Jouw hypotheek voor Het Noordereinde in Zevenhoven

Op woensdag 7 november 2018 start de verkoop van 45 duurzame en energiezuinige nieuwbouwwoningen in Zevenhoven. Freek helpt je graag met het krijgen van de juiste hypotheek voor Het Noordereinde.

Wat moet je weten over dit nieuwbouwproject

Zevenhoven ligt in de gemeente Nieuwkoop. In de nieuwe wijk Het Noordereinde worden te midden van de uitgestrekte weilanden 16 eengezinswoningen, 6 tweekappers met garage en 23 herenhuizen in diverse prijsklassen gerealiseerd. Alle woningen worden gasloos gebouwd. Ze zijn voorzien van een warmtepomp, pv panelen en vloerverwarming met de mogelijkheid tot koeling.

Door de ligging aan de rand van het dorp direct grenzend aan de uitgestrekte weilanden ervaar je de sfeer van het landelijk wonen. Op de website www.hetnoordereinde.nl vind je alle relevante informatie over de verkoop, maar bij Freek kunnen we je natuurlijk ook verder helpen.

Wonen in Zevenhoven? Freek zorgt voor jouw hypotheek

Het Noordereinde vormt een prachtige plek midden in het Groene Hart. Op korte afstand zijn vele natuurrijke water(sport-)gebieden, zoals de Nieuwkoopse Plassen. Het mooie dorp Zevenhoven ligt vlak bij Nieuwkoop en Alphen aan den Rijn. Onze hypotheekadviseurs kennen deze regio heel goed.

Ook weten we precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiƫle positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Vrijeveld past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 7 november 2018

Situatie

  • Algemeen

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor het nieuwbouwproject Het Noordereinde?

Bel 0172 492 947 of maak online een afspraak.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Welgelegen: nieuwbouw in Aarlanderveen

Aan het Zuideinde in Aarlanderveen komt een mooi nieuwbouwproject: Welgelegen. De vier duurzame schuurwoningen komen op een karakteristiek boerenerf.

Hypotheekadvies nieuwbouw Steekteroever Alphen aan den Rijn

Als nieuwbouwspecialist kunnen de adviseurs van Freek jou natuurlijk helpen aan de beste hypotheek voor Steekteroever.