Jouw hypotheek voor DOK2404 in Alphen aan den Rijn

De verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject DOK2404 in Alphen aan den Rijn is gestart. Wil jij gaan wonen in één van de 29 woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek.

Over DOK2404

DOK2404 ligt aan de Rijnhaven, vlak bij winkelcentrum De Baronie. De appartementen hebben een groot balkon om lekker van de zon en het mooie uitzicht over de haven te genieten. De woningen zijn energiezuinig en je krijgt een eigen parkeerplek en plaatsen voor je fietsen in de gezamenlijke fietsenberging. De prijs van de apprtementen varieert van € 285.000 tot € 523.000. Kijk voor meer informatie op de website van dit project.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs Raymond, Ricardo en Ton weten precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in DOK2404 past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 12 oktober 2018

Situatie

  • Algemeen

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor het nieuwbouwproject Dok2404?

Maak een vrijblijvende afspraak met de adviseurs van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!