Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Het is eindelijk definitief: aan de noordrand van Nieuwkoop, voorbij park Buytewech, komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Wil jij straks gaan wonen in één van deze nieuwe woningen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij woondromen waar kan maken.

Over Buytewech-Noord

Vanuit Nieuwkoop is er veel vraag naar nieuwe woningen. Buytewech-Noord biedt ruimte voor 290 woningen. De meeste woningen krijgen een tuin, die uitkomt op een sloot. Het wordt een woonwijk met verschillende woningen voor verschillende doelgroepen, waaronder woningen voor jongeren, starters, senioren en levensloopbestendige woningen voor ouderen. Zo is het een wijk voor iedereen. Zodra er meer informatie over de nieuwbouwproject is, vind je die op www.woneninnieuwkoop.nl/buytewech-noord.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Onze hypotheekadviseurs weten wat er speelt in Nieuwkoop en weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Nieuwkoop past. En natuurlijk regelen we alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Afspraak maken met Freek

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor dit nieuwbouwproject? Maak een vrijblijvende afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. Bel 0172 49 29 47, stel je vraag online of maak direct een afspraak.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 20 februari 2024

Situatie

  • Algemeen

Wonen in Buytewech-Noord?

Freek adviseert je graag! Stel je vraag online of maak een afspraak.

Wel of niet bezwaar maken tegen de WOZ-waarde?

Jaarlijks maken veel huiseigenaren bezwaar tegen de hoogte van hun WOZ-waarde. Maar let op: een hoge WOZ-waarde kan ook een financieel voordeel opleveren.

Het huis van Mark en Victoria is van het gas af

Mark en Victoria hebben hun huis zó verbouwd en verduurzaamd dat ze helemaal van het gas af zijn. Hoe ze dat hebben gedaan en wat het oplevert? Lees het interview.

Mayke en Job bouwen zelf een duurzaam droomhuis

Starters Mayke en Job werden ingeloot voor een eigen kavel en bouwen nu zelf een nul-op-de-meterwoning. Hoe de hypotheek geregeld is? Lees het interview.