Je hypotheek en het coronavirus (COVID-19)

Het coronavirus brengt veel vragen en onzekerheden met zich mee. Kun je de maandelijkse hypotheeklasten nog wel betalen? Freek Hypotheek vertelt je graag meer wat een geldverstrekker in deze tijd voor je kan betekenen.

Betaalpauze

Naast je gezondheid denk je wellicht aan je werk en je hypotheek. Meerdere geldverstrekker denken in deze onzekere tijd graag met je mee. Zijn er door het coronavirus betaalproblemen ontstaan of verwacht je betaalproblemen, dan bieden bepaalde geldverstrekkers een mogelijkheid aan om een betaalpauze in te lassen. Je kunt dan voor drie maanden uitstel van rente en aflossing aanvragen. Wanneer de pauze voorbij is zullen de rente en aflossing pas weer betaald hoeven te worden en haal je de achterstand weer in.

Hulp nodig?

Mocht je vragen hierover hebben of verwacht je je hypotheek niet meer te kunnen betalen neem dan contact op met Freek Hypotheek. Wij helpen je graag verder.

Eén ding is zeker: ook nú kan je bij Freek terecht!

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 26 maart 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Prinsjesdag 2022: 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen

Prinsjesdag 2022. In deze blog delen we 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen.

(Wat) moet je overbieden?

Wat is slim om te doen? Nu overbieden? En zo ja: wat moet je overbieden? Freek vertelt je graag hoeveel je maximaal kunt lenen en geeft tips.

De ECB verhoogde de rente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?

De ECB verhoogde op de rente met 0,5 procentpunt. Dit besluit vertaalt zich in stijgende hypotheekrente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?