Jouw hypotheek voor Waterrijk in Boskoop

In Boskoop wordt in vier fases een prachtige nieuwe woonwijk Waterrijk opgeleverd. De verkoop van laatste fase vindt plaats in de zomer van 2019. Lees meer over het nieuwbouwproject Waterrijk in Boskoop op de pagina freekhypotheek.nl/nieuwbouw/waterrijk-boskoop/

Wil jij straks gaan wonen in één van de nieuwe rijtjeshuizen of twee-onder-een-kapwoningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs in Alphen aan den Rijn en Bodegraven adviseren ook veel klanten in Boskoop. Ze weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Boskoop past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een de bouw van jouw droomhuis heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw mogelijkheden zijn voor een hypotheek voor nieuwbouwproject Waterrijk? Of heb je een andere locatie of woning op het oog? Maak een afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn of Freek Hypotheek Bodegraven.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 14 juni 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies van Freek?

Neem contact op met de hypotheekadviseurs van Freek in Alphen aan den Rijn of Bodegraven.

Prinsjesdag 2022: 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen

Prinsjesdag 2022. In deze blog delen we 6 highlights voor iedereen die een huis heeft of er een wil kopen.

(Wat) moet je overbieden?

Wat is slim om te doen? Nu overbieden? En zo ja: wat moet je overbieden? Freek vertelt je graag hoeveel je maximaal kunt lenen en geeft tips.

De ECB verhoogde de rente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?

De ECB verhoogde op de rente met 0,5 procentpunt. Dit besluit vertaalt zich in stijgende hypotheekrente. Wat betekent dat voor jouw hypotheek?