Koningslinde: hypotheek voor nieuwbouw in Nieuwkoop

Op loopafstand van het centrum van Nieuwkoop start binnenkort de bouw van appartementengebouw De Koningslinde. De 30 appartementen zijn geschikt voor starters en senioren. Ze hebben een oppervlakte van 50 m² tot 90 m² en 2, 3 of 4 kamers. Freek helpt je graag met jouw hypotheek voor Koningslinde. De verwachting is dat de verkoop start in de zomer van 2023.

Duurzaam en groen wonen in Koningslinde

De Koningslinde telt 5 woonlagen, wordt circulair gebouwd en is energieneutraal. Bovendien beschikt je als bewoner over een grote buitenruimte met gevulde plantenbakken. De met planten beklede gevels geven de Koningslinde een groen aanzicht. Dit bevordert ook de biodiversiteit.

De Drie Linden

De Koningslinde is onderdeel van project De Drie Linden. Er worden drie appartementengebouwen gebouwd. De andere blokken zijn bestemd voor sociale en private huur.  De nieuwbouw komt tussen de Achterweg en de Lindelaan. Het winkelcentrum aan het Kennedyplein ligt op een steenworp afstand. Ook de huisartsenpraktijken en het gezellige dorpscentrum zijn vlakbij.

Wonen in Nieuwkoop

Woon je in (de buurt van) Nieuwkoop? Dan hoeven wij je niet te vertellen hoe mooi de omgeving van de Koningslinde is. Maar ben je nog niet bekend, dan is het heel leuk om straks kennis te maken met de Nieuwkoopse plassen, een groen en waterrijk natuurgebied. Bovendien heeft Nieuwkoop een gezellig oud centrum, een diversiteit aan winkels en veel horecagelegenheden en haventjes aan het water.

Hypotheekadvies voor de Koningslinde

De appartementen worden verkocht door Drieman Alphen aan den Rijn. Je kan bij deze makelaar terecht voor meer informatie over de woningen. Voor de financiering ben je bij Freek aan het juiste adres. Wij helpen je graag met je hypotheek voor de Koningslinde. Bel dus snel met Freek (0172 492947) of plan direct een afspraak in.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 10 mei 2023

Situatie

Wil je persoonlijk advies over jouw hypotheek voor de Koningslinde in Nieuwkoop?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. Je kan natuurlijk ook even bellen: 0172 492947