Met korting je eigen huurwoning kopen? Freek zorgt voor je hypotheek!

Heb je de mogelijkheid om je eigen huurwoning te kopen? Dat is zeker in de huidige huizenmarkt een zeer aantrekkelijke optie. Maar is het financieel wel haalbaar? Dat zoekt Freek Hypotheek graag voor je uit.

Verkoop huurwoningen Woonforte

Woonforte verkoopt vanaf 2021 veel huurwoningen. Op de website van Woonforte zie je om welke complexen het gaat. Bewoners hebben zelf de eerste mogelijkheid. Als daar geen gebruik van wordt gemaakt, komt de woning zodra hij vrijkomt in de verkoop.

Huurders van Woonforte ontvangen € 5.000 korting op de koopprijs als zij één van de vrijgekomen huurwoningen kopen. Zij moeten dan wel hun huurwoning leeg achterlaten. De woningen worden verkocht door de makelaars Drieman en Deerenberg & Van Leeuwen uit Alphen aan den Rijn.

Lage hypotheekrente

De hypotheekrente is historisch laag. Door de lage hypotheekrente heb je voor langere tijd zekerheid over jouw woonlasten. Geen jaarlijkse huurverhoging, maar jarenlang exact weten waar je aan toe bent. Door de lage rente is de kans aanwezig dat je maandlasten zelfs lager worden.

Meer voordelen van een huurwoning kopen

  1. Een vaste verkoopprijs
  2. € 5.000 korting op de koopprijs
  3. Zekerheid over uw maandlasten
  4. Geen overdrachtsbelasting (tot 35 jaar)

Je eigen huurwoning kopen is een extra pluspunt. Je kent de woning, de buurt én u hoeft niet te verhuizen!

Een persoonlijke berekening van Freek

Wil je ook een huurwoning kopen? Maak dan een afspraak met Freek. We maken een eerste berekening van wat haalbaar is. Hier zitten geen kosten aan vast.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 11 maart 2021

Situatie

  • Huren of kopen

Wil je graag persoonlijk advies?

Maak een afspraak met Freek.

Een huurwoning bij Woonforte kopen? Freek zorgt voor je hypotheek!

Wil e een huurwoning kopen van Woonforte? Dan weet Freek precies wat er nodig is voor een passende hypotheek.

Huren of kopen? Voor hetzelfde geld je eigen huis in Alphen aan den Rijn

Veel huurprijzen gaan weer omhoog. De hypotheekrente daarentegen staat ongekend laag. Freek in Alphen geeft jou graag advies of u beter kunt huren of kopen!