Fier wonen in Ter Aar? Freek regelt je hypotheek

Fier Wonen bestaat uit 21 duurzame woningen op 4 verschillende plekken in Ter Aar. Vroeger stonden op deze locaties oude schoolgebouwen. Er komen woningen voor starters, alleenstaanden, doorstromende gezinnen en senioren.

Wil jij een bod uitbrengen? Ga dan snel in gesprek met Freek. Samen zorgen we ervoor dat jij je woondromen waar kan maken. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn.

Start verkoop Fier op 13 april

Op woensdag 13 april 2022 start de verkoop van de 21 woningen van Fier Wonen in Ter Aar. Het aanbod is verspreid over vier types: De Fontein (4 twee-onder-een-kapwoningen), De Jonker (5 starterswoningen), De Heijde (8 rijwoningen) en De Albert (4 levensloopbestendige woningen). Voor meer informatie over het project kan je de website van Drieman Garantiemakelaars bekijken.

Hypotheekadvies van Freek voor nieuwbouw Fier Ter Aar

Freek zorgt voor de hypotheek van jouw nieuwbouwwoning in Ter Aar. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. 

Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 31 maart 2022

Situatie

  • Algemeen

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!