Jouw hypotheek voor nieuwbouwproject De Toussaint

  • De Toussaint in het centrum van Alphen aan den Rijn
  • Van Boetzelaerstraat, locatie voormalige V&D
  • 24 appartementen met eigen parkeerplaats
  • € 369.500,- tot € 449.500,- v.o.n.
  • 94 m2 tot 117 m2 woonoppervlakte

In het centrum van Alphen aan den Rijn was de V&D een niet te missen winkel. Sinds het faillissement van de winkelketen staat het pand aan de Van Boetzelaerstraat echter leeg. Daar komt nu verandering in. Er wordt een appartementencomplex gebouwd met 24 appartementen. De naam van het project is De Toussaint. Heb je altijd in het hart van Alphen aan den Rijn willen wonen? Dan is dit je kans. Freek Hypotheek denkt graag met je mee over jouw nieuwbouwhypotheek.

24 appartementen met 2 of 3 slaapkamers

Op de locatie van de voormalige V&D start dit jaar de verkoop van 24 fraaie nieuw te bouwen appartementen. De grootte varieert van circa 94 tot 117 m2 woonoppervlakte. Ieder appartement heeft 2 of 3 slaapkamers én een zonnig balkon op het zuiden. Een aantal appartementen hebben een tweede balkon aan de straatkant met uitzicht over het levendige centrum.

Energiezuinig wonen vanaf € 369.500

Vanzelfsprekend wordt het gebouw heel energiezuinig gebouwd. Aan de achterzijde van het gebouw wordt een afgesloten parkeerplaats gerealiseerd met voor ieder appartement een privé parkeerplaats. De koopsommen van de appartementen liggen tussen € 369.500,- en € 449.500,- v.o.n.

Waarom kies je voor Freek?

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies voor De Toussaint

De start van de verkoop is aan het begin van de zomer van 2020. Zorg dat je op tijd weet wat voor jou mogelijk is. Maak dus (ruim) vóór de verkoopdag een afspraak met Freek Hypotheek. Dat kan rechtstreeks via onze website: freekhypotheek.nl/afspraak/alphen. Liever eerst even overleg?  Bel 0172 492 947 of stuur een mail naar alphen@freekhypotheek.nl.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 20 mei 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Interesse in een appartement in De Toussaint? Maak een afspraak bij ons op kantoor.

Leennormen 2024 en de invloed op jouw maximale hypotheek

De leennormen hebben invloed op je maximale hypotheek. Koop je in 2024 bijvoorbeeld een energiezuinige woning, dan kun je hiervoor extra geld lenen.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Hypotheek voor Krekenlanden in Nieuwkoop

Nieuwbouwproject Krekenlanden komt in de wijk Buytewech-Noord in Nieuwkoop. Geïnteresseerd? Maak dan een afspraak met Freek Hypotheek.