Wonen in de Kloostertuinen in Alphen aan den Rijn? Freek zorgt voor je hypotheek

Voor nieuwbouwproject de Kloostertuinen, onderdeel van Villapark Burggooi in Alphen aan den Rijn, is de verkoop van de derde fase gestart. In deze fase worden 36 nieuwe villa’s gebouwd.

Er zijn eind 2019 nog enkele woningen beschikbaar. Wil jij gaan wonen in één van de ruimte woningen in de Kloostertuinen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiële plaatje. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij.

Over de Kloostertuinen

Bij de derde verkoopfase van de Kloostertuinen worden drie soorten villa’s gebouwd:

  • 2 onder 1 kap villa type Catharina (ca. € 525.000)
  • 2 onder 1 kap villa type Leonardus (ca. € 620.000)
  • Vrijstaande villa type Bonifatius (ca. € 775.000)

Ga naar www.burggooi.nl/verkoop-gestart-kloostertuinen-fase-3 voor meer informatie over dit nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij jouw woondromen waar kan maken. De hypotheekadviseurs van Freek Hypotheek weten wat er speelt in Alphen aan den Rijn en weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in de Kloostertuinen past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 18 oktober 2019

Situatie

  • Algemeen

Wonen in de Kloostertuinen?

Freek adviseert je graag! Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 5 april zijn veel specialisten aanwezig.

Wonen in Buytewech-Noord in Nieuwkoop? Freek regelt je hypotheek!

Aan de noordrand van Nieuwkoop komt het woningbouwproject Buytewech-Noord. In 2024 worden de definitieve plannen gemaakt voor de bouw van 290 woningen.

Hypotheek vo Westvaartpark-Eco in Hazerswoude-Rijndijk

Freek heeft al veel mensen in Hazerswoude geadviseerd over hun hypotheek. Ook voor nieuwbouw Nieuw Rein en Westvaartpark helpen we je graag.