Freek Hypotheek bij RTL 4

Op zaterdag 18 maart 2017 is Raymond van Hees, adviseur van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn, te zien bij het programma Woontips op RTL 4. Samen met Philip Huigsloot, makelaar bij Deerenberg & Van Leeuwen geeft Raymond tips waar je op moet letten als je een huis koopt.

Het uitzendschema

  • Datum van uitzending: zaterdag 18 maart 2017 om 16.00 uur
  • Herhaling van uitzending: maandag 20 maart 2017 om 14.00 uur (onder voorbehoud)

Over WoonTips

WoonTips is een inspirerend en sfeervol woonprogramma. In het programma worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van wonen belicht. Zowel in het huis als om het huis. WoonTips informeert en inspireert de kijker met tips, nieuwe ideeën en interessante ontwikkelingen op het gebied van interieur tot aan exterieur en van de gehele leefomgeving tot aan de financiële situatie. Kijk voor meer informatie op www.woontips.tv

Ben je op zoek naar een hypotheek?

Neem dan contact op met Raymond of één van zijn collega’s! Want zijn  tip is:“Laat je zorgvuldig informeren over jouw mogelijkheden. En neem er de tijd voor. Het is immers een langlopende financiële verplichting, waarschijnlijk de omvangrijkste in je leven.”

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 16 maart 2017

Situatie

  • Algemeen

Kennismaken met Raymond van Hees of een van zijn collega's?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij een vestiging van Freek bij jou in de buurt.

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!