Bijpraten met Freek over rentemiddeling of oversluiten

Nog steeds betalen veel mensen te veel voor hun hypotheek. Dat komt omdat de rente nu veel lager is dan toen de hypotheek werd afgesloten. Graag maken we daarom een afspraak met je om vrijblijvend te bekijken of jouw hypotheek ook toe is aan een aanpassing.

Hoe werkt rentemiddeling?

Vaak is door de bijzonder lage rente rentemiddeling of oversluiten een voordelige optie. Bij rentemiddeling verlaag je jouw rente zonder een nieuwe hypotheek af te sluiten. Het is vaak voordeliger dan de hypotheek oversluiten. Daarom is het een populaire optie.

Blijft rentemiddeling ook in de toekomst een optie?

Hypotheekverstrekkers moeten per 1 juli aan strengere regels voldoen bij rentemiddeling. Daarom stopt de eerste grote hypotheekaanbieder er mee en het niet ondenkbaar dat andere aanbieders volgen. Het advies van Freek is daarom om niet te lang te wachten!

Waarom Freek Hypotheek?

Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren over hun hypotheek en alles wat daarbij hoort. We zijn er niet alleen bij het afsluiten van de hypotheek, maar óók tijdens de volledige looptijd.

Afspraak maken met Freek?

Wij praten je graag bij over de mogelijkheden voor jouw hypotheek. Vul daarom het formulier in om direct een afspraak in te plannen.

Eerst even bellen?

Stel je jouw vraag liever eerst telefonisch of per mail? Dat is natuurlijk geen probleem. Het telefoonnummer is 0172 492 947 en mailen kan naar alphen@freekhypotheek.nl.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 27 mei 2019

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.