Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s op een ruim perceel en rondom groen en water. Dat klinkt goed toch? De villa’s gaan op donderdag 7 april 2022 in de verkoop. Schrijf jij je in? Dan helpt Freek je graag met je hypotheek!

Duurzaam wonen in Heren van Linnaeus

De woningen worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot. Zorg voor het milieu gaat zo hand in hand met kostenbesparing en comfort. 

Nieuwbouw in Boskoop

Boskoop heeft veel te bieden heeft op het gebied van winkels, scholen, kinderopvang, verenigingsleven, zorg en bedrijvigheid. En wat er niet is, vind je altijd wel in de directe nabijheid van de Randstad. Woon jij straks op één van de mooiste plekjes van Boskoop?

Drieman Garantiemakelaars

De verkoop is in handen van Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. Maar voor je met deze makelaars contact opneemt, wil je natuurlijk weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. En daarvoor heb je Freek!

Jouw nieuwbouwhypotheek

Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn is specialist in nieuwbouwhypotheken. Wij helpen je graag met het financieren van jouw droomhuis in Boskoop. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt meer kijken dan bij de koop van een bestaande woning. Daarom is het fijn dat je kan rekenen op een hypotheekadviseur die je van A tot Z ontzorgt.

Maak een afspraak met Freek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat we voor je kunnen betekenen. Bel 0172 492947 of maak een afspraak via deze website.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 6 april 2022

Situatie

  • Algemeen

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!

Fier wonen in Ter Aar? Freek regelt je hypotheek

Freek regelt je hypotheek voor Fier Wonen. Dit project bestaat uit 21 duurzame woningen op 4 verschillende plekken in Ter Aar.