Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s op een ruim perceel en rondom groen en water. Dat klinkt goed toch? De villa’s gaan op donderdag 7 april 2022 in de verkoop. Schrijf jij je in? Dan helpt Freek je graag met je hypotheek!

Duurzaam wonen in Heren van Linnaeus

De woningen worden aardgasvrij. Dat betekent dat de woningen op een duurzame warmtebron worden aangesloten. Dat minimaliseert de CO2 uitstoot. Zorg voor het milieu gaat zo hand in hand met kostenbesparing en comfort. 

Nieuwbouw in Boskoop

Boskoop heeft veel te bieden heeft op het gebied van winkels, scholen, kinderopvang, verenigingsleven, zorg en bedrijvigheid. En wat er niet is, vind je altijd wel in de directe nabijheid van de Randstad. Woon jij straks op één van de mooiste plekjes van Boskoop?

Drieman Garantiemakelaars

De verkoop is in handen van Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. Maar voor je met deze makelaars contact opneemt, wil je natuurlijk weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. En daarvoor heb je Freek!

Jouw nieuwbouwhypotheek

Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn is specialist in nieuwbouwhypotheken. Wij helpen je graag met het financieren van jouw droomhuis in Boskoop. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt meer kijken dan bij de koop van een bestaande woning. Daarom is het fijn dat je kan rekenen op een hypotheekadviseur die je van A tot Z ontzorgt.

Maak een afspraak met Freek

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat we voor je kunnen betekenen. Bel 0172 492947 of maak een afspraak via deze website.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 6 april 2022

Situatie

  • Algemeen

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 5 april zijn veel specialisten aanwezig.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Hypotheek vo Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.