Jouw hypotheek voor Upp Living

Upp Living is een nieuwe woonlocatie in het centrum en vlakbij het station van Alphen aan den Rijn. Er komen 190 duurzame koop- en huurappartementen in het voormalige kantoorgebouw aan de Sacharovlaan. Heb je interesse? Freek helpt je graag met jouw hypotheek.

De kenmerken van de koopappartementen van Upp Living

  • 45 koopappartementen
  • Studio’s, appartementen & penthouses
  • Woonoppervlakte van 50 tot 120 m²
  • Iedere woning heeft een eigen buitenruimte
  • Hoogwaardige afwerking met vloerverwarming en -koeling
  • Parkeren in parkeergarage onder het complex

Hypotheekadvies zodat je klaar bent voor de presale en verkoop van Upp Living

In het voorjaar van 2021 start de presale van het koopaanbod. Tijdens de presale worden ook de bandbreedtes van de prijzen bekend gemaakt. Wil je goed voorbereid zijn? Maak dan alvast een afspraak met Freek. Wij laten je zien wat haalbaar is zodat je straks snel toe kunt slaan.

Waarom kies je voor Freek?

Freek zorgt voor je hypotheek. Dat geldt natuurlijk ook bij nieuwbouw. Want ook al gaat het om een bestaand kantoorpand, het gaat om nieuwe appartementen. Al vanaf de eerste oriëntatie kun je bij ons terecht. We helpen je met de haalbaarheidscheck en jouw hypotheek. We adviseren je over het bouwdepot en jouw hypotheeklasten tijdens en na de bouw. Ook als je al een koop- of huurwoning hebt en daardoor tijdelijk te maken krijgt met dubbele woonlasten, geven wij advies over de beste oplossingen om jouw lasten te verlichten.

Maak een afspraak voor hypotheekadvies voor Upp Living

De verkoop is deze zomer, maar er is dus al een presale. Zorg dat je op tijd weet wat voor jou mogelijk is. Maak dus nu een afspraak met Freek Hypotheek. Dat kan rechtstreeks via onze website: freekhypotheek.nl/afspraak/alphen. Liever eerst even overleg?  Bel 0172 492 947 of stuur een mail naar alphen@freekhypotheek.nl.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 14 april 2021

Situatie

  • Volgende woning kopen

Hypotheek voor L’Entrée in Alphen aan den Rijn

De appartementen voor L’Entrée in Alphen aan den Rijn zijn op dit moment in de verkoop. Begin december was al 50% verkocht, wees er dus snel bij.

Voorbehoud van financiering en jouw hypotheek

Sommige kopers kiezen ervoor een bod te doen zonder voorbehoud van financiering en voorbehoud van de bouwkundige keuring. Is dat verstandig? Je leest het in deze blog van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn.

Verbouwing financieren met je hypotheek

Het voordeel van een verbouwing is dat je de woning helemaal naar jouw wens kan inrichten. Alleen het betekent ook extra kosten. Hoe financier je dit?