Hypotheek oversluiten in Amersfoort?

Kan ik mijn hypotheek oversluiten via Freek?

Jazeker. Je hypotheek oversluiten kan om verschillende redenen een goed idee zijn. Bijvoorbeeld omdat je rentevaste periode afloopt of omdat je elders een betere rente kunt krijgen. Ook veranderingen in jouw leven kunnen aanleiding zijn voor het oversluiten van je hypotheek. Wie weet kunnen als gevolg van het oversluiten van je hypotheek je maandlasten naar beneden!

Hier moet je op letten bij het oversluiten van je hypotheek

Aan het oversluiten van je hypotheek zijn kosten verbonden. Denk hierbij aan advieskosten, notariskosten, kosten van een taxatie en een eventuele boeterente. Ook is het belangrijk dat de waarde van je huis hoger is dan de waarde van je hypotheek. Is dat niet het geval, dan wordt het oversluiten van je hypotheek erg lastig. Freek helpt je om te berekenen of het oversluiten van je hypotheek voor jou de beste optie is.

Geplaatst

  • Amersfoort
  • 27 februari 2017

Situatie

  • Algemeen

Ben jij klaar voor jouw volgende stap?

De adviseurs van Freek Hypotheek in Amersfoort zijn er om al je vragen te beantwoorden. Stel je vraag online of maak een afspraak bij ons op kantoor.

Mark: “Freek Hypotheek begeleidt je van A tot Z”

Mark vroeg hij zich af of het verstandig was om te verhuizen of dat er andere mogelijkheden waren voor zijn hypotheek. Freek gaf advies.

Freek update najaar 2017 Amersfoort

Tijd voor een nieuwe Freek Update! Met weer veel tips voor je huidige hypotheek. Want je hypotheek is niet iets waar je dagelijks mee bezig bent.

Update voor jouw hypotheek van Freek Amersfoort

De eerste zes maanden Freek zijn een feit! Met een nieuw concept de markt bestormen is altijd spannend. Freek Amersfoort doet het net even anders.