Freek wenst je een mooi 2018!

De allerbeste wensen! We hopen dat het een mooi jaar voor je wordt. Verandert er in 2018 iets in jouw persoonlijke situatie, met gevolgen voor je hypotheek? Dan kun je op ons rekenen.

Gelukkig Nieuwjaar!

2017 is alweer voorbij: tijd om te focussen op een heel nieuw jaar dat voor je ligt. Blijft alles bij het oude… of niet?

Vergeet je hypotheek niet

Heb jij plannen dit nieuwe jaar? Ga je verhuizen? Misschien wel groter wonen? Komt er gezinsuitbreiding? Of misschien trek je de stoute schoenen aan en ga je eindelijk voor jezelf beginnen? Wat er ook gebeurt: denk altijd aan de eventuele gevolgen voor je hypotheek.

Freek denkt met je mee

Wat de veranderingen dit jaar ook zullen zijn: Freek denkt graag met je mee over je hypotheek. Ook als je tussentijds wilt aflossen. Of als je wilt kijken of je maandbedrag omlaag kan vanwege de veranderde rente. Hoe dan ook: laat het ons weten via de Freek Hypotheek vestiging bij jou in de buurt. We helpen je met plezier.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 2 januari 2018

Situatie

  • Algemeen

Hypotheekadvies voor het nieuwe jaar?

Freek helpt je graag! Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.

Lenen voor verduurzamen? Dit is er mogelijk

Denk je erover geld te lenen voor het verduurzamen van je huis? Freek legt uit wat de mogelijkheden zijn.