Nieuwe Rede: hypotheekadvies voor nieuwbouw in Leimuiden

Nieuwe Rede is een prachtig nieuwbouwproject in Leimuiden. In een waterrijke omgeving met veel groen komen in totaal tachtig riante koopwoningen. Freek Hypotheek adviseert geïnteresseerden in Nieuwe Rede graag over hun hypotheek.

Duurzaam wonen in Nieuwe Rede

Alle woningen zijn gasloos en voorzien van verschillende energiebesparende en duurzame systemen. Zoals een individuele bodemwarmtepomp en vloerverwarming.

Fase 2C in de verkoop

Nadat fase 1 succesvol is verkocht, is het in 2022 tijd voor fase 2. De verkoop van Nieuwe Rede fase 2c start op zaterdag 3 september. Het woningaanbod bestaat uit 16 prachtige huizen: 6 vrijstaande woningen en 10 twee-onder-een-kapwoningen.

Drieman Garantiemakelaars

De verkoop is in handen van Drieman Garantiemakelaars in Alphen aan den Rijn. Maar voor je met deze makelaars contact opneemt, wil je natuurlijk weten wat uw financiële mogelijkheden zijn. En daarvoor heb je Freek!

Jouw hypotheek voor Nieuwe Rede in Leimuiden

Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn is specialist in nieuwbouwhypotheken. Wij helpen je graag met het financieren van jouw droomhuis in Nieuwe Rede. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt meer kijken dan bij de koop van een bestaande woning. Daarom is het fijn dat je kan rekenen op een hypotheekadviseur die je van A tot Z ontzorgt. In een vrijblijvend kennismakingsgesprek vertellen we je graag wat we voor je kunnen betekenen. Bel 0172 492947 of maak een afspraak via deze website.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 12 augustus 2022

Situatie