Een huurwoning bij Woonforte kopen? Freek zorgt voor je hypotheek!

Wil je een huurwoning kopen van Woonforte? Dan weet Freek precies wat er nodig is voor een passende hypotheek. Plan daarom direct een afspraak in.

Verkoop huurwoningen Woonforte

Woonforte verkoopt vanaf 2021 veel huurwoningen. Het gaat om deze complexen. Bewoners hebben zelf de eerste mogelijkheid. Als daar geen gebruik van wordt gemaakt, komt de woning zodra hij vrijkomt in de verkoop. Het actuele aanbod is hier te zien.

Huurders van Woonforte ontvangen € 5.000 korting op de koopprijs als zij  één van de vrijgekomen huurwoningen kopen. Zij moeten dan wel hun huurwoning leeg achterlaten.

Eigen huurwoning kopen

Heb je de mogelijkheid om je eigen huurwoning te kopen? Dat is zeker in de huidige huizenmarkt een zeer aantrekkelijke optie. Zeker omdat je ook nog eens alle verhuiskosten bespaart. Maar is het financieel wel haalbaar? Dat zoekt Freek Hypotheek graag voor je uit.

Lage hypotheekrente

De hypotheekrente is historisch laag. Door de lage hypotheekrente heb je voor langere tijd zekerheid over jouw woonlasten. Geen jaarlijkse huurverhoging, maar jarenlang exact weten waar je aan toe bent. Door de lage rente is de kans aanwezig dat je maandlasten zelfs lager worden.

Meer voordelen van een huurwoning kopen

  1. Een vaste verkoopprijs
  2. € 5.000 korting op de koopprijs
  3. Zekerheid over je maandlasten
  4. Geen overdrachtsbelasting (tot 35 jaar)

Je eigen huurwoning kopen is een extra pluspunt. Je kent de woning, de buurt én u hoeft niet te verhuizen!

Een persoonlijke berekening van Freek

Wil je ook een huurwoning kopen? Maak dan direct een afspraak met Freek. Je kan ons natuurlijk ook eerst bellen: 0172 49 27 47. We beginnen met een berekening van wat haalbaar is. Aan deze eerste berekening zitten geen kosten vast.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 17 november 2021

Situatie

  • Eerste woning , Huren of kopen

Je kind helpen bij de aankoop van een woning

Er zijn nog steeds mogelijkheden voor ouders die hun kind willen helpen bij de aankoop van een eigen woning. Freek Hypotheek bespreekt ze.

Met korting je eigen huurwoning kopen? Freek zorgt voor je hypotheek!

Heb je de mogelijkheid om je eigen huurwoning te kopen? Freek Hypotheek zoekt voor je uit of dit financieel haalbaar is.

Als starter op de huizenmarkt doe je weer mee

Starters op de huizenmarkt hadden het al jaren erg moeilijk. Het aanbod aan woningen neemt echter toe. Daardoor ruiken steeds meer starters nu hun kans.