Vacature medewerker binnendienst

Blink jij uit in administratie en communicatie? Vind je het leuk om contact te hebben met alle partijen die bij een hypotheek betrokken zijn? Werk je precies en zorg je ervoor dat banken en verzekeraars dat ook zijn bij onze hypotheekdossiers? Dan ben jij de versterking die Freek Hypotheek zoekt! Wij ontvangen dus graag jouw sollicitatie.

Wij zoeken een medewerker binnendienst voor 24 tot 32 uur per week. In deze functie ondersteun je onze hypotheekadviseurs, zodat zij zich kunnen richten op de klantgesprekken. Nadat het dossier is overgedragen ben je het eerste aanspreekpunt voor de klanten. En jij beheert de volledige administratie van het dossier.

Wie is Freek?

Freek is een onafhankelijk hypotheekadviseur. We zijn dus niet gebonden aan banken, verzekeraars of andere financiële instellingen. Het klantbelang staat altijd voorop! Er zijn 15 vestigingen van Freek in Nederland. De vestigingen in Alphen aan den Rijn, Bodegraven en Utrecht maken onderdeel uit van VMD Koster Verzekeringsgroep.

Bij Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn werken drie hypotheekadviseurs, twee medewerkers binnendienst en een office manager. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende vraag naar onze dienstverlening zijn wij op zoek naar een medewerker voor onze binnendienst.

Hoe ziet jouw werkdag er straks uit?

 • Je begint de werkdag om 9 uur. Je zorgt  ervoor dat de actiepunten uit de lopende hypotheekprocessen op de juiste manier behandeld worden. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat de mailbox de hele dag onder controle is.
 • Vanaf 9 uur zijn er afspraken met klanten voor de hypotheekadviseurs. Je zorgt voor een warm welkom.  In de voorafgaande dagen heb jij er al voor gezorgd dat de adviseur beschikt over alle stukken die nodig zijn voor het advies.
 • Na de afspraak help je de klant en de adviseur verder met het compleet maken van het hypotheekdossier. Want geldverstrekkers hebben veel informatie nodig van de klant. Als de klant een vraag heeft over de benodigde documenten, help jij hem verder. Vervolgens dien je alles volledig en op tijd in bij de geldverstrekker.
 • Je zorgt vervolgens voor een compleet en digitaal hypotheekdossier.
 • Na de gezamenlijke lunch word je gebeld door een makelaar. Zij hebben een relatie die graag het beste hypotheekadvies wil. Daarom verwijzen zij haar door naar Freek. Jij neemt contact met haar op en plant een afspraak in. Bij de bevestiging laat je haar al kennis maken met Freek zodat er een vliegende start gemaakt kan worden tijdens het adviesgesprek.
 • Na de overdracht van de adviseur ben je verantwoordelijk voor het verdere hypotheekproces. Dat betekent dat je met veel partijen contact onderhoudt. Jij handelt proactief en belt bijvoorbeeld om te voorkomen dat er vertraging komt. Zo bewaak je de voortgang van het hypotheektraject.
 • In de middag bereid je ook de afspraken voor de komende dagen voor. Mist er nog iets om een hypotheekaanvraag definitief te maken? Dan los jij het op!
 • Na een drukke maar ook leuke werkdag sluit je af om 17:30 uur. Omdat je dichtbij woont, ben je kwart voor zes dus weer thuis.

Wat verwachten wij van jou?

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Minimaal twee jaar aantoonbare werkervaring in een soortgelijke functie.
 • WFT Basis is een pré.
 • Je woont in of in de directe omgeving van Alphen aan den Rijn.

Wat bieden wij jou?

Wij bieden je een interessante, zelfstandige en dynamische functie binnen een professionele organisatie. Met zijn zevenen vormen we een plezierig team met een informele cultuur. Het salaris dat we je kunnen bieden past bij de zwaarte van de functie in combinatie met je opleiding en ervaring.

Solliciteren op de vacature medewerker binnendienst?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Mail je sollicitatiebrief samen met je CV naar Manja Aschman-Kok: manja.aschman@freekhypotheek.nl. Beargumenteer daarbij kort en krachtig wat je zo aanspreekt in deze functie en waarom jij perfect bij Freek past. Heb je eerst een vraag over deze vacature? Bel Manja op 0172 49 29 47.

Geplaatst

 • Alphen aan den Rijn
 • 16 december 2022

Situatie