Jouw hypotheek voor nieuwbouw Het Havenhuys regel je bij Freek

Op zaterdag 13 april 2019 start de verkoop van de woningen van het nieuwbouwproject Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn. Wil jij gaan wonen in één van de 34 woningen? Dan ben je natuurlijk benieuwd of dit ook financieel haalbaar is. Maak daarom een afspraak met Freek Hypotheek. Wij zorgen voor jouw hypotheek voor Het Havenhuys.

Over Het Havenhuys in Alphen aan den Rijn

Het is heerlijk wonen in de Rijnhaven in Alphen aan den Rijn. Met uitzicht op het water en de boten, met de horeca, winkels en gezelligheid van De Baronie om hoek. De Rijnhaven is recent getransformeerd van bedrijventerrein tot woon-winkelgebied met een mooie recreatiehaven. Er komen 30 moderne appartementen en 4 luxe penthouses. Op freekhypotheek.nl/alphen-aan-den-rijn-havenhuys vind je meer informatie.

Uitleg over de verkoop

De verkoop van 30 appartementen en 4 penthouses in Het Havenhuys start op zaterdag 13 april. Op deze dag wordt er een verkoopbijeenkomst georganiseerd bij Deerenberg & Van Leeuwen Makelaars aan het Raoul Wallenbergplein 21 in Alphen aan den Rijn (tegenover Freek).

Tijdens de verkoopdag ontvang je een brochure, prijslijst en een uitgebreide uitleg over de procedure. Daarna heb je tot vrijdag 26 april de mogelijkheid om in te schrijven op het appartement van jouw voorkeur. De toewijzing van de bouwnummers vindt vervolgens plaats op vrijdag 3 mei.

Waarom laat je Freek voor jouw hypotheek zorgen?

Bij Freek weten we precies wat nodig is om voor jou de beste hypotheek af te sluiten voor je nieuwe appartement of penthouse. We kijken naar jouw wensen en financiële positie en vinden de hypotheek die precies bij jou en je nieuwe woning in Het Havenhuys past. Bel 0172 49 29 47 of vul dit formulier in om een afspraak in te plannen.

Geplaatst

  • Alphen aan den Rijn
  • 27 maart 2019

Situatie

  • Algemeen

Wil je weten wat jouw hypotheek mogelijkheden zijn voor Het Havenhuys?

Maak een vrijblijvende afspraak met Freek Hypotheek Alphen aan den Rijn!

Wooncafé in Alphen aan den Rijn

Heb je een woonvraag? Kom dan naar het Wooncafé in Alphen aan den Rijn. Op vrijdag 29 september zijn veel specialisten aanwezig.

Hypotheek voor nieuwbouw Kickstart in Alphen

Er komt een nieuwbouwproject in Alphen aan den Rijn speciaal voor starters: Kickstart. Freek zorgt voor jouw hypotheek voor Kickstart.

Welgelegen: nieuwbouw in Aarlanderveen

Aan het Zuideinde in Aarlanderveen komt een mooi nieuwbouwproject: Welgelegen. De vier duurzame schuurwoningen komen op een karakteristiek boerenerf.