langs te komen.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 26 juli 2017

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging van Freek bij jou in de buurt.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.

Lenen voor verduurzamen? Dit is er mogelijk

Denk je erover geld te lenen voor het verduurzamen van je huis? Freek legt uit wat de mogelijkheden zijn.