Fier wonen in Ter Aar? Freek regelt je hypotheek

Fier Wonen bestaat uit 21 duurzame woningen op 4 verschillende plekken in Ter Aar. Vroeger stonden op deze locaties oude schoolgebouwen. Er komen woningen voor starters, alleenstaanden, doorstromende gezinnen en senioren.

Wil jij een bod uitbrengen? Ga dan snel in gesprek met Freek. Samen zorgen we ervoor dat jij je woondromen waar kan maken. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn.

Start verkoop Fier op 13 april

Op woensdag 13 april 2022 start de verkoop van de 21 woningen van Fier Wonen in Ter Aar. Het aanbod is verspreid over vier types: De Fontein (4 twee-onder-een-kapwoningen), De Jonker (5 starterswoningen), De Heijde (8 rijwoningen) en De Albert (4 levensloopbestendige woningen). Voor meer informatie over het project kan je de website van Drieman Garantiemakelaars bekijken.

Hypotheekadvies van Freek voor nieuwbouw Fier Ter Aar

Freek zorgt voor de hypotheek van jouw nieuwbouwwoning in Ter Aar. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. 

Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 31 maart 2022

Situatie

  • Algemeen

Hypotheekadvies voor De Verbinding in Zwammerdam

In nieuwbouwproject De Verbinding in Zwammerdam komen ruim 120 woningen. Freek volgt het project op de voet.

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 29 september zijn veel specialisten aanwezig.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.