De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn

Raymond van Hees, Ton Schäffers en Ricardo Meijer zijn al meer dan 10 jaar de hypotheekadviseurs bij Freek in Alphen aan den Rijn. Ze weten precies wat nodig is om jouw woondromen waar te maken. Persoonlijk en eerlijk advies, daar staan zij voor. Tijdens het hele proces denken deze hypotheekadviseurs met je mee.

Kirstin van der Velde, Manja Aschman, Jeannette Windhorst en Stephanie Könst zijn jouw eerste aanspreekpunt. Heb je een vraag over jouw hypotheekdossier? Bel, mail of kom langs bij Freek en zij zorgen ervoor dat je snel het juiste antwoord krijgt. Bij de aanvraag of het wijzigen van een hypotheek bewaken ze ook de voortgang en zorgen er zo voor dat alles goed verloopt. Zij nemen je veel (denk)werk uit handen en onderhouden de contacten met de geldverstrekker, notaris en makelaar.

Het team van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn

Van links naar rechts: Raymond, Kirstin, Ton, Manja, Ricardo, Jeannette en Stephanie

Verder kennismaken met Freek

Kortom: jouw hypotheek en alles wat daarbij hoort zijn bij Freek in goede handen. Ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Een nadere kennismaking kan natuurlijk altijd. Je krijgt dan gelijk een goed beeld van wat mogelijk is. Of je nu wilt verbouwen, verduurzamen, oversluiten, je overwaarde wilt gebruiken of een (nieuwe) woning wilt aankopen.

Onze contactgegevens

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 28 juni 2022

Situatie

  • Algemeen

Persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Welgelegen: nieuwbouw in Aarlanderveen

Aan het Zuideinde in Aarlanderveen komt een mooi nieuwbouwproject: Welgelegen. De vier duurzame schuurwoningen komen op een karakteristiek boerenerf.

Hypotheekadvies nieuwbouw Steekteroever Alphen aan den Rijn

Als nieuwbouwspecialist kunnen de adviseurs van Freek jou natuurlijk helpen aan de beste hypotheek voor Steekteroever.