Hypotheek voor L’Entrée in Alphen aan den Rijn

De appartementen voor L’Entrée in Alphen aan den Rijn zijn op dit moment in de verkoop. De koopsom voor de aangeboden woningen ligt tussen € 339.500 en € 725.000,- v.o.n. Begin december was al 50% verkocht, wees er dus snel bij. Maar ga voordat je een bod doet in gesprek met Freek. Dan weet je zeker wat mogelijk is met jouw hypotheek voor L’Entrée.

Over nieuwbouwproject L’Entrée

Appartementengebouw L’Entrée ligt aan het einde van de Aziëlaan in Kerk en Zanen. Het modern vormgegeven gebouw is onderscheidend door zijn eigentijdse architectuur. Het gebouw herbergt 50 luxe drie- en vierkamerappartementen en penthouses, elk met een riante woonkamer en een groot zonnig terras of balkon. De kenmerken:

  • De woningen zijn energiezuinig.
  • En elk appartement heeft zijn eigen privé-parkeerplaats.
  • De grootte varieert van 99 m2 tot 174 m2.
  • De twee penthouses hebben een woonoppervlakte van 190 m2 en 192 m2.
  • Een  keuken met diverse inbouwapparatuur, een ingerichte badkamer en toiletruimte zijn bij de koopsom van het appartement inbegrepen.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij jouw woondromen waar kan maken. De hypotheekadviseurs van Freek Hypotheek weten wat er speelt in Alphen aan den Rijn en weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in L’Entrée past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor het nieuwbouwproject L’Entrée? Maak een vrijblijvende afspraak. Als je wilt kunnen we ook in de avonduren afspreken! Bel 0172 492 947 of vul het afspraakformulier in.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 9 januari 2020

Situatie

  • Algemeen , Volgende woning kopen

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 5 april zijn veel specialisten aanwezig.

Meeneemregeling hypotheekrente

Nu de hypotheekrente in een paar jaar behoorlijk is gestegen, is de meeneemregeling extra interessant als je verhuist. Hoe werkt dat precies?

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.