Nieuwbouwwoning in Hazerswoude kopen? Ook dan zorgt Freek voor je hypotheek

Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp zijn prachtige dorpen midden in het Groene Hart. Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn heeft ook al veel mensen in deze plaatsen mogen adviseren over de aankoop van een woning of het verbeteren van de hypotheek. Ook de nieuwe bewoners van Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we graag.

Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk

Nieuwbouwproject Nieuw Rein in Hazerswoude-Rijndijk ligt op een prachtige plek aan de oevers van de Oude Rijn. Er komen 102 duurzame woningen in verschillende prijsklassen. De meeste tuinen van de riante woningen zijn gericht op het zonnige zuidwesten. Er komt ook een haventje. De online verkoop van fase 2 start donderdag 30 september om 17:00 uur. Op woneninnieuwrein.nl vind je meer informatie, zoals de koopsomindicaties.

Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk

Westvaartpark wordt gebouwd aan de westzijde van de Gemeneweg. Deze wijk krijgt een kenmerkende identiteit. De typische lange sloten uit het oud-Hollandse polderlandschap keren in overvloed terug binnen de wijk. Eromheen zal plaats worden behouden voor het reeds aanwezige natuurgebied. Hierdoor zal er voor jou, tijdens iedere wandeling, rust en ruimte zijn.

In totaal komen er 340 nieuwe woningen. Fase 1 van het bouwproject bestaat uit in totaal 49 gloednieuwe woningen. Er komen rijtjeswoningen, verandawoningen, tweekappers en één vrijstaande woning. Elk type woning wordt voorzien van typische oud-Hollandse elementen, maar wel in een nieuw jasje gestoken.

Hypotheekadvies nieuwbouw Hazerswoude

Onze hypotheekadviseurs weten precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor deze nieuwbouwprojecten? Maak een vrijblijvende afspraak. We kunnen elkaar ontmoeten, maar een afspraak per telefoon of beeldbellen is ook mogelijk! Bel 0172 49 29 47 of maak direct een afspraak via het afsprakenformulier op deze website.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 6 september 2021

Situatie

  • Algemeen

Hypotheekadvies voor De Verbinding in Zwammerdam

In nieuwbouwproject De Verbinding in Zwammerdam komen ruim 120 woningen. Freek volgt het project op de voet.

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 29 september zijn veel specialisten aanwezig.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.