Koningslinde: hypotheek voor nieuwbouw in Nieuwkoop

Op loopafstand van het centrum van Nieuwkoop komt nieuwbouwproject De Drie Linden. Onderdeel is het appartementengebouw De Koningslinde met 30 koopappartementen. Freek helpt je graag met jouw hypotheek voor Koningslinde.

De verkoop start op 5 september 2023. Om in aanmerking te komen voor een appartement in Koningslinde, is het belangrijk dat je beschikt over een financiële verklaring. Die verklaring moet zijn opgesteld door een erkend financieel adviseur, zoals Freek. Met de verklaring toon je aan dat je het appartement dat je wil kopen, ook kan financieren.

Duurzaam en groen wonen in Koningslinde

De Koningslinde zijn geschikt voor starters en senioren. Ze hebben een oppervlakte van 50 m² tot 90 m² en 2, 3 of 4 kamers. De Koningslinde telt 5 woonlagen, wordt circulair gebouwd en is energieneutraal. Bovendien beschikt je als bewoner over een grote buitenruimte met gevulde plantenbakken. De met planten beklede gevels geven de Koningslinde een groen aanzicht. Dit bevordert ook de biodiversiteit. De 30 appartementen in

De Drie Linden

De Koningslinde is onderdeel van project De Drie Linden. Er worden drie appartementengebouwen gebouwd. De andere blokken zijn bestemd voor sociale en private huur.  De nieuwbouw komt tussen de Achterweg en de Lindelaan. Het winkelcentrum aan het Kennedyplein ligt op een steenworp afstand. Ook de huisartsenpraktijken en het gezellige dorpscentrum zijn vlakbij.

Wonen in Nieuwkoop

Woon je in (de buurt van) Nieuwkoop? Dan hoeven wij je niet te vertellen hoe mooi de omgeving van de Koningslinde is. Maar ben je nog niet bekend, dan is het heel leuk om straks kennis te maken met de Nieuwkoopse plassen, een groen en waterrijk natuurgebied. Bovendien heeft Nieuwkoop een gezellig oud centrum, een diversiteit aan winkels en veel horecagelegenheden en haventjes aan het water.

Hypotheekadvies en financiële verklaring voor de Koningslinde

De appartementen worden verkocht door Drieman Alphen aan den Rijn. Je kan bij deze makelaar terecht voor meer informatie over de woningen. Voor de financiering en de financiële verklaring ben je bij Freek aan het juiste adres. Wij helpen je graag met je hypotheek voor de Koningslinde. Bel dus snel met Freek (0172 492947 in Alphen aan den Rijn en 0172 617907 in Bodegraven) of plan direct een afspraak in.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 7 juli 2023

Situatie

Wil je persoonlijk advies over jouw hypotheek voor de Koningslinde in Nieuwkoop?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. Je kan natuurlijk ook even bellen!