Het beste hypotheekadvies in Alphen aan den Rijn

Als je op zoek gaat naar een hypotheekadviseur, is het handig dat je adviseurs met elkaar kunt vergelijken. Daarom zijn reviews van groot belang. Ze geven je inzicht in hoe andere mensen het hypotheekadvies hebben ervaren. Welke hypotheekadviseur krijgt in Alphen aan den Rijn de beste beoordeling?

Het hoogste cijfer bij Independer

Als je hypotheekadviseurs wil vergelijken, kom je meestal op de website van Independer terecht. Hier worden de meeste reviews gegeven. Daarom zijn wij zeer trots dat Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn met een 9,4 op dit moment het hoogste cijfer heeft van alle hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn.

De nieuwe werkwijze van Freek Hypotheek

In 2017 is de gemiddelde beoordeling gestegen van een 9,3 naar een 9,4. Daar zijn wij zeer blij mee. We zijn op 1 januari verder gegaan met een nieuwe naam en vernieuwde werkwijze. Het is leuk dat de nieuwe manier van adviseren van Freek al snel zijn vruchten afwerpt. Natuurlijk werken we er hard aan om onze klanten ook in de toekomst zo tevreden te houden.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 13 februari 2017

Situatie

  • Algemeen

Ben je op zoek naar een hypotheekadviseur
in Alphen aan den Rijn?

Freek Hypotheek is er om al je vragen te beantwoorden en je persoonlijk te adviseren. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Hypotheek vo Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.