Hypotheek? Freek zorgt ervoor!

Wil je weten wat je kunt lenen? De rente voor jouw hypotheek weten, of je hele hypotheek berekenen? Dat kan allemaal bij Freek. En je krijgt nog meer: we vertellen je ook meteen hoe je je hypotheek kunt veiligstellen als het onverhoopt financieel tegenzit. Want Freek zorgt graag voor je hypotheek.

Hypotheekadviseur én begeleider

Freek helpt je met je hypotheek. We bieden je alle gemak online en staan vervolgens hoogstpersoonlijk voor je klaar als je vragen hebt. Bij ons draait het niet om adviseren, maar om het daadwerkelijk met raad en daad naast je staan als het gaat om je hypotheek. Niet alleen rond het afsluiten ervan, maar de hele looptijd lang. Bereikbaar en toegankelijk. Freek wacht niet af, maar zorgt echt voor je hypotheek. Betrouwbaar en behulpzaam.

Hulp nodig bij je hypotheek?

Tijd voor Freek! Kom eens vrijblijvend kennismaken in één van onze vestigingen en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jouw hypotheek. Je vindt Freek in Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Bodegraven, IJsselstein, Noordwijk, Voorhout en Zaandam. Een afspraak maken kan online of via de verschillende vestigingspagina’s.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 20 januari 2017

Situatie