Aarkadekwartier fase 3: nieuwbouw in het centrum van Alphen aan den Rijn

Het Aarkadekwartier vind je midden in het centrum van Alphen aan den Rijn. Het bestaat uit de nieuwbouw van 105 woningen met een gevarieerd aanbod van appartementen, herenhuizen en hofwoningen.

De verkoop van de laatste fase is gestart. Wil jij gaan wonen in het Aarkadekwartier? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij. Maak dus snel een afspraak.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij jouw woondromen waar kan maken. De hypotheekadviseurs van Freek Hypotheek weten wat er speelt in Alphen aan den Rijn en weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Over het Aarkadekwartier fase 3

Het Aarkadekwartier wordt in fases gerealiseerd. De eerste bouwfase is afgerond en de volgende fase is volop in ontwikkeling. In het tweede kwartaal van 2020 gaat de derde (en laatste) fase in de verkoop. Er worden ruime en stijlvolle woningen gebouwd. Alle woningen zijn gasloos, beschikken over minimaal één eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. De woningen liggen midden in het centrum en zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade.

Woningaanbod Aardkadewartier

  • 21 riante stadswoningen met statige bordestrap en met interne toegang naar de garage
    variërend in woonoppervlak van 166 m2 tot 176 m2
  • 8 statige herenhuizen, rustig gelegen, variërend in woonoppervlak van 145 m2 tot 182 m2
  • 22 stadsappartementen met balkon of tuin, variërend in woonoppervlak van 70 m2 tot 97 m2
  • 9 riante lichte hoekappartementen met 2 of 3 balkons, variërend in woonoppervlak van 115 m2 tot 161 m2
  • 1 exclusief penthouse met 2 balkons én riant dakterras, met een woonoppervlak van 193 m2

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 7 mei 2020

Situatie

  • Algemeen

Een bod doen op een woning in het Aardekwartier?

Freek kijkt samen met jou wat jouw hypotheekmogelijkheden zijn. Stel je vraag online of maakt direct een afspraak.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.