Freek wenst je een mooi 2018!

De allerbeste wensen! We hopen dat het een mooi jaar voor je wordt. Verandert er in 2018 iets in jouw persoonlijke situatie, met gevolgen voor je hypotheek? Dan kun je op ons rekenen.

Gelukkig Nieuwjaar!

2017 is alweer voorbij: tijd om te focussen op een heel nieuw jaar dat voor je ligt. Blijft alles bij het oude… of niet?

Vergeet je hypotheek niet

Heb jij plannen dit nieuwe jaar? Ga je verhuizen? Misschien wel groter wonen? Komt er gezinsuitbreiding? Of misschien trek je de stoute schoenen aan en ga je eindelijk voor jezelf beginnen? Wat er ook gebeurt: denk altijd aan de eventuele gevolgen voor je hypotheek.

Freek denkt met je mee

Wat de veranderingen dit jaar ook zullen zijn: Freek denkt graag met je mee over je hypotheek. Ook als je tussentijds wilt aflossen. Of als je wilt kijken of je maandbedrag omlaag kan vanwege de veranderde rente. Hoe dan ook: laat het ons weten via de Freek Hypotheek vestiging bij jou in de buurt. We helpen je met plezier.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 2 januari 2018

Situatie

  • Algemeen

Hypotheekadvies voor het nieuwe jaar?

Freek helpt je graag! Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

De ECB verhoogde de rente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?

De ECB verhoogde op de rente met 0,5 procentpunt. Dit besluit vertaalt zich in stijgende hypotheekrente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?

Overwaarde huis opnemen voor pensioen

Gepensioneerden hebben minder te besteden. Vaak hebben zij wel een woning met een flinke overwaarde. Hoor jij bij deze groep?

Kleine lichtpuntjes op de oververhitte woningmarkt

De huizen zijn goedkoper geworden. Sommigen verwachten dat de huizenprijzen verder zullen dalen. Wat betekent dat voor jou als huizenkoper?