Hypotheek Visie Weena wordt Freek Hypotheek Rotterdam

Vanaf 1 april 2022 is het hypotheekadviesbureau van Mark Schimmel en Pieter der Kinderen aan het Weena in Rotterdam van naam en locatie veranderd. Het bureau is niet langer onderdeel van Hypotheek Visie en gaat verder onder de vlag van Freek Hypotheek.

Freek Hypotheek

Pieter en Mark begonnen in 2009 als franchisenemers van Hypotheek Visie, een vestiging in hartje Rotterdam. Mark vertelt: “Pieter en ik ondernemen op dezelfde manier en delen dezelfde visie op de markt. We vinden een persoonlijke klantbenadering daarbij heel belangrijk. Freek Hypotheek biedt ons de ruimte om deze visie uit te bouwen.” Pieter vult aan: “Bij Freek Hypotheek voelen wij ons goed en we denken dat onze klanten zich ook snel thuis zullen voelen bij Freek.”

Nieuw adres

De heren verhuizen naar een nieuwe plek aan de Aert van Nesstraat 45, een paar honderd meter verwijderd van hun ‘oude’ kantoor. Freek Hypotheek Rotterdam zal zich vestigen in Microlab. “Geen standaard financieel kantoor, maar een gezellige, creatieve ‘woonkamer’ die beter past bij het persoonlijke karakter van ons bureau”, aldus Mark.

Iedereen is welkom

De naam van het kantoor verandert. Maar in de dienstverlening verandert niks. Pieter: “Wij blijven dezelfde adviseurs voor onze klanten. Maar dan op een manier die beter bij ons past en in een ander kantoor. Uiteraard is iedereen altijd welkom voor advies over hypotheken of verzekeringen!”

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 5 april 2022

Situatie

  • Algemeen

Prinsjesdag 2023: de belangrijkste maatregelen voor de woningmarkt

De Miljoenennota en Rijksbegroting die op Prinsjesdag 2023 zijn gepresenteerd, bevatten vooralsnog weinig baanbrekends voor de woningmarkt.

Een rente van 2,6%? Het kan nog!

We zagen de rentes de afgelopen tijd stijgen naar meer dan 4%. Maar weet je dat het nog steeds mogelijk is om een hypotheek af te sluiten tegen een rente van 2,6%? Lees snel verder.

Nieuw pensioenakkoord: wat betekent dit voor mijn hypotheek?

Het nieuwe pensioenakkoord is vanaf 1 juli 2023 in werking. Maar wat betekent het nieuwe pensioenakkoord voor je hypotheek? Dat lees je hier.