Jouw hypotheek voor Waterrijk in Boskoop

In Boskoop wordt in vier fases een prachtige nieuwe woonwijk Waterrijk opgeleverd. De verkoop van laatste fase vindt plaats in de zomer van 2019. Lees meer over het nieuwbouwproject Waterrijk in Boskoop op de pagina freekhypotheek.nl/nieuwbouw/waterrijk-boskoop/

Wil jij straks gaan wonen in één van de nieuwe rijtjeshuizen of twee-onder-een-kapwoningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn en Bodegraven adviseren ook veel klanten in Boskoop. Ze weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Boskoop past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een de bouw van jouw droomhuis heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor nieuwbouwproject Waterrijk? Of heb je een andere locatie of woning op het oog? Maak een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn of Freek Hypotheek Bodegraven.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 14 juni 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies van Freek?

Neem contact op met de hypotheekadviseurs van Freek in Alphen aan den Rijn of Bodegraven.

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.