Nieuwbouw De Harmonie in Alphen aan den Rijn

In 2019 werd de eerste fase van De Harmonie verkocht. Freek heeft heel veel mensen mogen helpen met hun hypotheek voor één van de nieuwbouwappartementen. Ook bij Fase 2 en 3 is Freek Hypotheek de hypotheekadviseur. De details voor deze projecten zijn nog niet bekend, maar je begrijpt: wij volgen het op de voet.

Hypotheekadvies voor De Harmonie in Alphen aan den Rijn

Kijk op harmonie-alphen.nl voor meer informatie over dit nieuwbouwproject. Je kan natuurlijk ook direct een afspraak maken met Freek. Dat kan op onze vestigingspagina, via alphen@freekhypotheek.nl of bel 0172 49 29 47.

Wij weten natuurlijk alles over de financiering, maar niet over hoe de woningen er precies uit komen te zien. De makelaars van Deerenberg & Van Leeuwen staan daarom ook voor je klaar.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 15 maart 2021

Situatie

  • Algemeen

Wil je persoonlijk advies over jouw hypotheek voor De Harmonie?

Bekijk onze online informatiepagina of maak een afspraak bij ons op kantoor.

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!