Hypotheek Visie Weena wordt Freek Hypotheek Rotterdam

Vanaf 1 april 2022 is het hypotheekadviesbureau van Mark Schimmel en Pieter der Kinderen aan het Weena in Rotterdam van naam en locatie veranderd. Het bureau is niet langer onderdeel van Hypotheek Visie en gaat verder onder de vlag van Freek Hypotheek.

Freek Hypotheek

Pieter en Mark begonnen in 2009 als franchisenemers van Hypotheek Visie, een vestiging in hartje Rotterdam. Mark vertelt: “Pieter en ik ondernemen op dezelfde manier en delen dezelfde visie op de markt. We vinden een persoonlijke klantbenadering daarbij heel belangrijk. Freek Hypotheek biedt ons de ruimte om deze visie uit te bouwen.” Pieter vult aan: “Bij Freek Hypotheek voelen wij ons goed en we denken dat onze klanten zich ook snel thuis zullen voelen bij Freek.”

Nieuw adres

De heren verhuizen naar een nieuwe plek aan de Aert van Nesstraat 45, een paar honderd meter verwijderd van hun ‘oude’ kantoor. Freek Hypotheek Rotterdam zal zich vestigen in Microlab. “Geen standaard financieel kantoor, maar een gezellige, creatieve ‘woonkamer’ die beter past bij het persoonlijke karakter van ons bureau”, aldus Mark.

Iedereen is welkom

De naam van het kantoor verandert. Maar in de dienstverlening verandert niks. Pieter: “Wij blijven dezelfde adviseurs voor onze klanten. Maar dan op een manier die beter bij ons past en in een ander kantoor. Uiteraard is iedereen altijd welkom voor advies over hypotheken of verzekeringen!”

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 5 april 2022

Situatie

  • Algemeen

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.