Freek Hypotheek groeit naar 11 vestigingen

In januari 2018 groeit Freek Hypotheek van 7 naar 11 vestigingen. Freek zorgt straks ook in Eindhoven (twee vestigingen), Helmond en Utrecht voor je hypotheek. Na een succesvolle start in 2017 wil Freek Hypotheek de komende jaren verder groeien. De uitbreiding met deze kantoren is een mooie eerste stap.

Eindhoven en Helmond

De advieskantoren in Eindhoven en Helmond werkten eerst als Hypotheekshop, maar kiezen met deze nieuwe naam voor een werkwijze die nog klantgerichter is. Joost Geerts en Dennis van Lieshout zijn eigenaar van de vestigingen. Enkele jaren geleden werden zij nog uitgeroepen tot Hypotheekshopper van het jaar.

Dennis legt uit waarom deze keuze gemaakt is: “De adviseurs van de verschillende vestigingen werken samen om het adviesproces efficiënt in te richten en tot het beste advies te komen. Hier werken wij graag aan mee. Bij Freek is het hele adviestraject heel goed ingericht. De cliënt wordt totdat het adviesproces is afgerond perfect gevolgd, geïnformeerd en ondersteund. Hierdoor blijft de adviseur bij zijn klanten in beeld.”

Utrecht

De vestiging  in Utrecht Leidsche Rijn is een nieuw hypotheekadvieskantoor. Drijvende kracht achter deze vestiging is Michiel Pelser. Voor de administratie werkt hij samen met Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn en Bodegraven. Michiel Pelser legt uit waarom hij kiest voor Freek: “Freek is persoonlijk en makkelijk benaderbaar. Of je nou het liefst belt, mailt of langskomt, we staan voor je klaar. Daarom werkt deze naam zo goed. Makkelijk te onthouden, makkelijk te bereiken en altijd persoonlijk contact!”

Over Freek

Freek Hypotheek is een jaar geleden gestart. Dit gebeurde met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Bodegraven, IJsselstein, Katwijk, Voorhout en Zaandam. Alle vestigingen werken samen in een coöperatie zonder winstoogmerk. Samen wordt onder andere geïnvesteerd in tools die tot een efficiënter proces leiden.

De werkwijze van Freek

Een hypotheekadviseur helpt je bij het sluiten van een hypotheek. Maar daar blijft het te vaak bij. Freek gaat daarom verder. Gedurende de volle looptijd van een hypotheek. Alle wijzigingen in je privésituatie, in werk,  polissen en de hypotheek vertalen we naar een optimale hypotheek. Daarom: Freek, zorgt voor je hypotheek.

Freek begeleidt huizenkopers vanaf de eerste oriënterende stappen online tot aan de laatste aflossingsverplichting. Vriendelijk en persoonlijk. Dat betekent dat Freek gedurende de hele looptijd van de hypotheek actief contact houdt met zijn klanten. En dat is een vernieuwende aanpak in de wereld van hypotheken.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 19 december 2017

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.