Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Binnenkort start de bouw van nieuwbouwproject Krekenlanden in Nieuwkoop. Krekenlanden komt in de waterrijke wijk Buytewech-Noord, gelegen aan de Noordkant van Nieuwkoop.

Het project bestaat uit 39 duurzame koopwoningen die samen met de toekomstige bewoners worden ontwikkeld. Ook voor deze woningen in Nieuwkoop kun je bij Freek terecht voor een eerlijk en duidelijk hypotheekadvies.

39 nieuwbouw koopwoningen in Nieuwkoop

In het project Krekenlanden komen 39 koopwoningen in verschillende woningtypen:

  • 16 Rijwoningen
  • 10 Twee-onder-een-kappers
  • 13 Vrijstaande woningen

De stijl van de woningen is traditioneel, passend bij de landelijke en natuurlijke omgeving. De kavels zijn ruim en liggen vaak aan het water.

Hypotheekadvies voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Wil jij gaan wonen in Krekenlanden? Maak dan snel een afspraak met Freek Hypotheek. Samen bekijken we wat haalbaar is. Zo weet je precies welke woningen binnen jouw budget passen als de verkoop start. Bel 0172 492 947 of maak direct online een afspraak met Freek in Alphen aan den Rijn of Vleuten.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 3 oktober 2023

Situatie

  • Algemeen

Persoonlijk advies van Freek

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor het nieuwbouwproject Krekenlanden? Bel 0172 492 947 of maak online een afspraak.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.

Lenen voor verduurzamen? Dit is er mogelijk

Denk je erover geld te lenen voor het verduurzamen van je huis? Freek legt uit wat de mogelijkheden zijn.