Hypotheekadvies nieuwbouw Bentwijck in Benthuizen

In Benthuizen in de gemeente Alphen aan den Rijn worden de komende jaren ongeveer 200 nieuwe woningen gebouwd. In de wijk Bentwijck komen 54 sociale huurwoningen en circa 150 koopwoningen. Op 20 december 2022 start de verkoop van de eerste 41 woningen. Ben jij geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met Freek Hypotheek. Wij helpen je graag met het financieren van jouw droomhuis in Bentwijck.

Wanneer start de verkoop van Bentwijck?

De eerste woningen gaan op 20 december 2022 in de verkoop. Via bentwijck.nl/woningaanbod kunt u alvast uw voorkeur selecteren uit het aanbod:

  • 7 rijwoningen met een breedte van 5,10 meter
  • 19 rijwoningen met een breedte van 6,00 meter
  • 7 levensloopbestendige woningen
  • 3 drie-onder-een-kap
  • 4 twee-onder-een-kap
  • 1 vrijstaande woning

De woningen worden verkocht door Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. De details over de verkoop van de latere fases zijn nog niet bekend.

Over nieuwbouw Bentwijck

Bentwijck wordt een wijk voor jong en oud. Er komt een gevarieerd woningaanbod voor elke levensfase. De levensloopbestendige woningen hebben het gehele woonprogramma op de begane grond. De woningen krijgen een eigentijdse, traditionele architectuur die geïnspireerd is op de oud-Hollandse dorpen waar de huizen één voor één lijken gebouwd, omdat ze steeds een beetje anders zijn.

Hypotheekadvies voor Bentwijck in Benthuizen

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. 

Afspreken met Freek

Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Bel 0172492947 of plan direct online een afspraak in. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 2 december 2022

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies over Bentwijck?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor in Alphen aan den Rijn. Wij helpen je jouw woondromen waar te maken.