Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s op een ruim perceel en rondom groen en water. Dat klinkt goed toch? De villa’s gaan op donderdag 7 april 2022 in de verkoop. Schrijf jij je in? Dan helpt Freek je graag met je hypotheek!

Duurzaam wonen in Heren van Linnaeus

De woningen worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot. Zorg voor het milieu gaat zo hand in hand met kostenbesparing en comfort. 

Nieuwbouw in Boskoop

Boskoop heeft veel te bieden heeft op het gebied van winkels, scholen, kinderopvang, verenigingsleven, zorg en bedrijvigheid. En wat er niet is, vind je altijd wel in de directe nabijheid van de Randstad. Woon jij straks op één van de mooiste plekjes van Boskoop?

Drieman Garantiemakelaars

De verkoop is in handen van Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. Maar voor je met deze makelaars contact opneemt, wil je natuurlijk weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. En daarvoor heb je Freek!

Jouw nieuwbouwhypotheek

Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn is specialist in nieuwbouwhypotheken. Wij helpen je graag met het financieren van jouw droomhuis in Boskoop. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt meer kijken dan bij de koop van een bestaande woning. Daarom is het fijn dat je kan rekenen op een hypotheekadviseur die je van A tot Z ontzorgt.

Maak een afspraak met Freek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat we voor je kunnen betekenen. Bel 0172 492947 of maak een afspraak via deze website.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 6 april 2022

Situatie

  • Algemeen

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.