Hypotheek voor nieuwbouw Baronie Haven in Alphen aan den Rijn

Het nieuwbouwproject Baronie Haven is een paar jaar terug begonnen met Het Havenhuys. Wij hebben veel van de kopers mogen helpen met de financiering. De volgende onderdelen van Baronie Haven zijn de Havensuites en het Havenkwartier. Wij helpen ook de toekomstige bewoners van deze woningen graag met hun hypotheek.

Havensuites: 43 luxe appartementen en penthouses

Gesitueerd aan de Rijnhaven komen 43 appartementen en penthouses van de Havensuites. De woningen beschikken over buitenruimtes met een mooie zonligging. De 3- en 4- kamerappartementen hebben een woonoppervlakte die varieert van 74 tot bijna 140 m2. De penthouses van ruim 177 m2 op de bovenste woonlaag completeren het gebouw.

Havenkwartier: 12 atelierwoningen, wonen en werken in Baronie Haven

Wonen en werken gaan perfect samen in de unieke atelierwoningen van het Havenkwartier. U vindt deze 12 woningen aan de corridor naar De Baronie en aan de andere zijde aan de Prinses Margrietstraat. Deze woningen beschikken over een werkruimte op de begane grond en desgewenst een of twee woonverdiepingen aan de binnentuin van het project.

Start verkoop op zaterdag 19 juni

De start verkoop van de Havensuites en het Havenkwartier is op zaterdag 19 juni 2021. U kunt zich aanmelden via www.baroniehaven.nl of neem contact op met Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars.

Freek Hypotheek is de nieuwbouwspecialist van Alphen aan den Rijn

Wil je weten of de woningen passen bij uw financiƫle mogelijkheden? Freek zorgt voor de hypotheek van jouw nieuwbouwwoning in Baronie Haven. Al vanaf de eerste oriƫntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw.

Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 15 juni 2021

Situatie

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak. Een afspraak kan bij ons op kantoor (Raoul Wallenbergplein), maar ook online of via de teleofoon.