Hypotheekadvies nieuwbouw Bentwijck in Benthuizen

In Benthuizen in de gemeente Alphen aan den Rijn worden de komende jaren ongeveer 200 nieuwe woningen gebouwd. In de wijk Bentwijck komen 54 sociale huurwoningen en circa 150 koopwoningen. De loting voor de verkoop van fase 2a is inmiddels geweest. Ben jij ingeloot? Neem dan snel contact op met Freek Hypotheek. Wij helpen je graag met het financieren van jouw droomhuis in Bentwijck.

Wanneer start de verkoop van Bentwijck?

Fase 1 en 2a zijn inmiddels verkocht of in de verkoop. Er komen in de latere fases nog veel andere mogelijkheden. Via bentwijck.nl/woningaanbod kun je alvast jouw voorkeur selecteren uit het aanbod. Het gaat om ruime rij- en hoekwoningen, levensloopbestendige woningen met het gehele woonprogramma op de begane grond en royale tweekappers met een extra grote woonkamer.

De woningen worden verkocht door Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. De details over de verkoop van de latere fases zijn nog niet bekend.

Over nieuwbouw Bentwijck

Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod voor elke levensfase. De levensloopbestendige woningen hebben het gehele woonprogramma op de begane grond. De woningen krijgen een eigentijdse, traditionele architectuur die geïnspireerd is op de oud-Hollandse dorpen waar de huizen één voor één lijken gebouwd, omdat ze steeds een beetje anders zijn.

Hypotheekadvies voor Bentwijck in Benthuizen

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. 

Afspreken met Freek

Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Bel 0172492947 of plan direct online een afspraak in. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 15 mei 2023

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies over Bentwijck?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn. Wij helpen je jouw woondromen waar te maken.