Jouw hypotheek voor DOK2404 in Alphen aan den Rijn

De verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject DOK2404 in Alphen aan den Rijn is gestart. Wil jij gaan wonen in één van de 29 woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek.

Over DOK2404

DOK2404 ligt aan de Rijnhaven, vlak bij winkelcentrum De Baronie. De appartementen hebben een groot balkon om lekker van de zon en het mooie uitzicht over de haven te genieten. De woningen zijn energiezuinig en je krijgt een eigen parkeerplek en plaatsen voor je fietsen in de gezamenlijke fietsenberging. De prijs van de apprtementen varieert van € 285.000 tot € 523.000. Kijk voor meer informatie op de website van dit project.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs Raymond, Ricardo en Ton weten precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in DOK2404 past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 12 oktober 2018

Situatie

  • Algemeen

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor het nieuwbouwproject Dok2404?

Maak een vrijblijvende afspraak met de adviseurs van Freek Hypotheek in Alphen aan den Rijn. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Welgelegen: nieuwbouw in Aarlanderveen

Aan het Zuideinde in Aarlanderveen komt een mooi nieuwbouwproject: Welgelegen. De vier duurzame schuurwoningen komen op een karakteristiek boerenerf.

Hypotheekadvies nieuwbouw Steekteroever Alphen aan den Rijn

Als nieuwbouwspecialist kunnen de adviseurs van Freek jou natuurlijk helpen aan de beste hypotheek voor Steekteroever.