Freek Hypotheek bij RTL 4

Op zaterdag 18 maart 2017 is Raymond van Hees, adviseur van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, te zien bij het programma Woontips op RTL 4. Samen met Philip Huigsloot, makelaar bij Deerenberg & Van Leeuwen geeft Raymond tips waar je op moet letten als je een huis koopt.

Het uitzendschema

  • Datum van uitzending: zaterdag 18 maart 2017 om 16.00 uur
  • Herhaling van uitzending: maandag 20 maart 2017 om 14.00 uur (onder voorbehoud)

Over WoonTips

WoonTips is een inspirerend en sfeervol woonprogramma. In het programma worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie. Kijk voor meer informatie op www.woontips.tv

Ben je op zoek naar een hypotheek?

Neem dan contact op met Raymond of één van zijn collega’s! Want zijn  tip is:“Laat je zorgvuldig informeren over jouw mogelijkheden. En neem er de tijd voor. Het is immers een langlopende financiële verplichting, waarschijnlijk de omvangrijkste in je leven.”

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 16 maart 2017

Situatie

  • Algemeen

Kennismaken met Raymond van Hees of een van zijn collega's?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging van Freek bij jou in de buurt.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.