Informatieavond hypotheek in Alphen aan den Rijn op vrijdag 6 april

Wil je een huis kopen of je hypotheek wijzigen en heb je hier vragen over? Dan beantwoorden wij die natuurlijk graag voor je. Je kunt ons altijd bellen, mailen of bij ons langskomen. Om je een extra kans te geven je vragen te stellen, organiseert Freek samen met Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars en Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs een informatieavond. Deze avond is op vrijdag 6 april 2018 van 18:30 tot 20:30 uur.

Alle vragen die te maken hebben met de financiële kant van jouw woning

Je kunt alle vragen die je hebt over de aankoop of verkoop van een woning kwijt aan de aanwezige makelaars van Deerenberg & Van Leeuwen. Freek is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden op financieel gebied. Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs helpt je op het juridische vlak.

Kom langs, je hoeft geen afspraak te maken

Je kunt binnenlopen tussen 18:30 en 20:30 aan het Raoul Wallenbergplein 21 (kantoor Deerenberg & Van Leeuwen) in Alphen aan den Rijn. Je kunt parkeren achter het kantoor of in de Castellum parkeergarage. Je hoeft vooraf geen afspraak te maken.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 27 maart 2018

Situatie

  • Algemeen

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!