Financiële meevaller gebruiken voor hypotheek

Heb je onlangs een financiële meevaller gehad? Bekijk dan samen met Freek wat de beste mogelijkheden zijn voor jou en je hypotheek.

Wat zijn de gevolgen van een financiële meevaller voor mijn hypotheek?

Vaak is het mogelijk om een deel van je hypotheek tussentijds af te lossen. Hierdoor dalen de maandlasten en hou je iedere maand meer geld over. Het verschilt per situatie welke voorwaarden er verbonden zijn aan het aflossen van de hypotheek. Wij denken graag met je mee.

Wat moet ik doen met een financiële meevaller?

Freek kijkt met jou wat de beste oplossing is om optimaal te profiteren van de financiële meevaller. Is het verstandig om af te lossen op de hypotheek? Of kun je het geld het beste op een spaarrekening zetten omdat dat voor jou meer rendement oplevert? Iedere situatie is anders.

Wie kan mij adviseren over mijn hypotheek?

Freek doet jaarlijks een check van jouw hypotheek om te kijken of alles nog strookt met de huidige situatie. Mocht er een wijziging optreden, bijvoorbeeld in de vorm van een financiële meevaller, dan is het altijd verstandig om langs te komen.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 26 juli 2017

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging van Freek bij jou in de buurt.

Prinsjesdag 2022: 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen

Prinsjesdag 2022. In deze blog delen we 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen.

(Wat) moet je overbieden?

Wat is slim om te doen? Nu overbieden? En zo ja: wat moet je overbieden? Freek vertelt je graag hoeveel je maximaal kunt lenen en geeft tips.

De ECB verhoogde de rente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?

De ECB verhoogde op de rente met 0,5 procentpunt. Dit besluit vertaalt zich in stijgende hypotheekrente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?