Groter wonen? Freek regelt je hypotheek

Het is misschien al een lang gekoesterde wens: groter wonen. Meer kamers, een ruime tuin, een garage, een grotere woonkamer, een vrijstaand huis: wie meer ruimte wil, heeft vele mogelijkheden. Dan is het goed om te weten wat financieel haalbaar is.

Gelukkig heb je Freek. Freek laat je zien of groter wonen mogelijk is met je huidige hypotheek. Of misschien is verbouwen wel de beste optie. Freek beantwoordt jouw vragen. Precies wanneer jij dat nodig hebt. Duidelijk, toegankelijk en vriendelijk.

Stap 1: Online gemak

Plannen maken begint op onze website. Hier ontdek je hoeveel je ongeveer kunt lenen. Het betreft wel een indicatie. Wil je het zeker weten? Dan is het beter om bij ons langs te komen.

Stap 2: Op huizenjacht!

Nu kun je aan de slag! Sites afspeuren, huizen bekijken: op zoek naar dat mooie grotere huis. Misschien zie je een huis waar nog het nodige aan verbouwd moet worden. Freek laat je zien wat de mogelijkheden zijn vanuit jouw financiële situatie. Heb je tussentijds vragen? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht.

Stap 3: Huis gevonden? Bij Freek weet je meteen waar je aan toe bent!

Je hebt een prachtig huis gevonden en je wilt een bod gaan uitbrengen. Dan wil je zeker weten of de maandlasten van dit huis voor jou haalbaar zijn. Freek beantwoordt jouw belangrijkste vraag: kan ik dit droomhuis kopen?

Stap 4: Offerte getekend! Freek regelt je hypotheek.

Terwijl jij een eerste bod uitbrengt, bekijkt Freek de rentes en premies en zorgt voor een concreet voorstel van een hypotheekaanbieder. Kortom, Freek regelt al het papier- en rekenwerk voor je. Ben je akkoord met het voorstel? Dan hoef je alleen nog de laatste benodigde documenten aan te leveren en Freek regelt je hypotheek.

Stap 5: Verhuisd. En nu?

Je hebt je intrek genomen in je nieuwe huis. Alles klaar, zul je denken. Niet voor Freek. Er kan namelijk altijd iets veranderen in je privésituatie. Zijn er aanpassingen nodig aan je hypotheek? Dan signaleren we dat. En dat blijven we doen net zo lang totdat je je hele hypotheek afgelost hebt.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 15 juni 2017

Situatie

  • Gezinsuitbreiding , Samenwonen of trouwen , Verbouwen , Volgende woning kopen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Duurzaamheidskorting op je hypotheek

Dankzij energielabel A of hoger kom je mogelijk in aanmerking voor duurzaamheidskorting op je hypotheek. Benieuwd hoe het werkt en wat het je oplevert?

Verbouwen door je hypotheek te verhogen

Denk je erover je hypotheek te verhogen om te verbouwen? Freek legt stap voor stap uit hoe dat werkt.

Maandlasten bouwdepot berekenen: zo doe je dat

Financier de verbouwing van je huis met een bouwdepot. Weten hoe dat werkt en hoe je de maandlasten van zo’n bouwdepot kunt berekenen? We leggen het uit.