Jouw hypotheek voor het Noordereiland in Nieuwveen

Op 3 september start de verkoop van 29 kavels op het Noordereiland in Nieuwveen. Noordereiland maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject De Verwondering. Ben je geïnteresseerd om op één van de kavels jouw droomhuis te bouwen? Dan kan Freek je helpen om de financiën rond te krijgen. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek voor een gratis oriëntatiegesprek over jouw hypotheek.

Over het nieuwbouwproject Noordereiland in Nieuwveen

Eind 2017 gingen de eerste kavels op het Noordereiland van De Verwondering in Nieuwveen in de verkoop. De verkoop van de overige 29 kavels start op 3 september. De kavels hebben verschillende afmetingen en bieden de mogelijkheid om een vrijstaande, gasloze woning te bouwen. De brede lanen op het Noordereiland dragen bij aan een ruim opgezette wijk met allure. Vanaf 3 september kunt u het inschrijfformulier downloaden op www.plandeverwondering.nl

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

De hypotheekadviseurs van Freek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht weten wat er speelt in het Groene Hart. Ze weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning op het Noordereiland past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een de bouw van jouw droomhuis heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor nieuwbouwproject Noordereiland? Of heb je een andere locatie of woning op het oog? Maak een afspraak met Freek bij jou in de buurt.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 17 augustus 2018

Situatie

  • Algemeen

Wonen op het Noordereiland?

Freek adviseert je graag. Stel je vraag online of maak een afspraak bij een kantoor in de buurt.

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.