Wonen in Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Aan de rand van Hazerswoude-Rijndijk komt een nieuwe woonwijk: Westvaartpark. De 41 nieuwe woningen in het Westvaartpark-Eco worden nul-op-de-meter woningen. Het netto energieverbruik wordt  teruggebracht tot 0, dit scheelt enorm in de vaste lasten. Om meer te weten over de mogelijke maandlasten, kun je een afspraak maken met de adviseurs van Freek Hypotheek.

Nieuwbouw Westvaartpark

De nieuwe woonwijk bestaat straks uit circa 350 woningen. Westvaartpark-Eco wordt een rustige en ruim opgezette wijk met 41 woningen, verdeeld over verschillende types: 24  rijwoningen in diverse uitvoeringen, 9 drie-onder-één-kapwoningen, 6 twee-onder-één-kapwoningen en 2 vrijstaande woningen. Elke woning staat op een ruime kavel met een achtertuin. De meeste tuinen grenzen direct aan het water.

Hypotheekadvies nieuwbouw Hazerswoude

Onze hypotheekadviseurs weten precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

De hypotheek voor Westvaartpark in Hazerswoude-Rijndijk

De verkoopdatum is nog niet bekend. Natuurlijk volgen wij de ontwikkelingen op de voet. Je kunt nu alvast een afspraak met Freek Hypotheek maken om te bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Zodra de prijzen en de verkoopdatum voor Westvaartpark bekend zijn, kan je dan snel schakelen. Bel 0172 492 947 of bezoek deze pagina om een afspraak in te plannen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 26 september 2023

Situatie

  • Algemeen

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.