Kunnen senioren ook een hypotheek afsluiten in Alphen aan den Rijn?

Veel mensen willen als ze wat ouder zijn een hypotheek afsluiten om kleiner te gaan wonen. Want een compactere woning heeft zo zijn voordelen: het vergt minder onderhoud en je hoeft minder schoon te maken. Voor mensen die slecht ter been zijn biedt een gelijkvloers appartement met een lift veel gemak. En waarschijnlijk gaan je maandlasten naar beneden omdat een kleinere woning goedkoper is.

Ja, ook senioren kunnen een hypotheek afsluiten

Freek zorgt voor je hypotheek, ook tijdens je pensioen. Want ook dan kun je prima een hypotheek afsluiten: aan een hypotheek zit namelijk geen maximumleeftijd. Wel veranderen er op latere leeftijd een aantal dingen in je financiƫle situatie die effect hebben op je hypotheek.

Freek regelt het afsluiten van je hypotheek

Toch zien veel mensen op tegen het afsluiten van de hypotheek en het verhuizen: dat is en blijft een hele onderneming. Er valt veel te regelen en je hebt ongetwijfeld de nodige vragen. Gelukkig heb je Freek. Freek helpt je stap voor stap naar die nieuwe, comfortabele woning. Freek laat je zien hoe je er financieel voor staat, hoeveel je daadwerkelijk kunt lenen en welke maandlasten voor jou haalbaar zijn. Heel eenvoudig, zodat je meteen weet je waar je aan toe bent. Keuze gemaakt? Dan regelt Freek je hypotheek. Zo makkelijk kan het afsluiten van een hypotheek zijn!

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 2 mei 2017

Situatie

  • Met pensioen

Verhuizen of hypotheek oversluiten?

De adviseurs van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn helpen je graag. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor. De eerste afspraak is altijd geheel vrijblijvend en kosteloos!

Hypotheek voor senioren, wat is mogelijk?

Bereik je binnen 10 jaar je pensioenleeftijd en wil je verhuizen of je hypotheek afsluiten? Dan heb ik goed nieuws. Je kunt nu eenvoudiger een hypotheek krijgen. Dit komt omdat de acceptatienormen voor een NHG-hypotheek zijn verruimd.