Informatieavond over huis kopen in Alphen aan den Rijn

Wil je een huis kopen in Alphen aan den Rijn? Dan heb je waarschijnlijk een hoop vragen. Vragen over de hoogte van je hypotheek, maar ook het huizenaanbod en wat bij de notaris geregeld moet worden. Daarom organiseert Freek samen met Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars en Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs een informatieavond. Deze avond is op vrijdag 29 september 2017 van 18:00 tot 21:00 uur.

Vragen over de aankoop van jouw woning

Je kunt alle vragen die je hebt over de aankoop of verkoop van een woning kwijt aan de aanwezige makelaars van Deerenberg & Van Leeuwen. Freek is aanwezig om al jouw vragen te beantwoorden op financieel gebied. Kroes en Partners Notarissen & Adviseurs helpt je op het juridische vlak.

Waar en wanneer?

Je kunt binnenlopen tussen 18:00 en 21:00 aan het Raoul Wallenbergplein 21 (kantoor Deerenberg & Van Leeuwen) in Alphen aan den Rijn. Je kunt parkeren achter het kantoor of in de Castellum parkeergarage. Je hoeft vooraf geen afspraak te maken.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 13 september 2017

Situatie

  • Algemeen

Huis kopen in Alphen aan den Rijn?

Freek weet precies wat er komt kijken bij de hypotheek voor jouw woning. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!