Samenwerking scheidingsspecialist en hypotheekadviseur in Alphen aan den Rijn

Sinds dit jaar heeft Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn nieuwe huisgenoten. We delen een voordeur met ZV Scheidingsspecialisten. De dienstverlening sluit goed aan bij die van Freek Hypotheek. In deze gastblog stelt het bedrijf zich aan jullie voor.

Scheiden, hoe nu verder?

Als mensen gaan scheiden en bij ons aan tafel komen zeggen zij regelmatig; ‘We hebben besloten om uit elkaar te gaan, maar hoe nu verder? Wat te regelen bij een scheiding? Wie gaat waar wonen? Is dit financieel haalbaar? Hoe verdelen we de kinderkosten? En, minstens zo belangrijk: hoe regelen we het goed voor de kinderen?

In een vaste structuur lopen we het gehele scheidingsproces door. Wat zijn de wensen? Hoe willen ze het straks geregeld hebben? Zo voeren we gesprekken over de financiën, de woning, het pensioen maar zeker ook zo belangrijk de kinderen.

Sinds een tijdje mogen wij gebruik maken van het kantoor bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn zodat we onze klanten ook in de avond kunnen ontvangen. De samenwerking met Freek Hypotheek bevalt ons erg goed aangezien zij ook graag meedenken in oplossingen vanuit de wensen van onze klanten. Zo is Raymond van Hees druk bezig om alle mogelijkheden te bekijken om een klant van ons toch in de woning te kunnen laten wonen. Hierbij denkt hij buiten de vaste kaders.

Dit is precies de reden waarom wij graag samenwerken met Freek Hypotheek. Geen scheiding is namelijk hetzelfde en heeft maatwerk nodig.  Mooi om te zien dat deze visie gedeeld wordt. Zo gaan wij bij ZV scheidingsspecialisten ook aan het werk!

Hiske Zuijderwijk & Ancis Verweij
www.zvscheidingsspecialisten.nl

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 1 april 2020

Situatie

  • Scheiden

Kansen op een hypotheek (en woning) na een echtscheiding

Alleenstaanden komen door de woningcrisis maar moeilijk aan een woning. Dus wat moet je dan als je gaat scheiden?

Wat betekent een scheiding voor jouw hypotheek in Alphen aan den Rijn?

Een hypotheek roept bij een scheiding vaak veel vragen op. Als jullie uit elkaar gaan en jullie hebben een eigen huis dan komt daar heel wat bij kijken, zowel op juridisch, financieel en fiscaal vlak.