Hypotheekadvies nieuwbouw Steekteroever Alphen aan den Rijn

Op zaterdag 28 januari 2023 start de verkoop van het nieuwbouwproject Steekteroever in Alphen aan den Rijn. Als nieuwbouwspecialist kunnen de adviseurs van Freek jou natuurlijk helpen aan de beste hypotheek voor Steekteroever.

Het gaat om 25 energiezuinige en luxe afgewerkte woonklare woningen. Bij de meeste woningen ligt de achtertuin direct aan de Oude Rijn. De verkoopprijs varieert van € 550.000,- tot € 799.000,- v.o.n.

Woonklare oplevering

Bij dit project worden de woningen volledig woonklaar opgeleverd, natuurlijk naar eigen smaak. Dit betekent dat je bij de oplevering niet meer afhankelijk bent van diverse bedrijven die op elkaar afgestemd moeten worden In de koopsom van de woningen zijn de onderstaande onderdelen al opgenomen:

  • Op de begane grond een houten of PVC-vloer en mooie gestukte waanden en een keuken met inbouwapparatuur
  • Op de eerste verdieping een badkamer met douche, wastafel en toilet afgewerkt met vloertegels van 60×60 cm en wandtegels van 30×60 cm. Daarnaast fraaie laminaat vloerafwerking, afgewerkte wanden en raamdecoratie.

Kenmerken van de woningen van Steekteroever

De 25 woningen zijn verdeeld over drie typen:

  • 7 oeverwoningen met een woonoppervlakte van 161 tot 189 m2 met parkeerplaats(en) op eigen terrein en royale tuin aan de Oude Rijn
  • 9 hofwoningen met een woonoppervlakte van 158 tot 180 m2 waarvan 2 woningen met garage
  • 9 kadewoningen met een woonoppervlakte van 185 tot 196 m2 met royale tuinen aan de Oude Rijn

Waarom kies je voor Freek?

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies voor Steekteroever

De start van de verkoop is 28 januari 2023. Zorg dat je op tijd weet wat voor jou mogelijk is. Maak dus vóór de verkoopdag een afspraak met Freek Hypotheek. Dat kan rechtstreeks via onze website: freekhypotheek.nl/afspraak/alphen. Liever eerst even overleg?  Bel 0172 492 947 of stuur een mail naar alphen@freekhypotheek.nl.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 30 december 2022

Situatie

  • Algemeen

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.