Wat betekent een scheiding voor jouw hypotheek?

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak. Freek Hypotheek ondersteunt je hierbij.

Freek helpt je verder bij een scheiding

Blijft een van jullie in het huis wonen of gaat het huis in de verkoop? Zit er overwaarde op de woning of houden jullie na verkoop een restschuld over? Wat zijn de gevolgen van de scheiding voor de hypotheekrenteaftrek voor jullie beiden? Freek weet precies hoe het zit met een hypotheek bij een scheiding en legt het je graag uit. Laagdrempelig, vriendelijk en precies wanneer het jou uitkomt.

Geplaatst

  • Freek Hypotheek
  • 26 januari 2017

Situatie

  • Scheiden

Wil je graag persoonlijk advies?

De adviseurs van Freek Hypotheek staan voor je klaar! Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging bij jou in de buurt.

Eerste hulp bij scheiden of relatiebeƫindiging: wat gebeurt er met je hypotheek?

Als je een huis koopt, denk je misschien niet na over wat er met je huis of hypotheek gebeurt in geval van scheiden of relatiebreuk. Op zich is dat logisch – je koopt tenslotte samen een woning met de intentie om daar lang en gelukkig te blijven wonen. Het kan echter geen kwaad om vooraf de gevolgen van een relatiebreuk in kaart te brengen.

Wat gebeurt er met je hypotheek bij scheiden?

Scheiden is al vervelend genoeg, maar als je met je ex-partner een huis hebt, dan moet je het een en ander regelen. Freek zet het op een rijtje.

Je hypotheek na een scheiding

Een hypotheek roept bij een echtscheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie samen een eigen woning hebben, dan komt daar heel wat bij kijken. Zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.