Hypotheek voor Zuyd: riante woningen Kerk en Zanen

Op 5 maart 2021 start de verkoop van Zuyd. Ben je op zoek naar een riante nieuwbouwwoning, dicht bij het groen, in de populaire wijk Kerk en Zanen in Alphen aan den Rijn? Dan is Zuyd een zeer interessant project voor jou. Wil je zeker weten wat je straks kan bieden? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn.

Nieuwbouwproject Zuyd

Aan de Zuiderkeerkring, waar tot voor kort verpleeghuis Zuidervaart stond, wordt het nieuwbouwproject ontwikkeld. Er komen 43 luxe woningen met een grote variatie in types, zoals eengezinswoningen, herenhuizen en twee-onder-één-kapwoningen. Het prachtige plantsoen zorgt voor een groene woonomgeving. Er worden kleuren en materialen uit de natuur gebruikt, zoals houtkleurige overstekken en veranda’s. Op nieuwbouwzuyd.nl vind je alle informatie over de woningen.

Kerk en Zanen

Nieuwbouwproject Zuyd is gelegen in de wijk Kerk en Zanen: een moderne en kindvriendelijke wijk. Je woont hier dicht bij winkelcentrum Atlas en op fietsafstand van het station en het Alphense centrum. De wijk ligt aan de uitvalsweg N11 die je binnen een kwartier naar Leiden of Bodegraven brengt. Basisscholen en sportfaciliteiten zijn altijd om de hoek.

Hypotheekadvies van Freek voor nieuwbouw Zuyd

Freek zorgt voor de hypotheek van jouw nieuwbouwwoning in Zuyd. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten.  Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Het eerste gesprek is altijd zonder kosten en verdere verplichtingen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 2 maart 2021

Situatie

  • Algemeen

Persoonlijk advies over jouw hypotheek?

Hypotheekadvies voor nieuwbouw Zuyd in Kerk en Zanen? Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!