Jouw hypotheek voor De Klub in Nieuwkoop

Op zoek naar een duurzaam appartement in het hartje van Nieuwkoop? Dan is nu je kans. Er komen namelijk 15 duurzame appartementen in het voormalige kerkgebouw aan de Achterweg. De verkoopprijs ligt tussen € 225.000 en € 400.000. Freek helpt je graag met jouw hypotheek voor De Klub.

Wees er snel bij, want de verkoop start op zaterdag 29 oktober

De start verkoop van De Klub is deze zaterdagmorgen van 10.30 tot 12.30 uur op de projectlocatie aan de Achterweg 4a in Nieuwkoop. Neem dus direct contact op met Freek zodat je op tijd weet welk bedrag voor jou mogelijk is. Voor meer informatie over de verkoop zelf kan je het beste contact opnemen met Drieman Garantiemakelaars.

Kenmerken van de duurzame appartementen

  • De appartementen variëren in woonoppervlak van 40 tot 82 m2 en beschikken over 1 of 2 slaapkamers.
  • Alle woningen zijn volledig gasloos en all electric. Ook beschikt elk appartement over 4 zonnepanelen.
  • De appartementen worden zeer compleet afgewerkt en opgeleverd met modern sanitair en tegelwerk én een keuken met inbouwapparatuur.
  • Er is nog veel keuzevrijheid zodat je het huis echt jouw huis kan maken.

Wonen in Nieuwkoop

Woon je in (de buurt van) Nieuwkoop? Dan hoeven wij je niet te vertellen hoe mooi de omgeving van De Klub is. Maar ben je nog niet bekend, dan is het heel leuk om straks kennis te maken met de Nieuwkoopse plassen, een groen en waterrijk natuurgebied. Bovendien heeft Nieuwkoop een gezellig oud centrum, een diversiteit aan winkels en veel horecagelegenheden en haventjes aan het water.

Wanneer kan je in De Klub gaan wonen?

De bouw van de appartementen staat gepland voor begin 2023. Naar verwachting worden de appartementen eind volgend jaar opgeleverd. Een mooi vooruitzicht, toch? Maar dan is het wel belangrijk om snel de eerste stap te zetten. Bel Freek (0172 492947) of plan direct een afspraak in.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 24 oktober 2022

Situatie

Wil je persoonlijk advies over jouw hypotheek voor De Klub?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. Je kan natuurlijk ook even bellen: 0172 492947