Wonen in de Kloostertuinen in Alphen aan den Rijn? Freek zorgt voor je hypotheek

Voor nieuwbouwproject de Kloostertuinen, onderdeel van Villapark Burggooi in Alphen aan den Rijn, is de verkoop van de derde fase gestart. In deze fase worden 36 nieuwe villa’s gebouwd.

Er zijn eind 2019 nog enkele woningen beschikbaar. Wil jij gaan wonen in Ć©Ć©n van de ruimte woningen in de Kloostertuinen? Dan wil je natuurlijk weten of dit past binnen jouw financiĆ«le plaatje. Freek Hypotheek helpt je hier graag bij.

Over de Kloostertuinen

Bij de derde verkoopfase van de Kloostertuinen worden drie soorten villa’s gebouwd:

  • 2 onder 1 kap villa type Catharina (ca. ā‚¬ 525.000)
  • 2 onder 1 kap villa type Leonardus (ca. ā‚¬ 620.000)
  • Vrijstaande villa type Bonifatius (ca. ā‚¬ 775.000)

Ga naar www.burggooi.nl/verkoop-gestart-kloostertuinen-fase-3 voor meer informatie over dit nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Wij zorgen graag voor jouw hypotheek zodat jij jouw woondromen waar kan maken. De hypotheekadviseurs van Freek Hypotheek weten wat er speelt in Alphen aan den Rijn en weten ook precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten.

We kijken naar jouw wensen en financiƫle positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in de Kloostertuinen past. En natuurlijk regelen wij alle administratieve rompslomp, want bij een verhuizing heb je genoeg andere zaken aan je hoofd!

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 18 oktober 2019

Situatie

  • Algemeen

Wonen in de Kloostertuinen?

Freek adviseert je graag! Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

De mensen achter Freek

Hallo! Wij zijn Freek en wij zorgen voor jouw hypotheek. Vanaf de eerste (online) ontmoeting tot de hypotheek weer is afgelost. We stellen ons team graag aan je voor.

Heren van Linnaeus: je hypotheek voor een exclusieve villa in Boskoop

Heren van Linnaeus is een nieuwbouwproject in Boskoop. Het bestaat uit 9 royale villaā€™s. GeĆÆnteresseerd? Dan zorgt Freek graag voor je hypotheek!

Magazine Freek Alphen voorjaar 2022

Twee keer per jaar verschijnt het magazine van Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn. De eerste editie van 2022 is nu verschenen. Lees ‘m hier!