Magazine Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn oktober 2020

Twee keer per jaar verschijnt het Freek Hypotheek magazine. De tweede editie van 2020 is nu verschenen. Met weer veel tips voor jouw hypotheek. Want waarschijnlijk ben je hier niet dagelijks mee bezig, maar wij wel. De belangrijkste ontwikkelingen houden we bij in onze digitale nieuwsbrief en in dit magazine.

Open het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn via deze link!

Overdrachtsbelasting: gunstige maatregel voor starters?

Vanaf 2021 is er vijf jaar lang een tijdelijke vrijstelling van de overdrachtsbelasting voor starters en jonge doorstromers. Voor particuliere beleggers gaat deze belasting juist omhoog: van 2% naar 8%. Daarmee wil het kabinet het opkopen van panden door beleggers indammen. In het artikel over deze vrijstelling lees je alles over de nieuwe maatregel.

Hypotheekrenteaftrek weer ter discussie

Laait de discussie over het versneld afbouwen van de hypotheekrenteaftrek opnieuw op? In politiek Den Haag wordt daar al wel over gesproken. In ons artikel over de afbouw hypotheekrenteaftrek lees je hoe hypotheek renteaftrek werkt, hoe deze wordt afgebouwd en wat de ideeën over een versnelde afbouw zijn.

Stel jouw hypotheekvraag aan Freek

Welke hypotheekvraag je ook hebt, we helpen je graag. Kom eens bij ons langs of maak een afspraak. Onze contactgegevens vind je op www.freekhypotheek.nl/alphen

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 6 oktober 2020

Situatie

  • Algemeen

Wil je graag persoonlijk advies?

Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villa’s. Geïnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!