Nieuwbouw De Harmonie in Alphen aan den Rijn

In 2019 werd de eerste fase van De Harmonie verkocht. Freek heeft heel veel mensen mogen helpen met hun hypotheek voor één van de nieuwbouwappartementen. Ook bij Fase 2 en 3 is Freek Hypotheek de hypotheekadviseur. De details voor deze projecten zijn nog niet bekend, maar je begrijpt: wij volgen het op de voet.

Hypotheekadvies voor De Harmonie in Alphen aan den Rijn

Kijk op harmonie-alphen.nl voor meer informatie over dit nieuwbouwproject. Je kan natuurlijk ook direct een afspraak maken met Freek. Dat kan op onze vestigingspagina, via alphen@freekhypotheek.nl of bel 0172 49 29 47.

Wij weten natuurlijk alles over de financiering, maar niet over hoe de woningen er precies uit komen te zien. De makelaars van Deerenberg & Van Leeuwen staan daarom ook voor je klaar.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 15 maart 2021

Situatie

  • Algemeen

Wil je persoonlijk advies over jouw hypotheek voor De Harmonie?

Bekijk onze online informatiepagina of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Hypotheek vo Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.