Hypotheek voor Het Raadhuis in Rijnsaterwoude

Het Raadhuis, het voormalige gemeentehuis aan de Herenweg in Rijnsaterwoude, wordt getransformeerd naar een Integraal Kindcentrum (IKC), 7 huurappartementen en 8 vrije sector koopappartementen.

De woonoppervlakte van deze koopappartementen varieert van 78 m2 tot 141 m2. De verkoopprijs ligt tussen € 309.500 en € 569.500. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten of een hypotheek haalbaar is? Neem contact op met Freek. Want wij helpen ook de toekomstige bewoners van Het Raadhuis graag met hun hypotheek.

Over Het Raadhuis

Basisschool Kinderarcke en kinderopvang Snoopy vinden hier hun onderkomen. In de avonduren kunt u gebruikmaken van de faciliteiten van de sportzaal van het IKC.  

Achter het gebouw komt een Tiny Forest; “een natuurtuin”. Kinderen van de school, de bewoners van Het Raadhuis, en iedereen die het leuk vindt is hier welkom om een bijdrage te leveren aan het groeien en bloeien òf om gewoon te genieten.

Inschrijven kan tot 9 maart 2021

De verkoop van de 8 woningen van Het Raadhuis is gestart. Inschrijven kan tot en met 9 maart 2021. Dit kan bij makelaar Drieman Alphen aan den Rijn. Meer informatie over het project vindt u op woneninhetraadhuis.nl

Freek Hypotheek is de nieuwbouwspecialist

Wil je weten of de woningen passen bij uw financiële mogelijkheden? Freek zorgt voor de hypotheek van jouw nieuwbouwwoning in Het Raadhuis. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw.

Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 2 maart 2021

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak. Een afspraak kan bij ons op kantoor (Raoul Wallenbergplein), maar ook online of via de teleofoon.