Welgelegen: nieuwbouw in Aarlanderveen

Aan het Zuideinde in Aarlanderveen komt een mooi nieuwbouwproject: Welgelegen. De vier duurzame schuurwoningen komen op een karakteristiek boerenerf direct tegen de uitgestrekte polder. Natuurlijk kan je bij Freek terecht voor hypotheekadvies.

Planning en verkoopprijs Welgelegen

De verkoop van Welgelegen start begin dit jaar. De verwachte oplevering van de woningen is rond de zomer van 2024. De vrij gelegen schuurwoningen op de kop worden aangeboden voor een verkoopprijs in de buurt van € 900.000 v.o.n. De verwachte verkoopprijs voor de tussengelegen schuurwoningen is € 455.000 v.o.n.

Samen wonen op een boerenerf

Het huidige boerenerf wordt getransformeerd tot een sfeervol woonerf met karakteristieke schuurwoningen, die in de stijl van de boerenschuur worden vormgegeven. De woningen worden zeer energiezuinig en gasloos gebouwd en voorzien op een duurzame wijze in hun eigen energiebehoefte. Het erf biedt ruimte aan de boomgaard, een aantal overdekte parkeerplaatsen en de externe bergingen.

Op de kop aan de achterzijde van de voormalige stal wordt de nieuwe woning van de huidige eigenaren gerealiseerd. Ook wordt het bestaande voorhuis op het erf getransformeerd tot een fraaie boerderijwoning, die in een latere fase te koop zal worden aangeboden.

Energielabel A+++

De woningen zijn volledig gasloos en hebben een individuele warmtepompinstallatie. Door de aanwezigheid van uitstekende isolatie, een warmtepomp en PV-panelen voorziet de woning op een duurzame manier in zijn eigen energiebehoefte. Hiermee voldoet de woning aan de meest actuele energieprestatie genaamd BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en krijgt het een Energielabel A+++.

Nieuwbouw in Aarlanderveen

Aarlanderveen is onderdeel van de gemeente Alphen aan den Rijn. Het is een heerlijk klein dorp met kenmerkende lintbebouwing dwars door de polders.

Financiële verklaring voor Welgelegen

Om in aanmerking te komen voor de aankoop van een moet u voor de start verkoop een financiële verklaring hebben. Daarmee toon je aan dat je de woning die je wilt kopen ook daadwerkelijk kunt financieren. Wij kunnen deze financiële verklaring voor je opstellen. Neem daarom gewoon eens contact met ons op. Tijdens het gratis eerste gesprek bespreken we wat wij voor je kunnen betekenen. Bel 0172 – 49 29 47 of maak direct een afspraak via onze website: freekhypotheek.nl/afspraak/alphen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 18 januari 2023

Situatie

  • Algemeen

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 5 april zijn veel specialisten aanwezig.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Hypotheek vo Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.