Jouw hypotheek voor het Noordereiland in Nieuwveen

Op 3 september start de verkoop van 29 kavels op het Noordereiland in Nieuwveen. Noordereiland maakt onderdeel uit van nieuwbouwproject De Verwondering. Ben je geïnteresseerd om op één van de kavels jouw droomhuis te bouwen? Dan kan Freek je helpen om de financiën rond te krijgen. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek voor een gratis oriëntatiegesprek over jouw hypotheek.

Over het nieuwbouwproject Noordereiland in Nieuwveen

Eind 2017 gingen de eerste kavels op het Noordereiland van De Verwondering in Nieuwveen in de verkoop. De verkoop van de overige 29 kavels start op 3 september. De kavels hebben verschillende afmetingen en bieden de mogelijkheid om een vrijstaande, gasloze woning te bouwen. De brede lanen op het Noordereiland dragen bij aan een ruim opgezette wijk met allure. Vanaf 3 september kunt u het inschrijfformulier downloaden op www.plandeverwondering.nl

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

De hypotheekadviseurs van Freek in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht weten wat er speelt in het Groene Hart. Ze weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning op het Noordereiland past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een de bouw van jouw droomhuis heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor nieuwbouwproject Noordereiland? Of heb je een andere locatie of woning op het oog? Maak een afspraak met Freek bij jou in de buurt.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 17 augustus 2018

Situatie

  • Algemeen

Wonen op het Noordereiland?

Freek adviseert je graag. Stel je vraag online of maak een afspraak bij een kantoor in de buurt.

Prinsjesdag 2023: de belangrijkste maatregelen voor de woningmarkt

De Miljoenennota en Rijksbegroting die op Prinsjesdag 2023 zijn gepresenteerd, bevatten vooralsnog weinig baanbrekends voor de woningmarkt.

Een rente van 2,6%? Het kan nog!

We zagen de rentes de afgelopen tijd stijgen naar meer dan 4%. Maar weet je dat het nog steeds mogelijk is om een hypotheek af te sluiten tegen een rente van 2,6%? Lees snel verder.

Nieuw pensioenakkoord: wat betekent dit voor mijn hypotheek?

Het nieuwe pensioenakkoord is vanaf 1 juli 2023 in werking. Maar wat betekent het nieuwe pensioenakkoord voor je hypotheek? Dat lees je hier.