Freek Hypotheek ook in Den Bosch, Amsterdam en Amstelveen

Freek Hypotheek is sinds 1 januari 2019 een nieuwe vestiging rijker: in de Brabantse hoofdstad Den Bosch is een nieuw kantoor geopend. In oktober volgen vestigingen in Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen. Daarmee komt het totaalaantal vestigingen op veertien. Begin 2020 volgen zeker nog twee nieuwe vestigingen in Gelderland en Noord-Brabant.

Den Bosch

De drijvende krachten achter de geheel nieuwe vestiging in Den Bosch zijn Dennis van Lieshout en Joost Geerts, die ook leidinggeven aan de vestigingen van Freek Hypotheek in Eindhoven en Helmond. De locatie in Den Bosch wordt gedeeld met ERA vb&t Makelaars.

Joost Geerts legt uit waarom opnieuw voor Freek Hypotheek is gekozen: “Alle adviseurs van Freek werken samen om het adviesproces efficiënt in te richten en tot het beste advies te komen. Hier werken wij graag aan mee. Bij Freek is het hele adviestraject heel goed ingericht. De cliënt wordt totdat het adviesproces is afgerond perfect gevolgd, geïnformeerd en ondersteund. Hierdoor blijft de adviseur bij zijn klanten in beeld.”

Amsterdam Zuidoost en Amstelveen

De vestigingen in Amsterdam-Zuidoost en Amstelveen zijn momenteel nog actief onder de naam Hypotheekshop. Beide vestigingen worden aangestuurd door Bob Groenendaal en Frank Vos. ”Wij zijn erg enthousiast over waar Freek voor staat en hoe Freek te werk gaat. Het past goed bij onze medewerkers en onze werkwijze, want alles is ingericht om de cliënt het beste advies te geven over de hypotheek. En niet alleen bij het af- of oversluiten, maar tijdens de hele looptijd. We kijken er dus naar uit om vanaf 1 oktober verder te gaan als Freek Hypotheek.”

Ambitie om door te groeien naar ongeveer 30 vestigingen

“We streven naar een landelijke spreiding van Freek Hypotheek”, aldus voorzitter Aad Kraaij. Hij is dan ook blij met de komst van de nieuwe vestigingen. “Onze wens is om met een groep van tien tot vijftien ondernemers samen te werken in circa dertig vestigingen. Met de opening van de vestiging in Den Bosch en de twee nieuwe vestigingen later dit jaar wordt die wens steeds meer werkelijkheid. We hebben niet de ambitie om de grootste partij te worden, integendeel. Die persoonlijke touch maakt het concept van Freek juist zo interessant.”

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 5 maart 2019

Situatie