Freek Hypotheek adviseert over Bentwijck in Benthuizen

In Benthuizen in de gemeente Alphen aan den Rijn worden de komende jaren ongeveer 200 nieuwe woningen gebouwd. In de wijk Bentwijck komen 54 sociale huurwoningen en circa 150 koopwoningen. Freek Hypotheek volgt dit mooie nieuwbouwproject op de voet en helpt de toekomstige bewoners graag met het financieren van hun woondromen.

Over nieuwbouw Bentwijck

Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod, het woningprogramma bestaat uit vrijstaande woningen, twee-onder-één kapwoningen, eengezinswoningen en levensloopbestendige woningen. De levensloopbestendige woningen hebben het gehele woonprogramma op de begane grond. De woningen krijgen een eigentijdse, traditionele architectuur die geïnspireerd is op de oud-Hollandse dorpen waar de huizen één voor één lijken gebouwd, omdat ze steeds een beetje anders zijn.

Wanneer start de verkoop van Fase 1

De planning is nog niet definitief. Maar de verwachting is dat de eerste fase zomer 2022 in de verkoop gaat. De woningen worden verkocht door Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn.

Hypotheekadvies voor Bentwijck in Benthuizen

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. 

Afspreken met Freek

Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 1 september 2021

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies over Bentwijck?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn. Wij helpen je jouw woondromen waar te maken.