Nieuwbouw De Harmonie in Alphen aan den Rijn

In 2019 werd de eerste fase van De Harmonie verkocht. Freek heeft heel veel mensen mogen helpen met hun hypotheek voor één van de nieuwbouwappartementen. Ook bij Fase 2 en 3 is Freek Hypotheek de hypotheekadviseur. De details voor deze projecten zijn nog niet bekend, maar je begrijpt: wij volgen het op de voet.

Hypotheekadvies voor De Harmonie in Alphen aan den Rijn

Kijk op harmonie-alphen.nl voor meer informatie over dit nieuwbouwproject. Je kan natuurlijk ook direct een afspraak maken met Freek. Dat kan op onze vestigingspagina, via alphen@freekhypotheek.nl of bel 0172 49 29 47.

Wij weten natuurlijk alles over de financiering, maar niet over hoe de woningen er precies uit komen te zien. De makelaars van Deerenberg & Van Leeuwen staan daarom ook voor je klaar.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 15 maart 2021

Situatie

  • Algemeen

Wil je persoonlijk advies over jouw hypotheek voor De Harmonie?

Bekijk onze online informatiepagina of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 29 september zijn veel specialisten aanwezig.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Welgelegen: nieuwbouw in Aarlanderveen

Aan het Zuideinde in Aarlanderveen komt een mooi nieuwbouwproject: Welgelegen. De vier duurzame schuurwoningen komen op een karakteristiek boerenerf.