Jouw hypotheek voor Waterrijk in Boskoop

In Boskoop wordt in vier fases een prachtige nieuwe woonwijk Waterrijk opgeleverd. De verkoop van laatste fase vindt plaats in de zomer van 2019. Lees meer over het nieuwbouwproject Waterrijk in Boskoop op de pagina freekhypotheek.nl/nieuwbouw/waterrijk-boskoop/

Wil jij straks gaan wonen in één van de nieuwe rijtjeshuizen of twee-onder-een-kapwoningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn en Bodegraven adviseren ook veel klanten in Boskoop. Ze weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Boskoop past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een de bouw van jouw droomhuis heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor nieuwbouwproject Waterrijk? Of heb je een andere locatie of woning op het oog? Maak een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn of Freek Hypotheek Bodegraven.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 14 juni 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies van Freek?

Neem contact op met de hypotheekadviseurs van Freek in Alphen aan den Rijn of Bodegraven.

Een rente van 2,6%? Het kan nog!

We zagen de rentes de afgelopen tijd stijgen naar meer dan 4%. Maar weet je dat het nog steeds mogelijk is om een hypotheek af te sluiten tegen een rente van 2,6%? Lees snel verder.

Nieuw pensioenakkoord: wat betekent dit voor mijn hypotheek?

Het nieuwe pensioenakkoord is vanaf 1 juli 2023 in werking. Maar wat betekent het nieuwe pensioenakkoord voor je hypotheek? Dat lees je hier.

Geld uit stenen halen: zo werkt ’t

Woningeigenaren met een huis met overwaarde kunnen met een hypotheek deze overwaarde opnemen zonder het huis te verkopen. Hoe werkt geld uit stenen halen?